Кралски работи и клюки

• 127 309
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз съм заета вече, никакви принцове не могат да ме уловят.  Mr. Green Говорим си принципно Simple Smile

# 556
Мене и титлата ме устройва  Mr. Green Не искам да се качвам на трона, спокойно мога да си умра като принцеса  Sunglasses

# 557
Славейче, намали си картинката, не ти се чете текстът в подписа, а изглежда интересен.

# 558
Nickkie   Flutter

Скрит текст:
Listen to the mustn'ts, child. Listen to the don'ts. Listen to the shouldn'ts, the impossibles, the won'ts. Listen to the never haves, then listen close to me: Anything can happen, child! Anything can be!

И за да не е съвсем спам - защо наистина "най-най-кралската" двойна (Кейт и Уилям) не присъстват на събитието? Уилямчо още ли странства? Че им изпуснах края на двамцата  Blush

# 559
Славейче, мерси!

# 560
  • На земята, която е всъщност звезда.
Представителите на кралските семейства с младоженците /нашият Симеон и Маргарита са горе вдясно/:

# 561
Все пак Уилям и Кейт не могат да присъстват на всички събития в света,Кралското семейство тук се представлява от принц Едуард и съпругата му.

# 562
Мене и титлата ме устройва  Mr. Green Не искам да се качвам на трона, спокойно мога да си умра като принцеса  Sunglasses
При морганатичния брак няма титли, нито привилегии, нищо...нито за майката, нито за децата от брака . Най - вероятно ще бъдеш просто "мадам " и ще трябва да се задоволиш само с лИбоФ   Twisted Evil  Hug

# 563
  • София/Горна Оряховица
Аз ще се задоволя само с ходене по събития, живот в двореца и 1-2 бижута  Flutter .

Егати, аз съм мечтата на всеки принц, как още не са ме грабнали  Crazy ?

# 564
Някой търси ли си работа, свързана с кралски особи?   Laughing

http://life.dir.bg/news/Elizabeth-II-12248121?nt=5

# 565
  • UK/София
Някой търси ли си работа, свързана с кралски особи?   Laughing

http://life.dir.bg/news/Elizabeth-II-12248121?nt=5

Много стисната кралица. Confused

# 566

И на мен ми се сториха малко парите, но понеже не живея там, не можех да бъда сигурна дали просто не съм алчна  Laughing И все пак, Биляна, ако е осигурено спането и храната (май така пишеше), не стигат ли?  Thinking

# 567
  • Пловдив
При морганатичния брак няма титли, нито привилегии, нищо...нито за майката, нито за децата от брака . Най - вероятно ще бъдеш просто "мадам " и ще трябва да се задоволиш само с лИбоФ   Twisted Evil  Hug

Е, да, ама тук в случая си запазват титлите:

значи има надежда Wink

# 568
До колкото разбирам три години е била мадам, след което е станала принцеса  Grinning Значи надежда има, само търпение трябва  Crazy

# 569
  • UK/София

И на мен ми се сториха малко парите, но понеже не живея там, не можех да бъда сигурна дали просто не съм алчна  Laughing И все пак, Биляна, ако е осигурено спането и храната (май така пишеше), не стигат ли?  Thinking

Стигат, стигат. Simple SmileАз живея в света на приказките и реших, че като ще работи в двореца и трябва да взима приказна заплата Simple Smile.Това е колкото учителска заплата, за сам човек с осигурени храна и спане е екстра.

Общи условия

Активация на акаунт