Кралски работи и клюки

• 127 320
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Много ме дразнят тия огромни воали. Confused
Иначе роклята е хубава, буката много нежна.
Сините шаферчета ме изкефиха Grinning

# 511
Много хубави снимки,благодаря за публикацията.Шаферчетата са страхотни.

# 512
  • Пловдив
Сватбата и гостите
Гражданската церемония и вечерята

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 08:36 от ЗлаВещица

# 513
Много е хубава булката.
А принцеса максима има умряло нещо на главата си  Laughing То пера-ок..ама защо е сложила и петела  Crossing Arms Laughing

# 514
Братята на младоженеца големи симпатяги... особено единия  Flutter

# 515
Много е хубава булката.
А принцеса максима има умряло нещо на главата си  Laughing То пера-ок..ама защо е сложила и петела  Crossing Arms Laughing

Joy Joy Joy

На мен роклята много ми хареса (без шлейфа обаче), но принцесата е меко казано грозна! Гостите до един са хубави и елегантни!  Simple Smile

# 516
Много е хубава булката.

Joy Joy Joy

На мен роклята много ми хареса (без шлейфа обаче), но принцесата е меко казано грозна! Гостите до един са хубави и елегантни!  Simple Smile

Да не кажем, че е като миячка.

# 517
Обща снимка с гостите
Модела на роклята ми харесва, а шлейфа имам чувството, че е направо задължителен при кралските сватби, така че и той става. Е, цвета не ми е любимия за булчинска рокля, но въпреки всичко ми харесва.
Принцесата също е симпатична, може и да не е първа красавица, но чак пък грозна и миячка... Rolling Eyes
Пък и с принца изглеждат много сладки заедно.
Belle-Etoile, това за петела просто ми оправи деня  Joy Hug

# 518
  • Пловдив
Ходих да гледам петела, бях го пропуснала, но вярно е кацнал на главата на Максима  hahaha

Вечерните рокли с тиарите много ми харесаха  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Принцесата ми е симпатична, сладка, но не и красива ... Дано наистина е добричка, както изглежда на снимките.  Peace

А защо отсъства английското кралско семейство?

Редактирам, защото прочетох в коментарите, че са присъствали Принц Едуард със съпругата си Софи (тя принцеса ли е или има друга титла?)

# 519
Принцът е симпатяга, но булката нещо не е мой тип, но въпрос на вкус все пак. СИвата й вечерна рокля е много хубава.

# 520
  • Варна

Редактирам, защото прочетох в коментарите, че са присъствали Принц Едуард със съпругата си Софи (тя принцеса ли е или има друга титла?)
Софи Рийс-Джоунс е Графиня на Есекс

# 521
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 522
Че има нещо странно във физиономията-така е...но ми харесва стила на роклята и аксесоарите.
Снимките от парти ли е...какво е...там с вечерните дрехи, са страхотни.Всички са много хубави там. 
Уилям и Кейт май не са били  newsm78

# 523
А защо отсъства английското кралско семейство?
Затова пък българското присъства  Wink

# 524
Летисия прекрасна както винаги,Фелипе с тази брада не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт