Кралски работи и клюки

• 127 207
  • 731
  •   2
Отговори
# 165
Коледната снимка на принц Филип и Летисия - много е хубава, ама пък чак коледна 1
Ауу сестричките са прелест!

# 166
  • На земята, която е всъщност звезда.
Принцесата в черен Маккуин пристига в Кралския военен музей /бижутата от сребро и диаманти са сватбен подарък/:

Роклята отзад:

С Уилям и Хари:

# 167
А това са гостите, с които "баба Бети"  Wink ще сподели Коледния обяд:

Може да се види как са разположени в йерархическата стълбичка, а тези в дъното на таблицата щели да спят в крилото на прислугата, защото не достига място. Кралски неволи... Sad... Laughing

# 168
Много ми харесва дукесата в черната рокля, фигурата й изглежда чудесно и съвсем не така слаба, както беше около сватбата, може и оптична илюзия да е (и сигурно е), но ми харесва...

# 169
И аз си помислих същото, като видях снимките: че е с по- нормален и свеж вид.  Grinning

# 170
  • София
И аз, макар че нали черното те прави по-слаб. Чудесно изглежда, но понякога може да разнообразява прическите - на тази рокля една прибрана коса би стояла чудесно, без да е много стегната де.

# 171
  • София
Може да се види как са разположени в йерархическата стълбичка, а тези в дъното на таблицата щели да спят в крилото на прислугата, защото не достига място. Кралски неволи... Sad... Laughing
А прислугата в конюшните.  Mr. Green
Толкова ли не са могли да си построят по-голям дворец, ами се задоволяват с тая теснотия.  Whistling

# 172
Кейт ме изненадва приятно всеки път! Тоалетът е изключителен и толкова различен от всичко, с което се е показвала публично досега.  Peace  И все пак нищо, което да е врапиращо извън стила, който изгражда.
Не модна икона, а направо моден валяк!

# 173
Аууу, много ми допадат черната рокля и бижутата!   Heart Eyes

# 174
Роклята на Кейт Мидълтън е прекалено отворена , за да бъде и с прибрана коса.

# 175
Много, много ми харесва тази жена Heart Eyes Heart Eyes. Lady to the bone както каза една съфорумка.

# 176
Невероятна е. Heart Eyes

# 177
Британските медии вече разконспирираха Кейт - прекрасната черна рокля напомня твърде много (дори казват, че е идентична) на рокля на Даяна от преди 30 години: __1__ __2__ __3__ . Според медиите за Кейт не било типично да носи черно - тя предпочитала бежово, синьо или червено; освен това тя наблягала на показване на колена и скриване на рамене, а при тази рокля е точно обратното. Според мен приликата не е чак толкова голяма, но кой ли ме пита мене  Whistling

# 178
 Rolling Eyes
Ми дълга черна рокля, все с някоя дълга черна рокля ще си прилича...Класически модел е, просто.

# 179
  • София
Британските медии отново търсят под вола теле. Ние щото не сме виждали никога черна дълга рокля.  Whistling
Толкова е тъпо и идиотско във всяко действие на Кейт да търсят прилика с Даяна.

Общи условия

Активация на акаунт