Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 117

• 135 776
  • 746
  •   1
Отговори
# 15

Пепи,благодаря за новата тема  bouquet

Нямам нищо ново за показване,но не мога да се сдържа да не коментирам.
Марулка-Отново си показала чудесни тортилШофьорът е много жив и камиона...Балеринката също е много сладуреста-изящна рисунка и тази поличка smile3501
а книгата с леля Ог-изключително изражение и детайли-Браво!
Ловджийската торта-също много ми харесва-типична есенна ловджийска картинка!
Мина -Имаш изключителен стил.Много ще ни липсват твоите торти да з  наеш,ако се откажеш и ако е така,а аз не искам,надявам се новото ти хоби да е също толкова креативно и интересно!
стефина-Какво да се прави-желанията на клиентите-Ти си се справила отлично!Надявам се че сте до бре вече!
дитсан-книгата с лебеда и дървото е невероятна!
хрисив-дъщеря ти е невероятна късметлийка-СТРАХОТНИ торти си направила и за рождения ден,а за Хелоуинското парти-много раздвижена торта и невероятно пипнати детайли.Майсторка си!
СВЕЩИЧКА-Невероятно позитивна си!НЕвероятно излъчване имаш и си създала една ВЕЛИКОЛЕПНА торта-ИЗКЛЮЧИТЕЛНА-харесват ми дсички детайли,цветове, и разбира се хормата и конструкцията.Не знам какви суперлативи още да изрека,радвам ти се изключително много и имаш сърдечните ми б лагопожелания за здраве,че то е най-важното и много вдъхновение!

От предната тема мечопух-много обичам птички,дръвчета и къщички-особена  слабост са ми и твоята торта ми  легна на сърце-чудесна е!

Патри, бързо да ти минава, предполагам, колко е неприятно Hug. Марио е страхотен Peace!
Мечопух, да, целият локомотив е от Пикко, даже няма и нищо скрепително /клечки за зъби демек/.
Ванче, думата "дебел" не ща да я чувам, толкоз усилия положих да съм в перфектна форма Crossing Arms Flutter...майтап, де да знам, на 3Д-то такива си бяха newsm78...
Бианка, Татитче, благодаря  bouquet!
Бианка, какво значи "преди години" - ти не правиш ли торти отскоро Rolling Eyes?

Мари_етка
-отскоро правя торти-имам разни правени ,които не съм снимала или имам някакви снимки-не много красиви, просто децата са ги документирали. Дори тук не съм влизала редовно.Аз правя много рядко, по повод, за някой близък или подарък.Показваните торти  тук са на невероятно професинално ниво-знам,че почти всички са любители, а моите са  Embarassed ...съвсем обикновени.Виждам,че тук всички са позитивни  и се  престраших да покажа и аз какво правя.

И да не е съвсем спам-ох, скоро няма да има какво да публикувам, за да коментирам Rolling Eyes

и една торта с Рак от лятото,която някой може и да е виждал в блога ми

# 16
  • София
Ама че силно начало на новата тема!!!
Браво на всички от първите 2 страници, които показаха такива красиви неща!

# 17
Още се съвземам от тия хелоуински торти - явно ви е дошло много вдъхновяващ празника, защото сте се справили направо блестящо... още осмислям видяното...

# 18
  • В царството на мечтите
Момичета Вие сладкарки ли сте или не. Аз мисля че тук за работили само професионалисти които по цял ден и цял живот това правят. Всички торти много ми харесват искам всичките

# 19
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Марулкова, ти кво праиш бе жена! Това твойто на нищо нe прилича! Уникални произведения  Hug Ловджийската само не съм виждала, но толкова ми харесва, че не мога да ти опиша - уникални цветове и изпълнение. Патрондажа е сууупер!

Бети рака е перфектен!  Hug

Мина, недей така! Според мен имаш нужда от някакъв предизвикващ те проект. Неяо ново, различно и шантаво, но тортено!  Hug

И от мен нещо

# 20
tattit-благодаря,много ми хареса и твоята торта,гледах я в предизвикателството-Голяма си майсторка.Тия цветенца,кимоното, вс ичко е  невероятно изпипано и направено с финес и майсторство!Браво!

# 21
  • Кукуландия
Добър вечер!
Докато въздишам по вашите красоти викам да питам две нещица Rolling Eyes
Имам си този комплект, но не знам как и за какво точно се използва всяко  newsm78 Опитах се да видя в интернет, но ударих на камък, може би не търся както трябва... ако някоя от вас има наблизо линк или нещо, моля да сподели.  Praynig

Другият ми въпрос е свързан с тези бои - дали може директно да се рисува с тях? Аз че ще пробвам ще пробвам, но ако не става поне да си намисля backup план  Laughing

Лека вечер на всички!

# 22
Uinen, много набързо - според мен тези бои не стават за фондан - съдържат вода! Нека и по-запознатите да се изкажат

За инструментите - ми както ти дойде. Аз преценявам според нуждите си  newsm78

# 23
Моми4ета,големи майсторки сте,думи нямам  bouquet Досега съм ви 4ела с отворена уста,браво на вас!
Влизам тук с една голяма молба:откъде мога да купя подложка за торта(сребърна) и такива перли http://www.rezepte-guru.de/images/hochzeit/hochzeitstorte-3-etagen-2.jpeg ?[/color]
[/color]
 Ако може да ме насо4ите от ибей!Досега търсих там,но изглежда не търся правилно,защото нищо не намирам.Ще съм ви много благодарна  bouquet

# 24
Пак аз, ама нямам работа и си вися ей тук  Mr. Green

Мара Подробната, къде си по принцип?
ядливи перли
Подложки не откривам, а и не се сещам да съм попадала!

# 25
  • Пловдив
Момичета, страхотни торти сте направили.
Мина, тортите ти винаги са много ярки и с прекрасни детайли.

Марулче, фигурките по тортите ти са уникални.

... сори, че не коментирам всички, но нямам време

Скок и аз в новата тема.
Пепи -  Heart Eyes Време е  да се разпишеш с торта. Стига толкова почивка.

Тъй като у нас още тече ремонт и съм на гости на свекърите (през етаж под нас) няма как да се развихря. Но за 1-вият месец на Иво скалъпих 2 торти тирамису. Едната за едните баба и дядо, другата за нас. Нямах време за никакви украси, така че не ми скачайте с критиките моля.

# 26
Пак аз, ама нямам работа и си вися ей тук  Mr. Green

Мара Подробната, къде си по принцип?
ядливи перли
Подложки не откривам, а и не се сещам да съм попадала!
Татит,у Немско съм,но нямам проблем да поръ4ам и от английския ибей!За съжаление линка,който си ми дала,ме извежда на на4алната страница на ибея!
Моми4ета,моля ви,помагайте,4е наистина ми е спешно Grinning Praynig

# 27
Пепиии,каква по -хубава украса от това страхотно произведение дето си турнала там.Малкото човече е най-хубавата украса  която си правила.Да го нацелуваш и нагушкаш от мен.
Марулкееее,страхотни са всичките ти произведения.Прекрасни!

# 28
  • Vaudreuil Canada
Пепи мерси за темата   bouquet

# 29
  • София
Пепи, да го нацелуваш тоя сладур.  Heart Eyes

Искрено се възхищавам на всички ви, дано и аз да мога такива торти да правя.  Blush За сега не виждам как ще направя и една де, още не мога да се адаптирам на работа, времето ми е абсолютен кът и само сладки пека като за световно.  Laughing

Мина, аз имах такъв период, който продължи повече от половин година.  Rolling Eyes Но и сега не мога да правя една след друга торти без да се почувствам отегчена. Затова само за най-близките.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт