Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - девета част

• 29 376
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!тук съм,само да кажа,че препоръчвам горещо съдомиялна машина-незнам преди как съм живяла без това чудо-моята е Electrolux-много съм доволна,препаратът само calgon!
Отивам сега да ви чета-хубав ден

# 601
Здравейте момичета,
видях темата и реших да се присъединя.
Аз съм в 9 гс и ще лежа, заради отлепен плоден сак. Не ми е ясно точно колко, но мога да ставам само до тоалетна и когато отивам на преглед.
Моля се всичко да е наред, както при мен, така и при вас!

# 602
  • София
f(x), здрасти! КУраж от мен Hug всичко ще е наред. Аз бях така с отлепено сакче, след мен май е Аселина, за друг не се сещам.Но и при двете ни всичко за сега е ок- пу,пу дано е така до края Praynig .Минахме го тоя тежкия период в началото,сега е по-спокойно. Стискам ти палци и пиши ако нещо те притеснява. На какви лекарства си?

Много сте забавни с тия асансьори и таксита,развеселихте ме искрено smile3521

# 603
Добре дошла фикс хикс  Hug
Пожелавам ти  закрепяне на положението и  съвестен лекар,с който  да  финишираш успешно!

Нимфичка, беб  пускал ли ти е  днес трифазния?

# 604
  • Варна
Добре дошла f(x)   Hug
Сега си полежи, вярвам положението ще се закрепи, а после ще може да ти е по- спокойна и да изкараш една нормална бременност. Успех Hug

Марти - да докладвам - разопаковахме количката, много сме доволни. Включено е това, което ти бях писала онзи ден. Сега чакаме пълнежа да се накани Simple Smile

# 605
Благодаря ви момичета!
Дано само няма нови кръвотечения, че беше страшно!
За сега съм на фраксипарин 0.6, утрогестан 3 по 2, фолиева, днес ми биха и еднократно прегнил, бусколизин и папаверин мускулно.

# 606
  • София
f(x) , значи си на максималното, което може да се направи. Стискам палци!

Миниииии hahaha докато разбера за какво ми говориш ooooh! Абе викам аз ли не съм в час нещо,чета и мисля,чета и мисля.Бебс да ми пусне какво?Смс ли трябва да ми праща ooooh! А то било за бебето въпрос hahaha Днес е по-спокойна душицата и аз покрай нея,пак си мърда,ама не като оня ден.

# 607
Ох,Нимфичка,   давя се от смях hahaha. То хубаво Бебс да ти пусне смс,ама  какви са тия трифазни смс-и hahaha.

# 608
Добро утро, сладуранки! Simple Smile

Аз както винаги вече съм на линия може би от час! Нормалните хоря спят поне до 10.00 сутринта, но не аз съм като часовник мога да послужа на някой за будилник, ако иска ставам мноооого рано! Simple Smile

Ф(х), добре дошла! Не се притеснявай за плодното сакче, и при мен беше ужасно голямо отлепването, почти 70%, но с лежане за около месец пиене на утрогестан 3х2 и 3х1 но-шпа всичко вече е наред! Много се бях притеснила, но в повечето случаи плодния сак се закрепва, ако се пазиш и изпълняваш всичко! Simple Smile Стискам палци да се оправят нещата и после да имаш безпроблемна бременност до края!  Hug

Нимфичка, Мини, убихте ме с тея трифазни смс-и! Направо щях да падна  Joy

Мила, как си? Всичко наред ли е при вас? Simple Smile Хайде скоро да ни зарадваш, нямам търпение вече Heart Eyes   bouquet

Желая ви хубави и слънчеви почивни дни!   bouquet

# 609
Добре дошла f(x)
И аз бях с отлеп.плоден сак. Терапията ми беше утрогестан 3х2 вагинално, нош-па и витамините. Благодарение на витамин С ми спря кървенето веднага и ми помогна много. Не се притеснявай, с лежане всичко ще е ок. Никакво чистене и правене на секс. Лежане му е майката. При мен се залепи за около 3 седмици, но след това много се пазех.

Относно съдомиялните - явно моята е била кофти марка. Сега си спомням, че ми надраска и всичките съдове- грозна гледка. По-бързо се справям на ръка. Явно просто не съм улучила.

