Любители на кучета-24

• 39 186
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Горкото кученце, дано се намери скоро!  Cry

# 331
здравейте на всички,надявам се приемате нови попълнения   bouquet тази вечер случайно намерих темата и досега ви четох и се забавлявах с вашите сладурковци и аз се присъединявам към вашата темичка,имаме си един луд пекинез на 8 месеца.Тези дни ще гледам да ви го покажа,че засега нямам свестни снимки - винаги е в движение и снимките се размазват

# 332
Вижте на какви потресаващи снимки попаднах днес, предупреждавам, не са за хора със слаби нерви!
Няма да ги коментирам- това са животинки, "отглеждани" в зоофермите, родителите на всички кученца, така сладко предлагани от зооборси, зоомагазини и не знам още какви т. нар. търговци на животни и най- лошото от всичко е, че купувайки си кученце от подобно място ние стимулираме тази отвратителна търговия Cry
https://picasaweb.google.com/111912210478995921391/Beschlagnahmu … 73074341100841266

# 333
Вижте на какви потресаващи снимки попаднах днес, предупреждавам, не са за хора със слаби нерви!
Няма да ги коментирам- това са животинки, "отглеждани" в зоофермите, родителите на всички кученца, така сладко предлагани от зооборси, зоомагазини и не знам още какви т. нар. търговци на животни и най- лошото от всичко е, че купувайки си кученце от подобно място ние стимулираме тази отвратителна търговия Cry
https://picasaweb.google.com/111912210478995921391/Beschlagnahmu … 73074341100841266

cry   Боже, ужас! 

zuzka88, добре дошли!   Hug   Чакам снимки. Слабост са ми пекинезите.   Heart Eyes

# 334
Здравейте, при нас няма нищо ново, моя звяр откакто почна да яде сурово месо се изпълни с още повече енергия, купичката винаги е облизана и тя е много доволна, сутрин идва да ме събуди, за да ходя да я нахраня и послушно ме гледа докато приготвям порцията  Laughing
За сега храната ѝ понася, няма разстройство, ще видим по-нататък как ще е.

# 335
  • София
А пък Бианка снощи ми врътна номер, овъргаля се в умрял гълъб.
Бях планирала скоро да я къпя, но това ускори процеса.
И за първи път не се борихме в свободен стил в банята.  :Lil:
Изпарил се е и страха и от сешоар.  Shocked
Лежа си мирно около 30 мин. докато я суших, даже и мъркаше от кеф.
Сега прилича на агънце, рошава - полукъдрава, винаги става такава след къпане.  Laughing

А това куче, надявам се загубено а не изхвърлено се намира в приюта в Богров...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150433290692360&set … ype=1&theater

# 336
  • София
А пък Бианка снощи ми врътна номер, овъргаля се в умрял гълъб.

hahaha
Джесика вчера се събуди една киииисела, гледаше лошо, отказа да яде, но вечерта живна. Сега се чудя дали защото й е студено го прави  newsm78 или защото тотално й разбих режима - ставам по-късно, лягам след 4 часа през нощта, а тя упорито стои с мен до последно. Тази сутрин е същият киселяк, макар че дойде да ми се порадва като станах.

Освен това намерих начин да тича самичка Mr. Green По принцип вечерта тя носи играчка, аз я хвърлям, тя се връща, оставя ми я и пак я хвърляме - и така до побъркване. Сега я чакам да донесе играчката, но преди да я остави й хвърлям друга. Тя не смее да остави тази, която държи, защото ще я взема, тича при другата, но и нея не успява да захапе, връща се при мен, пак не смее да я остави, пак отива при другата, и така панически циркулира доста време  Mr. Green

Якамоз, четох, че сте на диета, но не успях да разшифровам съкращението. Какво представлява? Готвена храна ли?

# 337
  • София
Коледно настроение  Laughing

# 338

hahaha

Сладури!   Hug

Много се посмях с вас!   Hug   Нашите мадами пък така са се измързеливили   ooooh!   със зор се вдигаме за разходка. Че и мрънкаме.   ooooh!    Laughing  В 11 часа едва ги изхвърлих от леглото за разходка.

Собствениците на лабита да споделят, моля, дърпат ли се кучовците всеки път, като видят човек, към него и скимтят ли да се гушкат с въпросния.   doh   Чак срам ме хваща, когато Тара започва да плаче след всеки минаващ и драпа със всички сили към него.   Embarassed

# 339
Собствениците на лабита да споделят, моля, дърпат ли се кучовците всеки път, като видят човек, към него и скимтят ли да се гушкат с въпросния.   doh   Чак срам ме хваща, когато Тара започва да плаче след всеки минаващ и драпа със всички сили към него.   Embarassed

Мдааааа, моят съвет е да я отучваш докато е малка, че аз сега Карина с нейните 30 кг едва я удържам. Постоянно си мисли, че всички я обичат и искат да я галят. Tired

# 340
Да, значи същата работа...   Tired
Ще го имам предвид.    bouquet

# 341
А това куче, надявам се загубено а не изхвърлено се намира в приюта в Богров...
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150433290692360&set … ype=1&theater

ej , kolko e gotin tozi! dano nqkoj go vzeme i go obicha!
s lampite za koleda izglejda zlaten na zwqt Simple Smile

# 342
  • София
Бианка, също подскачаше по всеки човек, за щастие се отучи ...

# 343
  • София
жгмъц, разкошна снимка!!! Колегите ми са във възторг!  Hug

# 344
  • София
Не е моя за жалост.  Wink
Откраднах я.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт