Кралски работи и клюки

• 127 688
  • 731
  •   2
Отговори
# 180
Не модна икона, а направо моден валяк!
Peace
Много ми харесва роклята ,страхотна, елегантна ...
Rolling Eyes
Ми дълга черна рокля, все с някоя дълга черна рокля ще си прилича...Класически модел е, просто.
Точно така - дълга черна рокля ,разбира се ,че ще прилича на други дълги черни класически рокли,пфф тия медии стари снимки изровили ,за да покажат какво?
Браво на Кейт ,толкова добре изглежда ,слага на малкия си пръст всички в кралския двор  Mr. Green И Уилям тук - там хванат на снимките ,иначе Кейт засенчва всички  Heart Eyes

# 181
  • София
Че какво да му гледаме на Уилям.  Mr. Green

# 182
Е да де ,и аз това викам какво да го гледаме и какво да го обсъждаме ,не е много интересен Whistling

# 183
Че какво да му гледаме на Уилям.  Mr. Green
Ааа, не така с лошо - има какво да му гледам аз лично.  Naughty  Laughing

# 184
  • София
Роклята на Кейт Мидълтън е прекалено отворена , за да бъде и с прибрана коса.

По скоро въпрос на предпочитание - тя явно си се харесва с пусната коса. И на сватбата беше, пък там роклята си беше супер прилично затворена  Simple Smile

# 185
  • Пловдив
Ми на нея пък й и отива така...Що да се не харесва? Косата й е хубава.
А роклята...много добре й стои, наистина.  Peace

# 186

ами.. млада е и има много хубава коса! има достатъчно време да я виждаме и с прибрана коса.. Wink

# 187
И на мен Кейт много ми хареса. Успяла е да изгледжа елегантно и официално, но в същото време няма строго излъчване, а доста младежко. По-рано бях писала, че много й харесвам косата и въпреки, че на този модел рокли може и да отива един кок, на нея не мисля, че би й отивало. Би я състарил. Това, което ме учуди е комбинацията от сребро с диаманти, те се си ли вървят с платина или бяло злато?
Ето още няколко снимки от същото събитие: 1 2 3

Част от британското кралско семейство отива на коледен обяд в Бъкингам вчера: 1 2 3 4 5 6 7

Зара Филипс и мъжът й изобщо не ми изглеждат облечени подходящо за целта!  newsm78

И последно коледните снимки на норвежкото кралско семейство. Най-накря нещо коледно да видим, макар че поне за мен лъха студенина от тях!

1 2 3 4

# 188
Просто е явно, че позират.

# 189
И последно коледните снимки на норвежкото кралско семейство. Най-накря нещо коледно да видим, макар че поне за мен лъха студенина от тях!

1 2 3 4

Много ми харесва идеята, но защо дечицата са в черно  Rolling Eyes и именно дечицата показват, че са леко отегчени и от там идва "студеното" Whistling

# 190
Каква зловеща усмивка е извадила Камила Crazy

# 191
  • София
Да, много нагласени и изкуствени снимки. Могли са да ги направят по-непринудени.

Оф, да не си от благородно потекло в днешно време.   Mr. Green Аз не бих издържала на всички порядки, етикети и протоколи. Каквото и да правиш, всичко да е съобразено с една камара неща. Мерси.  Crossing Arms

Зара Филипс и мъжът й изобщо не ми изглеждат облечени подходящо за целта!  newsm78
Мен точно тия двамката ме изкефиха, че са кежуъл.  Wink Може би пък да не е имало изискване откъм официално облекло, в противен случай не вярвам тези гълъбчета да не се съобразят с етикета.

# 192
# 193
  • Пловдив
Ти като водиш мъжът си за неделен обяд при баба си как го обличаш? На Зара баба и е кралицата просто Simple Smile

# 194
Ти като водиш мъжът си за неделен обяд при баба си как го обличаш? На Зара баба и е кралицата просто Simple Smile

Joy просто... Ние при баба ходим с възможно най-свободния панталон (без ципове и копчета, най-добре с ластик), че да има място къде да сложим всичката храна  Laughing Сигурно и при просто кралицата ще да е така  Joy

Общи условия

Активация на акаунт