Номинации Човек на годината

• 11 360
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Гласувах за Светлана.
Искрено се надявам каузата и да успее!

# 31
  • София
Искам да гласувам, но нямам фейс. Как да стане?
П.С.
Извинявам се, ако вече е обяснено, но мисля че е важно тази тема да е на първа страница Peace

Помоли твои приятели, които имат регистрация да гласуват  Peace

Гласувах. И аз съм майка, съвсем обикновена  Peace Дано повече МАЙКИ гласуват. Дано  Peace

# 32
Подкрепих!
Исках да сложа и линк към протокола от заседанието, обаче не ми се отваря по никакъв начин освен през Гугъл, с търсене.

# 33
Подкрепих!
Исках да сложа и линк към протокола от заседанието, обаче не ми се отваря по никакъв начин освен през Гугъл, с търсене.

Само чрез Гугъл става. Ето, най-горния линк: Открито за болката ...

# 34
Подкрепих!

Само чрез Гугъл става. Ето, най-горния линк: Открито за болката ...

Благодаря, така ще го сложа.

# 35
  • София
Надявам се представата на Джулиана за форума да не е вярна. Да е нейното субективно мнение, в резултат от изимнали години  тук (във форума).
Надявам се нови свежи попълнения да идват и вършат работа тук (във форума Simple Smile )

Снимка може ли да се качи във Фейсбук със закъснение?  Ако не, може поне тук .
Имам предложение майките невероятни фотографи от бгмамма от Варна да й направят. Аз дори имах координатите на една от тях и щях да ходя да се запознавам с нея само поради причина творчеството й и темите, които засяга.

Не мога да подмина намерението на някакиви хора да не се шуми около успеха на Светла.
Ние пък ще шумим.

# 36
търся си ник, то не е до свършване на работа. По принцип не е работа на една майка така да се грижи за детето си - било то болно или не. Обаче след като са ни поставили да живеем в такива условия и да ни се нагала като родители да минаваме през всичко това, трябва да имаме подкрепата на всички хора - независимо дали самите те имат деца или не. За съжаление Джул е права. Подобен тип теми не са особенно популярни, не показват на никой гъза, циците, кирливите ризи, нито обувките от 200 лв, които си е купил. И целта ми не е да соча някого с пръст или пък да карам някого да се чувства длъжен. Щом постъпките на една майка, в името на детето и не те правят съпричастен, ничии нападки или уговорки не биха те направили такъв.....за съжаление.....

# 37
Светла е в средата. То като се загледа човек, дори на снимката си личи що за чудо е, кошмар за всеки държавен чиновник.

# 38
търся си ник, то не е до свършване на работа. По принцип не е работа на една майка така да се грижи за детето си - било то болно или не. Обаче след като са ни поставили да живеем в такива условия и да ни се нагала като родители да минаваме през всичко това, трябва да имаме подкрепата на всички хора - независимо дали самите те имат деца или не. За съжаление Джул е права. Подобен тип теми не са особенно популярни, не показват на никой гъза, циците, кирливите ризи, нито обувките от 200 лв, които си е купил. И целта ми не е да соча някого с пръст или пък да карам някого да се чувства длъжен. Щом постъпките на една майка, в името на детето и не те правят съпричастен, ничии нападки или уговорки не биха те направили такъв.....за съжаление.....

Никой родител не трябва да бъде унижаван и мачкан от държавата, само заради това, че е добър родител, не иска, няма и не ще та не ще, да си изостави детето, каквото ще да е то, с антенки на главата, зелено на точки. Едни родители са втора категория в системата и държавата, защо, защото въпреки системата и облъчването отвсякъде, въпреки прещедрите държавни услуги за държавно иснтитуционално отглеждане на едни деца, "дето не ставали за нищо"  и щели да им провалят живота, те пък на инат, не си ги дават! "Нахалство"отвсякъде, ние тук такива чудни услуги за държавно отглеждане сме им направили, да им гледаме "дефектните" деца, да не им провалят живота, те пак недоволни. Сега ще ги затваряме тия гадни институции, къщички всякакви от семеен тип ще правим, алтернативи всякакви на Семейството, пари много дават в Европата за това, и за приемното родителство също, тия родители пак претенции имат, сега пък приемните родители им били криви. Голямо било нахалството на Светла, да пита що за тях има, що ги потупвате като Достойните, пък ние балъците, да сме мислили, като сме раждали и сме си тръгвали от родилния дом. Да не сме си тръгвали с детето. Мисли за себе си само! Ако искаш потупване от държавата, остави своето тя да ти го гледа, и вземи чуждо, за временно отглеждане, та да те похвалят като достоен гражданин и "родител".

# 39
Не знам тя онази тема седи ли, за "Стандарта за родители", само да кажа, че с Роси Букова ходихме при зам. министъра на МТСП, Валя Симеонова, изобщо за новия закон за детето...., та специално за това дето щяли да ни стандартизират!, ама изобщо нямало такова нещо, как сме могли изобщо да си го помислим, всичко било манипулация на медиите. МТСП нямали нищо общо с това, било си изобщо и изцяло "творение" на Фондация за нашите деца. Като как във всички медии се оказа, че е съвместно творение, не стана ясно, защото Валя Симеонова много ми се ядоса на въпроса: "Ама вие четете ли си изобщо интервютата". Бях обвинена в повърностност, четяла съм само заглавията, манипулациите на медиите са ми неясни и прочие.... Изобщо не успях да се вредя да обясня, че съм прочела минимум 10 интрвюта, от начало до край, по няколко пъти, точно щото не можех да повярвам на Ушите си. ooooh!

# 40
Цитирам буквално какво ми отговориха от организаторите на Номинациите, по отношение на притеснението ми, защо само през Фейсбук може да се гласува:

"Човек на годината 2011 - Светлана Дякова
Разбираме, че това ограничение няма да се хареса на всеки. За съжаление опитът през последните две години да организираме онлайн гласуването чрез собствена система и редица защити беше опорочен. Стотици, в някои случаи хиляди, гласове бяха подавани от фалшиво генерирани пощи, подмяна на ip адреси и други. След консултация с експерти в областта се спряхме именно на този метод, чрез фейсбук, като най-сигурен и с минимална възможност за подаване на фалшиви гласове."

# 41
# 42
гласувах - дано спечели!

# 43
Другият път доброволствам да ме вземете и мен, щото със сигурност знам за медиите и интервютата повече от цялото министерство взето заедно.  Wink

# 44
Взимаме те одма! Проблемът е, че то медиите на всички са ясни, ама баш това, дето излезе като крайно инфо, както и да го четеш, откъдето и да го гледаш, аз лично съм била жертва на медийните глупости не един път...., но това..., няма как Валя Симеонова да няма общо. Навсякъде е тя, "Подготвяме стандарт за родители, съвместно с "Нашите деца". Ние, съвместно с тях! Че това безумие се е родило в нечия глава, че е писано и работено по темата, че МТСП знаят за това, че и фондация "Нашите деца" знаят и имат общо с авторството на творението, на всички е ясно..... Какво пише в това Умотворение на никой не е ясно, съдим само по напъните на медиите да разберат нещо. Още по-малко проумяваме и разбираме, как изобщо на някой с всичкия си, му е хрумнала идеята да стандартизира Родителите! Това само болен мозък може да ги измисли. А пък това, че тия Родители, дето не били по стандарта, ще им взимали децата, наистина го отдавам на медийните простотии в интерпретациите, щото не съм в състояние да ми побере главата подобно чудо....

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 23:19 от teo7777

Общи условия

Активация на акаунт