Ачов речник на английски, свързан с Томас и приятели:
Fat Controller
Fish
Snowplough
Steam
Frontloader
казани с чаровен акцент:)
Оказа се, че в офиса уж да е по-чисто лелката буквално пръска с отрови. Не ми спря кашлицата, докато не почна да ми бърше масата с чиста вода.
Изненадах се приятно от търговците около Бачковския манастир. Миналата година продаваха само китайски кичове, тази година имат огромна колекция от троянска керамика в много изненадващи цветови комбинации. С майка ми намерихме една керамична риба, за която и двете се съгласихме, че изглежда така, все едно струва поне 100 лева. Беше 8 лева и е чаровно произведение. В центъра на София би се продала за 150. Имаше и страхотно магазинче за икони, доста скъпи, но наистина автентични и майсторски. Страхотно местенце за намиране на подаръци за по-големите. Посещаваме го на големи празници.
София напоследък покрай 4естата игра със съсед4ето,доста напредна с немския, и сега не ми се смейте,но на мене дерта ми е,4е все ми се струва,4е няма да нау4и български като хората,а примери около нас,колкото искаш.При двама родители българи,детето не може да си каже името 

Да се похвалиш с прекрасно, пухкаво и лакомо бебочество!

Мама МИМЕТО роди прекрасна малка принцеса.На мама бързо възстановяване!Ще я чакаме с разказ и подробности.