Мила спокойно. Ако се наложи ще можеш да слезеш и пеша. Де да беше толкова лесно бебетата да се раждат от слизане по няколко стъпала Joy

Мини нормално е да дишаш по-тежко. Все пак носиш бебенце. Аз започнах и да хъркам, а никога до сега не съм хъркала Grinning

За стволовите клетки и аз бях решила да съхранявам, но ме разубедиха, че нямало смисъл. Абе пази боже да не ти се налага. Praynig

# 610
Добро утро!Мисля че тези дни е затишие пред буря-какво става никой не пише,аз чак др.седмица съм при док.не съм ходила от 14дни и вече не издържам,но ще изчакам,защото след това ще пътувам пак и да съм спокойна.Ще ходя до ЛКК-то на 15 дек,да видим как ще си взема последният болничен от тях -16 дни.Дано не ме карат да ходя пак в болница , а този път да минем фективно-та така.хубав ден момичета

# 611
Силвър куфара застяга,
малчо  никъде не бяга.
Всички палците ще стискаме,
вест със радост искаме:)))

Милла-гордостта ни по лежане
скоро чакаме да стане
най-грижовна мама.
После-живи,здрави двама!

Зории,при Сигридов кога си,аз на 1.12.

Нали не мога  да спя и цяла нощ четох за такива случаи като моите в чужбински сайтове, хем се радвам на голям процент успели,хем чета статистики,че е е почти 100% сигурно,че се ражда преждевременно между 27-31 седмица:((( Ама веднага се сещам за Хариела,тя изкара почти докрай,нали? Извинявам се за мислите си на глас,ама все това го мисля-серклажа,вклиняването,инфекциите....А никой гаранция няма как даде,знам. В понеделник  почвам 27 седмица, познати ме потупват по гърба,ама мене още повече ме свива сърце. Как искам да изкарам поне до началото на 9-ти:((((

# 612
Добро утро и от мен:)

F(x) Добре дошла Simple Smile ДАно всичко бъде наред и да продължиш без проблеми по -нататък  Simple Smile

Аз вчера отидох да ме заведат фиктивно в болница, за да си взема и първия болничен - досега бях в отпуска. Дадох кръв и урина отново и трябваше да ми направят и снимка на бебето на ехограф. За първи път да ме гледа някой друг освен моя доктор..и тъй като ехографа е само да приложат снимка към документите - съответно е за 5 мин. и ни6то не ти обясняват, аз реших да попитам обаче- и ми казаха шийка - 3 см, бебе 25 седмица. Нямах възможност да питам повече, защото лекарката направо ми връчи снимката и излезе от кабинета. Дали е възможна такава разлика в ехографите - при моя лекар си бях в понеделник и си каза, че бебето си отговаря на седмицата, а шийката беше 2,6 см. Направо се озадачих от разликата  Shocked

Не знам как сте вие, мен нещо взе да не ме свърта и се чудя дали да не накарам мъжа ми да ме закара на гости у нашите за 2-3 дни - там винаги е пълно с хора и племеницата само бърбори напред - назад....а вкъщи съм си по цял ден сама.. и като се прибере вечерта от работа и се чудя само какви глупости да му говоря, че чак имам чувството,че и на него му писва понякога.. Sad

# 613
Мини, недей така да се шашкаш...вече имам чувството, че каквото е писано - това ще стане...и да лежим и да не лежим...има толкова много жени с нашите проблеми, повечето от тях си имат здрави и хубави деца,  на нас съдбата ни била такава, че не сме с лека бременност и трябва да изтърпим докрая. Има и много,които раждат дечицата си преди 9 месец и всичко си им е наред..и такива, които устискват до термин, но се появяват проблеми...всичко е Божа работа, но ние трябва да сме оптимисти и да вярваме,че всичко ще е наред   Hug Hug Hug

И май е по - добре да не четеш чак толкова...

# 614
Мариела, шийката не е с равни краища,знае ли се последния лекар кво е гледал,за най-обективен резултат се имат 2-те най-къси дължини. А в болниците така гледат,даже  много внимание са ти обърнали,мен за 2 мин. и хайде. А за седмиците,някои броят първата нулева. Дано изследванията са  ти наред.
Да,права си, и родени в 27 г.с. са наред,и родени на термин могат да имат какви ли не ядове. Ама  нервите ми явно дават на късо откакто лежа.
Аз, в това си състояние, не искам да съм сред много хора,били и роднини. Чисто физически ми е тягосно- а и никой не ме е виждал такава рошла,без грим,по анцуг Mr. Green И хората веднага подхващат разни теми за бременности,чули от тук-от там, като че ли им искам   мненията. А  съвети и укори как и защо още не съм 'махнала' кучето най-много да ми докарат контракции.

Общи условия

Активация на акаунт