Кралски работи и клюки

• 133 573
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Не, не, остави до колко ще живее!  Laughing Те кралете с техния начин на живота бая си поживяват!  Mr. Green

Нали се говореше, че може да приеме короната, но след няколко години да я отстъпи (детронира ли е думата  Embarassed ) в полза на сина си! Тъй като Уилям бил по-желания крал и от народа и от властта!

едит: да "абдикира", сетих се правилната дума!  

А така може  Peace Обаче и Чарли, е зачакал за тая пуста корона от памти века, дали ще се откаже, а дали Камилка ще даде...

Чарлз няма да бъде крал. Говореше се за това и когато се ожени за Камила и при сватбата на Уилиам .Тази идилия, която цари в момента в семейството /и се демонстрира/ се дължи  и на това, че няма да има никакви битки.
Уилиам и Кейт ще правят правилния пи-ар  на короната докато 'му дойде времето'.
Чарлз и Камила вече са възрастни хора и нямат никакви държавнически амбиции, затова се набляга толкова на Уилиам и Кейт, от там идва и близостта на Елизабет с 'младите'.  и това, че търси компанията им, общи кампании и т.н.
Та, не е въпрос дали "Камилка ще даде", Rolling Eyes а е в-с да се изчисти докрай имиджа на семейството от миналото и безкрайните скандали около Чарлз , Даяна и Камила, и да се сложи монархията на по-съвременни и адекватни основи. Кралица от 'народа' е идеалния възможен нов старт. Ако запазят посоката, разбира се

# 391
# 392
# 393
По БТВ постоянно наричат принцесата Кейт, а тук не сме ли коментирали, че след сватбата всички медии трябваше да се обръщат с цялото и име Катрин ?  Thinking

# 394
Не съм забелязала такова нещо. Дори в английските медии си я наричат Кейт  Whistling

Последна редакция: вт, 01 май 2012, 19:21 от Славейче

# 395
Аз затова питам тук хората, които писахме още по време на сватбата, нямаше ли такава работа...?  newsm78

# 396
Да, беше казано, че след сватбата ще се нарича Катрин, но май не се спазва особено... Малко офф: страашни рокли има Simple Smile)

# 397
Редактирах се, че малко двусмислено съм се изказала  Blush

# 398
Не съм забелязала такова нещо. Дори в английските медии си я наричат Кейт  Whistling

Повечето уважавани медии я наричат  Catherine, Duchess of Cambridge! А вестиници като Сън или Сандей спорт могат да я наричат както си искат Wink

# 399
# 400
А от кога е това събитие? Май е старо? newsm78

# 401
# 402
  • На земята, която е всъщност звезда.
Катрин и Уилям пристигат на гала концерт по повод предстоящите Олимпийски игри:

# 403
# 404
Понеже ми се стори топло за тази пелерина, а и преди съм я виждала, затова попитах.

Общи условия

Активация на акаунт