Кралски работи и клюки

• 127 295
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Много хубава двойка Heart Eyes.
Аз залагам на момче.

# 631
# 632
Аз налагам на момиче, нещо Кейтито ми се струва подпухнала, но може от състоянието да е.

# 633
# 634
Ама,че работа!Пу! ooooh!

# 635
Ужасно се разстроих от новината за самоубийството на тази сестра. Слушах шегата по радиото и не мисля, че беше каквото и да е ... Съжалявам много, че съм го слушала, колко ли пъти не си даваме сметка как нараняваме дори с безобидна шега. Не искам да съм на мястото на водещите, или на Кейт Мидълтън в момента. Да ти отбележе началото на бременността такова нещо...

# 636
И аз много се разстроих от новината. Затова се поразрових да прочета малко повече и се оказа малко преиначена с цел сензация. Откритата мъртва е сестрата, която само е вдигнала телефона, а не тази, която е дала информацията. Така че с този случай едва ли има някаква връзка. Най-вероятно е починала по съвсем несвързана причина.
Много неприятна история. Жалко за медицинската сестра.

# 637
  • в сърцето на един мъж...
Абе която и да е, все пак е човешко същество, свързват я с този случай, а за принцесата не ми се мисли как се чувства Sad

# 638
И аз много се разстроих от новината. Затова се поразрових да прочета малко повече и се оказа малко преиначена с цел сензация. Откритата мъртва е сестрата, която само е вдигнала телефона, а не тази, която е дала информацията.

Така е, наистина. Но това не пречи на вестниците да тиражират заглавия от типа 'Сестрата жертва на телефонна шега намерена мъртва'.  ooooh!
И все пак - не е изключено смъртта ѝ наистина да е свързана с гаврата. Каквото и да е - лека ѝ пръст на жената!

# 639
Абе която и да е, все пак е човешко същество, свързват я с този случай, а за принцесата не ми се мисли как се чувства Sad
Казах го, защото из коментарите (не тук) се появиха предположения как са я уволнили и насолили прекалено жестоко след гафа. А предвид, че просто е вдигнала телефона, всяка връзка на този инцидент със смъртта й е нарочна журналистическа инсинуация.

# 640
Ади, тя все пак може да е имала участие в гафа. Не знам как точно е станало, но ако тя първа е повярвала, че двамата радиоводещи са кралицата и принц Чарлз, е логично да е прехвърлила обаждането към другата сестра с думите "Нейно величество се обажда", а другата вече да се е вързала съвсем, защото е очаквала на телефона да бъде именно нейно величество. Ако беше извънредно трудно да излъжеш човек по телефона, телефонните измами нямаше да съществуват. Sad

# 641
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, но за мен журналистите прекалено гнусно са се изгаврили. Кой в такъв момент ще ти мисли за акцента и да познае австралийски ли е, американски ли, английски ли... Те са за наказание Confused

# 642
Шегата наистина е била много неприятна и показва до къде може да стигне нездравата истерия за ровене в личния живот на някого.
Жената, макар да отнесе много подигравки, че се е вързала, какво е можела да направи? Обажда се някой и се представя за кралицата, а тя да каже "Докажете, че сте Вие", ли? А ако наистина е кралицата, какъв гаф би станал? Сигурно се е притеснила, че говори със самата кралица и изобщо не е анализирала в детайли акцента. Още повече, че самата сестра беше с не-английско име и сигурно не може да различава всички акценти на чужд за нея език (ако предположим, че е бил такъв).

# 643
Хората имат голям страх от авторитети и лесно биха се хванали на този номер. Казала, че е кралицата - смееш ли да й отвърнеш: "Сори, госпожо, ама ми се легитимирайте подобаващо, иначе от мен дума - йок!" Затова трябва да си има процедура в болницата и стриктно да се спазва, ако наистина държат на дискретността.
Жалко за жената. Била е със сигурност под голям натиск и силно напрежение.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 23:23 от Анонимен

# 644
Жалко,много жалко за сестрата.
Моля,дано не прозвучи грубо, но дълбоко се съмнявам ,даже съм почти сигурна,че лично никога при никакви обстоятелства НВ няма да вдигне телефона сама на непознат.

Общи условия

Активация на акаунт