Кралски работи и клюки

• 127 304
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Е, да, тя няма да работи принцеса, а пепеляшка  Grinning Но пък може да я хареса някой преминаващ принц  Joy

# 571
  • Пловдив

Много стисната кралица. Confused
И на мен ми се сториха малко парите, но понеже не живея там, не можех да бъда сигурна дали просто не съм алчна  Laughing И все пак, Биляна, ако е осигурено спането и храната (май така пишеше), не стигат ли?  Thinking

Стигат, стигат. Simple SmileАз живея в света на приказките и реших, че като ще работи в двореца и трябва да взима приказна заплата Simple Smile.Това е колкото учителска заплата, за сам човек с осигурени храна и спане е екстра.

Съдейки по сериала, който гледам напоследък "Абатство Даунтън" си мисля, че изобщо няма да е лесно човек да се вреди да стане дори и най-обикновен прислужник на такова място  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 572
  • UK/София

Съдейки по сериала, който гледам напоследък "Абатство Даунтън" си мисля, че изобщо няма да е лесно човек да се вреди да стане дори и най-обикновен прислужник на такова място  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Статията с обявата е май само в българските вестници.Със сигурност в двореца напускат постовете си само при смърт и до 3 поколение се знай кой ще заеме следващ пост като коняр, чистач и т.н. Simple Smile
 Както каза една англичанка "Не е важно какво знаеш и какво правиш, важно е кой познаваш". В цял свят е така.

# 573
Мене и титлата ме устройва  Mr. Green Не искам да се качвам на трона, спокойно мога да си умра като принцеса  Sunglasses
При морганатичния брак няма титли, нито привилегии, нищо...нито за майката, нито за децата от брака . Най - вероятно ще бъдеш просто "мадам " и ще трябва да се задоволиш само с лИбоФ   Twisted Evil  Hug

Е, да, ама тук в случая си запазват титлите:

значи има надежда Wink

А като се оженя за простосмъртен НЕпринц сякаш ще получавам нещо повече от лИбоФ  Laughing Друго си е в замък и мъжа ми да е титулован  Flutter И с малка надежда един ден и аз да стана принцеса/графиня/дукеса на нещо си  Mr. Green

Това "мадам" ми напомня твърде много за съдържателките на публични домове  Laughing

А на баба Бети малко странна ми се вижда обявата... защо в долари?  newsm78 Иначе при положение, че покриват подслон и храна - тия пари остават само за джобни, така че не са лоши  Sunglasses

# 574

Много стисната кралица. Confused

Как стисната бе Simple Smile храната и подслона е осигурена Simple Smile само дето трябва да се работи като чистачка мамка му иначе да бях се кандитатирала до сега Simple Smile

# 575
# 576
  • Русе/София
пожелавам и лека и безпроблемна бременност на Кейт.Страхотна новина.

# 577
Ако Кейт е около 2ри месец, то тогава при безпроблемна бременност, детето трябва да се роди около рождения ден на баща си принц Уилиям.  Laughing

# 578
  • София
Ей, най-после  Peace Сега Кейт може спокойно да си отдъхне, страхотен медиен натиск й устроиха през изминалата година.

# 579
E, най-после, доживяхме, дет се вика  Simple Smile

Много се радвам, любима двойка са ми  Heart Eyes

# 580
Ако Кейт е около 2ри месец, то тогава при безпроблемна бременност, детето трябва да се роди около рождения ден на баща си принц Уилиям.  Laughing
Не ми се вярва в толкова начална фаза да оповестят. Поне в 4ти месец е според мен
И аз им симпатизирам много като двойка

# 581
Не ми се вярва в толкова начална фаза да оповестят. Поне в 4ти месец е според мен
И аз им симпатизирам много като двойка

Aми и аз се зачудих и реших, че в 4ти месец вече има леко заобляне на корема и папараците щяха да я разкъсат дали е или не е бременна. Затова написах около 2ри. Но в който и да е - да е жива и здрава и тя и детето. Най-после да си отдъхне, голям натиск и приложиха!

# 582

Aми и аз се зачудих и реших, че в 4ти месец вече има леко заобляне на корема и папараците щяха да я разкъсат дали е или не е бременна.

Нали има една приказка за лъжливото овчарче, та  при Кейт така. Те 2 години се вглеждат в коремчето й, все заоблено било, все бременна и вече никой не им вярваше, дори и да са писали  Laughing

Всъщност там (ЮК) може и да е имало предположения, но да не са стигнали до нас, само в последната седмица, това което се писа.

# 583
Нямало е как да скрият престоя в болница, затова са го разгласили.

# 584
Да. Приели я в болницата след обед със силно сутрешно гадене Wink

Общи условия

Активация на акаунт