Кралски работи и клюки

• 133 031
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Може би Кейт ще трябва да се погрижи малко и за стайлинга на съпруга си! Не знам откъде го е изнамерил това прозиращо пуловерче.  ooooh!

# 226
По скоро проблемът е в искрящо бялата риза, макар че на мен и той ми е много симпатичен и не ме подразни:)
Ако беше една идея по 'небяло', прим. много светло сиво или синьо нямаше да се получи такъв ефект, а и най вероятно е видимо само на снимка.
Офтопик, но бях попаднала преди време на списък с нещата, които на живо изглеждат добре, а на снимка или пред камера- не. Много ситно райе, искрящо бяло, ФДТ с фактор и още, които не запомних.

# 227
  • София
От светкавицата на фотоапарата е лъснала така ризката на Уилям.
Под черна рокля пък абсурд да облечеш бяло бельо или пък да забравиш да сложиш сутиен.  Wink

# 228
Цитат
Още от Катрин и Уилям:

1  2  3  4  5  6
Кейт много ми харесва на последната снимка - изглежда свежо и просто сияе.

Катрин много ми харесва тук. Начинът, по който сияе, не се постига със стилист и пари. А и най-добрият стилист е безсилен, ако няма добра основа за работа.
Така, както е облечена Катрин тук е направо Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes , много ми допада.
На Уилямчо ризката ми блести, заради светкавицата.  Peace

# 229
  • София
Искам и аз да съм толкова тънка и да си нося така антерийките  Sunglasses.

# 230
Цитат
Публикувана от: Little Evil 
Вмъкни Цитат
Искам и аз да съм толкова тънка и да си нося така антерийките  .

И аз, и аз.... Peace

# 231
  • София
Мисля че след последните снимки на Кейт пак трябва да излезе новината, че е най-малко 4 месец бременна  Crazy

# 232
  • На земята, която е всъщност звезда.
Принц Хари купонясвал по мъжки с верни другари:

Сред тях: Дейвид Бекъм, който си тръгнал по- рано от младоците:

...и братът на Катрин:

# 233
  • срещу двата комина :)))
Танцуващ Принц  Heart Eyes :
http://yfrog.com/hszk01j

# 234
Цитат
Танцуващ Принц   :
http://yfrog.com/hszk01j

Много готин кадър.  Laughing  Laughing  Laughing

Цитат
Публикувана от: Вселена 
Вмъкни Цитат
Принц Хари купонясвал по мъжки с верни другари:

Бекъм откога пък е сред приятелите на принца, че чак купонясвали заедно?! newsm78

# 235
  • На земята, която е всъщност звезда.

Бекъм откога пък е сред приятелите на принца, че чак купонясвали заедно?! newsm78

Бекъмови явно са приятели с принцовете и затова бяха поканени на сватбата. По време на "турнето" на Уилям и Кейт в САЩ и Канада също се видяха, сега на церемонията във военния музей Дейвид нали беше с двете си големи момчета.

# 236
В класацията за най-гледани реклами за 2011г в youtube, на второ място е пародия на сватбата на годината. Тея статисти много добре се представят... за някои бях готова да споря, че са реалните кралски особи  Mr. Green

# 237
  • срещу двата комина :)))
В класацията за най-гледани реклами за 2011г в youtube, на второ място е пародия на сватбата на годината. Тея статисти много добре се представят... за някои бях готова да споря, че са реалните кралски особи  Mr. Green
и аз така  Embarassed

# 238
Супер са си подбрали актьорите!
Само Пипа не разбрах имаше ли я и ако да ,кога излезе?

# 239
О, жесток е клипът, бях го забравила  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт