Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 224
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
Ачо си е поръчал още строителна техника, има и едно дървено влакче от Икеа, което изглежда доста здраво и забавно. Ще има и изненади, шейна и други работи.

Ачов речник на английски, свързан с Томас и приятели:

Fat Controller
Fish
Snowplough
Steam
Frontloader

казани с чаровен акцент:)

Оказа се, че в офиса уж да е по-чисто лелката буквално пръска с отрови. Не ми спря кашлицата, докато не почна да ми бърше масата с чиста вода.

Изненадах се приятно от търговците около Бачковския манастир. Миналата година продаваха само китайски кичове, тази година имат огромна колекция от троянска керамика в много изненадващи цветови комбинации. С майка ми намерихме една керамична риба, за която и двете се съгласихме, че изглежда така, все едно струва поне 100 лева. Беше 8 лева и е чаровно произведение. В центъра на София би се продала за 150. Имаше и страхотно магазинче за икони, доста скъпи, но наистина автентични и майсторски. Страхотно местенце за намиране на подаръци за по-големите. Посещаваме го на големи празници.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 12:10 от Mamacita Bandida

# 286
Влак4ето от Икея е голяма занимавка и хубавото е, 4е може да се допълва Wink
Мамасита,много е яко да 4уеш детето ти да говори и друг език.Особено когато го изговаря правилно и без акцент Heart Eyes София напоследък покрай 4естата  игра със съсед4ето,доста напредна с немския, и сега не ми се смейте,но на мене дерта ми е,4е  все ми се струва,4е няма да нау4и български като хората,а примери около нас,колкото искаш.При двама родители българи,детето не може да си каже името Confused

Относно коледните подаръци,взели сме засега на дребното дървена люлка за вкъщи. Решили сме дядо Коледа да и донесе и кукла бебе,барби и лего.Тя е страхотен фен на легото.Както и ние де,супер зарибявка е Grinning

Тази година за сефте няма да се прибираме в Бг и ни е доста терсине,но се надяваме лятото да компенсираме Sad
Искрено ви завиждам са коледното парти,било е наистина супер.Страхотно настроение и невероятни де4ица!Ние ще си имаме в българското у4илище и отсега тръпна,защото това е първата осъзната Коледа за децата. Нямам търпение да я видя като влезне дядо Коледа с 4увала и като си отваря подаръците. Ами май,май се радвам пове4е от детето Embarassed

На вси4ки болни4ки,стига им толкова,нека бързо,бързо да се оправят Hug

# 287
Хайде и днес да ви се отчета(надявам се за последно 2в1)
Вчера ходих да ми правят някаква менуал манипулация, уж трябвало да предизвика контракции до вечерта ама йок(и тази мома ще е с характер) та събуждам се сутринта и гледам тапата почва да пада, освен това доктора ми каза днес имам, нямам контракции да отивам в болницата че вчера бях вече с 4см разкритие, преди тази манипулация, а след нея би трябвало да се увеличи(та стиснете по едно палче днес) и ми пратете малко положителна енергия)
Надявам се да мине леко и безпроблемно и още днес да си гушна едно здраво, пухкавко вързопче Heart Eyes
Целувам ви и бързо оздравяване на болничките  Hug   bouquet

# 288
  • София
Мименцее, не сме ги пускали палците...  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover newsm32

# 289
Миме, и аз стискам, и ти пожелавам леко и безпроблемно раждане!!!  Hug

Ех, как съжалявам,че не можах да дойда на срещичка! много хубави снимки с хубави мами и пораснали дечица!!! Надявам се, че ще се видим с всички скоро време!

мойте са добре. Маги втора смяна, и това е направо щастие. Защото Миша, след моите дълги оплаквания, как става в 7 сутринта, взе да става в 10, ама вечер ляга в 12!!! През деня е недоспала, капризна и кисела като лимон. Всичко заради това, че вечер се прибирам след 21 часа, в къщи "бомба", и докато прибера всичко, перални-съдомиялни, къпане, проверка на уроци, направо... С нетърпение чакам понеделник 19-ти! мамчето идва!!!!!!!!

За подарък дядо коледа ще донесе на Миша коте с болна лапичка. Ще го гушкаме и ще го лекуваме. Пък Маги поръча някаква фабрика за шоколад. Купих и два пъзела за всеки случай, че много ги обичат. Дядка ще идва в залата на 22-ри, ще се отчета със снимки  Wink

Целувки на всички! Болнички да оздравяват бързо!!!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 16:18 от Мамочка

# 290
Миме специално за теб  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover леко раждане
Belbey  аз това направих в петък и док прецени че нищо и няма от прегледа и каза само сребърна вода в понеделник на поправката допълни с другите хомеопатични лекарства резултат Мади не спа цяла нощ но днес на обяд спа цели 2,5 ч Ники само 1 ч че да ми е гадно  Twisted Evil Аз за това се ограмотявам че да си взема необходимите превантивни мерки  ooooh!

# 291
Следобедното спане как е при вас? Според психоложката в СУ около третата година не било необходимо, но за Ангел явно е хубав режим. Става в 7:30-8, уморява се, в два часа спи, след това паркира към 10.

# 292
Брех, какво е това чудо навън, сякаш облаците се стелят по земята. Shocked

Олче,, зеткото ви сигурно още спи. Оставих го при баба му, докато ние с племенничката подготвим домашното й за утре. Тя си тръгна, отивам да взема Дани от градина, пълна програма. Той пък утре има тържество пак с дядо Коледа, дано наподобява онзи от срещичката, че ще падне едно питанеее...
 Радвам се, че съм уцелила книжката. На пръв поглед ме грабна факта, че е в рими, мернах и една илюстрация с коледно дръвче. Прочетох набързо първата приказка, беше с хубава поука за приятелството и доброто. Дано и на Вели му се понрави. Ако знаех, че ще му се падне точно на него, нямаше да махна това, което си бях наумила...но не ставаше за по- големите каки. И като една истинска умница, 'дето чавка й е изпила мозъка, хич и не зацепих, че ако не става за по - големите деца, ще остане в наследство за някой мъник. ooooh! Не, че е кой знае какво, но сега ме е яд! После и каката с Калинка на Ма лоло отпаднаха за беля...

Ма лоло, позакрепихте ли положението? Надявам се Т. се е нормализирала и не са избили някои екстри на гадния вирус. Tired Hug

Аила,  Благодаря ти за двойното обзавеждане откъм подаръци! Hug

Миме, стискам палци, дано втория път бъде по -лесно, като по учебник - за има няма 15- 20 мин.  Whistling Да се похвалиш с прекрасно, пухкаво и лакомо бебочество! Praynig Hug

П.П. Мисля днес или утре да направя албума със снимките от тържеството личен. Ако някой си е харесал някоя снимчица, мога да дам скайп на ЛС за обмяна.

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 18:21 от Nanny

# 293
  • София
Миме, стискаме палци. Да мине леко и да се гушкате скоро-скоро.
Много   Hug на всички.  Скоро - по-подробно.

# 294
Миме, мнооого стиснати палци и от мен имаш.

Ние позакрепихме положението. Днес за първи ден сме без темп. И лимфните възли взеха да понамаляват. И гърлото не е чак толкова червено.

# 295
Миме, леко раждане! Praynig Hug Flowers Four Leaf Clover

Днес моята много обичана приятелка, за която споменах вчера, стана горда на мама на момченце! Направо не мога да опиша вълнението което ме обзе следобяд! Heart Eyes

# 296

Добро утро  Hug усмихнато ми е...усмихнете се с мен  Hug Остават само десет дена до Коледа...как лети времето  Rolling Eyes Тематично кафе за ранобудните и ... за не най-ранобудните  Crazy

# 297
Деси, честито да е толкова желаното бебче на приятелката ти!   bouquet
Мамасита, същия режим горе долу. Но в яслата слагат хората да спят към един без петнайсет и вчера Мария това ми обясни като причина да не й харесва яслата. Без следобеден сън въобще не виждам как би стояла права без да пада до вечерното си лягане.
Олче, в брошурата на Хипото видях клатушкащо се конче "за деца и техните майки до 60 кг."  hahaha
Мамочка, зарежи пералните и миялните.  Hug Хубаво е, че мама отново ще дойде при вас.
Крайно време беше да се маха болестта  от Калинчето.  Hug
*LV*, радвам се че ти се отвори път на тук.  Grinning Heart Eyes
Поемче, на по 2 минутки сме, но е по-добре от хич.  Wink Като даже и за тези две минутки начинът е както е писала ЙоЙо, но с тази разлика, че Мария си вкарва главата в отвора, но мама да пее. Обаче иска мама да й пее възможно най-кратката песничка.  Mr. Green
Марче, ще си говори детето нормално езиците. Спокойно. Ще идвате по-често в България, и за по-дълго ...  Whistling
Миме,  Hug
Събудена бубона. ЧаЛ.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕРИ! ЖЕЛАЯ ТИ САМО ХУБАВИ НУЩА И МНОГО ДОБРО ЗДРАВЕ, ЗА ДА ИМ СЕ РАДВАШ!   bouquet

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 10:33 от рони

# 298

Ей ви една почерпка и от мен, че днес одъртях с още една година.

Миме, откакто разбрах, че ти изместват термина за 16, си мисля, че ще родиш на моя РД. Живо и здраво да е, чакаме да се похвалиш.

# 299
  • София
Висш шпионаж Embarassed от Декемврийската отчетна:

Щъркелова вест Simple Smile Мама МИМЕТО роди прекрасна малка принцеса.На мама бързо възстановяване!Ще я чакаме с разказ и подробности.  bouquet

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Честита рожба, Мименце - да расте красива, щастлива, късметлива, усмихната, да ви радва всички и кара много да се гордеете с нея!

Вери, жива и здрава, щастлива и много обичана от домашните си бъди!

Дес, честито бебонче и на твоята скъпа приятелка. Живо и здраво. Как се радвам на такива хууубави новини... Blush Heart Eyes Hug
Как ти е Саши днес?

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 11:33 от ღолчеღ

Общи условия

Активация на акаунт