Любители на кучета-24

• 39 186
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Не е моя за жалост.  Wink
Откраднах я.  Embarassed

Важното е, че е супер!  Peace

# 346
Момичета дайте съвет,какво да правя с моя калпазанин   bouquet днес го оставих за 20 мин. и като се прибрах щях да получа удар-извадил абсолютно всичко,което успял да докопа от коша  ooooh! и най-доволно си късаше една салфетка.И това е всеки път като го оставим без надзор или вечер като си легнем и понякога се сеща,отива си в кухнята и започва да твори  hahaha имам чувството,че е винаги е само на белята  Twisted Evil Някакви идеи как да го отуча да се качва по коша Thinking

# 347
  • София
Момичета дайте съвет,какво да правя с моя калпазанин   bouquet днес го оставих за 20 мин. и като се прибрах щях да получа удар-извадил абсолютно всичко,което успял да докопа от коша  ooooh! и най-доволно си късаше една салфетка.И това е всеки път като го оставим без надзор или вечер като си легнем и понякога се сеща,отива си в кухнята и започва да твори  hahaha имам чувството,че е винаги е само на белята  Twisted Evil Някакви идеи как да го отуча да се качва по коша Thinking

Два варианта - или го хващаш на местопрестъплението и моментално го наказваш, или като видиш, че тръгва да се катери, веднага го викаш при себе си и връчваш лакомство  Peace Опитай първо с лакомството  Hug
Ако налита на салфетки, явно му липса целулоза, можеш да му даваш по някое друга парче да си ги дъвче (бели, неароматизирани, без шарки), няма да навреди  Peace

# 348
мерси за бързия отговор   bouquet по принцип съм пробвала вече и двата варианта.Вече само като го погледна,че е там и бяга оттам,но ни дебне да излезем и се е залепил на коша.Примерно като ида до банята и още като ме види,че се връщам и ме гледа едно гузно и виновно  hahaha значи знае че не трябва да ходи там,но въпреки това си прави каквото си иска.Поенже кофата ми за боклук е на земята,стигнах дотам да я барикадирам с табуретка,та уж да не стига дотам ама вече порасна и изхитря-вече се качва на табуретката и почти целия си влиза в коша  hahaha

# 349
  • София
мерси за бързия отговор   bouquet по принцип съм пробвала вече и двата варианта.Вече само като го погледна,че е там и бяга оттам,но ни дебне да излезем и се е залепил на коша.Примерно като ида до банята и още като ме види,че се връщам и ме гледа едно гузно и виновно  hahaha значи знае че не трябва да ходи там,но въпреки това си прави каквото си иска.Поенже кофата ми за боклук е на земята,стигнах дотам да я барикадирам с табуретка,та уж да не стига дотам ама вече порасна и изхитря-вече се качва на табуретката и почти целия си влиза в коша  hahaha

Лошо  Tired

Тогава още три варианта  Wink Махате коша и временно ползвате нещо друго, докато му мине любопитството. Напръсквате със спрей за отблъскване. Третият вариант е по-груб - трябва да го изплашите с него, примерно, да го изпуснеш близо до него, за да се стресне.

# 350
ще пробвам и със спрей,но не възлагам големи надежди.Сигурно пак ще намери начин  Laughing

# 351
Момичета, аз пак да се оплача от Чери. Много е изобретателна малката маймуна и адски бързо действа. Днес я видях покатерена на висок шкаф, идея нямам как е стигнала до там, а после след като я оставих сама за няма и 10 мин. успя да докопа кутия с бисквити, да я разкъса и да изяде последната останала вътре бисквитка. Тъй че вече и сладко опита  #Cussing out
Много е своенравна, усещам, че ме разбира, но прави напук. Отделно от другите бели продължава да пишка вкъщи, но само когато е сама. Аз днес бях с нея - не съм я разхождала повече от обикновено, нито на терасата съм я извеждала, но цял ден не се е изпускала. Като е сама обаче продължава да минира и да вилнее из хола. Имам чувството, че изпускам нещата от контрол.

ПП Страхотни снимки последните дни и наръчника на кучкаря много ме зарадва, мерси, жгмъц.
 Цунки на всички от нас

ППП Днес става момата  на 6 месеца. Черпя ви виртуална торта /някой ден дано е реална, щото сте ми много симпатични всички/

# 352
О, страхотно!   Heart Eyes  Честита половин годинка на Чери!   Heart Eyes
Тя, милата, сама се е почерпила по този повод.   Laughing

Ние сме много кротки вкъщи. Само женски сме и се разбираме чудесно.   Heart Eyes
Не си даваме зор да ставаме, нито до кога ще се разхождаме, нито по колко пъти на ден...   Hug

Издебват ме да си полегна и муш при мен.   Laughing  Ая се гушка, а Тара ме почиства старателно.   Laughing
После и тя се гушва и ми похърква на ушенце.   Wink

# 353
  • София
Честита половин годинка на Чери!   bouquet

# 354
Момичета, помагайте!Някой не се ли интересува от малки кученца американски кокерчета?Останаха ми едно момче и едно момиче.

http://www.prikachi.com/images.php?images/846/4079846f.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/855/4079855q.jpg

# 355
Мноого са сладки! Аз исках кученце за племенницата, обаче зет ми и купил пинчерче, утре ще си го вземат. Дано да имат късмет малките бонбончета! Стискам палци!

# 356
Деси, на БАРФ сме, сурово месо и кости, само че аз не давам кости за сега.

жгмъц, страхотна е тази снимка, много настроение наистина има!

Честита половин годинка на Чери и от мен!

За коша, не знам, не може ли да го приберете някъде, или да вземете такъв с капак, за да не е толкова изкушаващ? Нашият е в шкаф и предизвиква много любопитство ама до там.

# 357
  • София
Нашият плик с боклука кротко си стои на пода - след едно изсъскване от моя страна вече дори не й хрумва да бръкне там  Mr. Green

# 358
Благодаря, момичета   bouquet Hug
Деси, Джесика явно е послушна душа, защото аз на Чери както и да й съскам, все отива там, където съм казала да не ходи.  Много упорита, направо се умарям да повтарям едно и също Laughing
Снощи например след хиляда забрани да не се домогва до шкафчето, където стои телефона ми, ме издебна за няма и 2 мин. докато отида в другата стая и до докопала. Намерих я с добре наместен между лапите GSM и едното ъгълче в устата. Естествено последва наказание, ама ми се струва, че ефект почти няма  Thinking Общо взето аз правя жалки опити да възпитавам, а ЧеритУ си свирка и дебне удобен момент да си направи белята  Twisted Evil Ей, голямо злобче, ама си го обичкам  Crazy

# 359
  • София
Деси, Джесика явно е послушна душа

При мен тези дребни номерца изобщо не минават  Mr. Green А и по принцип животните и децата много ме слушат, така че нямам проблеми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт