Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 201
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
Привет   bouquet
Олче Емили е кръстена на моята майка Елза и моя баща Мишо, също държах да има имен ден и е на 30 май(месец след рожденния ден на кака и Диди) както и кака и Диди има имен ден 4 дни след рождения ден на Емили(на 17 декември) така и двете имат рожден ден в едната половина на годината и в другата имен ден, и двете са кръстени на баби и дядовци - Диди е на моята свекърва Дража   Wink та мисля че съм си изпълнила дълга към човечеството, само да са ми живи и здрави и двете и да се уважават като две сестрички-куклички Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 19:04 от Мимето*

# 331
  • Лудогорието
Яяяя, Мимето си има още една госпожица вече! Честито Миме-на тридневна патерица  Embarassed
А, аз влизам да се похваля, че вчера станах леля на една прекрасна малка Дария. Между другото-чакахме през цялото време един Даниел, ама се пръкна момиченце  Shocked Уж разполагаме с повече яснота в днешно време, ама нищо-да е жива и здрава!!! Мерки 52 см. и 3,750 кг.
Цитат
Аничка и Сислей, лека и безпроблемна и здрави хубави бебчета на финала.
  Peace
Ванко за сега е добре (пу-пу), но тази сутрин разбрах, че е единствения здрав във групата си.  Sad Сестрата се оплака, че родителите не оставят никакви сиропи или капки за облекчаване на децата. За съжаление ги пускат болни  #Cussing out
Лека вечер а всички!
Олче   Hug

# 332
  • София
Влизам пак телеграфно.
Честит имен ден на кака Диди - да е много здрава, да си носи с радост името, и да е най-страхотната кака !!! Миме, за теб    bouquet

Мернах набързо снимчиците ви - страхотни сте! Емито е голяма сладурка и с много хубаво име (нали съм пристрастна заради баткото ни Емил  Heart Eyes ). Много хубаво, че са ви изписали така бързо - вкъщи си е най-хубаво Simple Smile

Аничка, Sisley, честито   bouquet Леки бременности да имате и здрави  бебчета на финала !! Много хубави новини в темичката ни !!!

Io io, и на теб стискам палци всичко да е наред и честит син щъркел (ако е окончателно, де, че ето племенничката на маймунка не са я видели  Simple Smile )
Маймунка, честито лелинство ! Жива и здрава да е Дария и много да ви радва!

Олче, дано си изкараш хубав уикенд и да нямаш вече такива зъбни проблеми. Стискам палци при Вели и Ени да няма задълбочаване и да е нещо безобидно.

Гергана ми се разсмърка нещо през нощта и дано и при нас отмине бързо, че в понеделник им е коледното тържество в яслата. Оставям ви, че тя стана.

Хубав ден  Hug

# 333
Честит имен ден на кака Диди! Жива и здрава да си носи името!   bouquet
Честит имен ден и на всички големи Дидита, които вече съвсем не навестяват отбора!   bouquet
Миме, то както сте подновили и на дядо Мишо името (Емитата като име произлизат
 наистина от Михаил), Фъстъковката когато започне да разбира ще си иска да има по два пъти в годината имен ден.  Wink Много хубави снимки!!!
Маймунка, да не би в Бургас да са определили пола на бебето?  Laughing Жива и здрава да е на Ванко братовчедката Дария, скоро и вие братовчедка да й родите.  Grinning Hug  bouquet
Гери да си стои здрава не само заради тържеството по случай Дядото Коледа.  Hug
ОлчеHug, а двамата софиянци да се държат в много добро здраве. Хубаво и снежно парти ти желая!
Sisley, много хубава контрабанда сте си внесли в новия дом! Хубаво да си я отглеждаш на топло у теб, докато не й дойде времето да се появява.   bouquet
Аничка, до следващия преглед спокойствие и здрава нерва, и така до края на една иначе лека и хубава бременност желая!   bouquet Praynig Heart Eyes
У нас положението е за биг брадър (както и при всички останали наборчета де). Понеже вчера стана въпрос за това какво ново е ръсила Марчето, та тя ни отвори повод да попълним колекцията. Преди три месеца започнах да водя дневник на сложните й приказки (даже не съм целяла да бъдат от бисерната колекция) и се оказа, че ако тогава не са били записани, въобще нямаше  да си ги спомня. Ще трябва по-сериозно да се отнасям към складирането на спомени явно.
Едно от снощните.  Много обича да си скърца зъбите. Аз правя забележка, а въшката ме затапя: "Мамо, когато се хляниш, не говоли!!!"  Shocked След половин час помнех само какво ми е отговорила, но не и с какво съм си го изпросила. Подслушвачкова веднага ни подсети.

# 334
Честит празник на Диди и от мен! Със здраве да си носи името!  bouquet
Прекрасно семейство сте, Мими! Бъдете живи и здрави всички! Heart Eyes
sisely, честита бременност! Лека и безпроблемна да ти е! Hug
Йо Йо, твоят термин за кога беше определен? Embarassed
Ани, радвам се, че си видяла тупкащото сърчице! Ех... Heart Eyes
Голямо освежаване на темичката ни има с новите ни бремелинки, а и с новите ни бебенца! Много ме радват такива новини! Хайде народе, веземай примееееррр!  Laughing Crazy Hug
Маймунка, честита Дария! Heart Eyes Той Даниел "дойде" при моята приятелка на 13-и, ти не разбра ли? Laughing Crazy
Олче, хубаво да си изкараш уикенда и никакви зъбешки ужасии повече.  Hug
Рони, нацункай устичката, дето всичко знае.  Laughing  Two Hearts

# 335
Благодаря ви за пожеланията  Hug
От понеделник Анито се включи в групата на болните с лека температура и засилена хрема и кашлица(нали си ги има по принцип). От четвъртък и аз кашлям, а от петък вечерта съм все с 37.7  Rolling Eyes Пия парацетамол, спада темп. и след няколко часа пак.Започнах и антибиотик да пия  Tired Дано само да не ме повтори пневмонията от преди 2 месеца  Praynig Поне Анито се оправя  Flutter

# 336
Честит имен ден на патеричка и от мен на кака Диди и всички, които са празнували вчера. Тук не съм те поздравила, Миме за хубавата кукла, с която сте си вече у дома. Да ви е здрава и палава и да се обичат с кака и.
Да се похваля- и ние си имаме бебка- сутринта към 5ч племенницата ми роди момиченце 49см, 3000гр.  информацията е приблизителна поради разбираема причина- вълнението съчетано с хронично недоспалия ми и тотално закърнял мозък. Така сме ние бабите  Mr. Green
Хубав слънчев ден, изпълнен с много положителни емоции ви желая. И много здраве за болничките и специално за теб Аничка  Praynig

# 337
Привет девойки   bouquet
Днес се мотая из готварските среди, рекох да намина да ви видя!
Ние сме отворили работилницата на дадо Коледа Simple Smile Вчера правихме втора доза меденки- ама малкия помощник си хапна и неизпечени меденки /тесто/ Laughing, но нищо . Сменихме после тестото с опечени.
 От вчера и ние сме болни- конюктивит.Събуди се вчера сутринта все едно е бол на боксов мач  Mr. Green.После след 2 часов маратон из алжирските улици , успяхме да открием заветните капки Тобрекс.
 Това е накратко от нас Simple Smile
Миме да нацелуваш слакдиша .
Честито на всичко  имали и имащи поводи за празнуване.
Ивче , ама  newsm78 къде точно е ключа от бараката та толкоз рано стана баба  Wink/ кой е изпреварил, или кои е позакъснял /.Бели коси че намирам из главата си мдаааааааааа ама чак пък баби , раничко ни е  Laughing

# 338
  • Някъде там...
Ех, че щъркелова темичка се заформи.  Heart Eyes И в моето обкръжение тази седмица се родиха две бебета.  Laughing Да са живи и здрави всички, много радост да носят на родителите си!

Сисели, Аничка, много се радвам за вас! Лека бременност и здрави бебета около термин ви желая! Кой повлече така хубаво крак?  Laughing

Болничките да оздравяват, че дядо Коледа чакаме вече.  Hug Моите диванета са постоянно на ръба, още не са напълно оздравели от вируса отпреди 2 седмици, а минлаат седмица и аз го изкарах и съответно пак опущихме срещата. Здраве да е само...

# 339

Да почерпя за здравето на вчерашната ни именничка Даниела, да ни е жива и здрава и да слушка малко повечко  Wink
Благодаря ви за хубавите пожелания
Вчера не можах да вляза, че ходихме на 1ви преглед с бебе Еми оказа се че е наддала 180гр и пораснала с 2см за 4 дни, нон-стоп папане  Mr. Green дано мама да продължава да има кърма и да се хвалим все така и на месечинките напред  Praynig
Ивче честито бебче да им е живо и здраво, да папа много и да наддава, а на мама бързо възстановяване   bouquet

# 340
...
Ивче , ама  newsm78 къде точно е ключа от бараката та толкоз рано стана баба  Wink/ кой е изпреварил, или кои е позакъснял /.Бели коси че намирам из главата си мдаааааааааа ама чак пък баби , раничко ни е  Laughing
Може да се каже, че аз съм от закъснелите и бързам да наваксам Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 09:32 от i√k@

# 341
Аничка,  Hug. Бързо се оправяй. Дано всичко да бъде наред.  Praynig
Иве, жива и здрава да е племеницо-внучката. (и аз си имам един такъв внук, който е с година точно по-голям от Мария. Тя леля трябва да му се пада, защото е втора братовчедка на майката
  Crazy)
Браво на добре цокащата Емили и на млекодайната й мама.  Grinning
Име имаме една голяяяма цел - и утре Марчето да бъде на ясла, че да посрещне дядо Коледа, който ще ги навести там. Детето цял уикенд пее и танцува в ритъм "РиБа ти гъзоде мекс, кача ти дупето". Вероятността добрият старец да чуе песен на Обратен ефект е доста голяма.  Laughing оригиналът
Хубава предколедна седмица желая!   bouquet

# 342
Миме, да ти е жива здрава голямата вече кака!   bouquet Малко ме разколеба за избора на епидорал  Blush. Мен първия път /явно са ми слаби ангелите  Mr. Green/, около 3 часа просто не знаех на кой свят съм от болка. Не можех да лежа като нормалните жени, ами само обикалях и крещях /направо срам ме хваща като се сетя/, накрая така се бях изтощила, че заспивах за секундите между контракциите и се събуждах с вик,когато започнеха. Общо взето бях обезумяла от болка и грозна картинка. Иска ми се този път нещата да минат някакси по-позитивно. Иначе самото раждане беше бързо, щом и клип на рязането на пъпната връв успях да направя  Laughing Колкото до болките в кръста-може и да не са ти били от епидурала, защото аз също имах такива и то много силни. Оправиха се само,след като спрях да кърмя и можех да пия лекарства.

ღолчеღ, а колко време,след акто започнаха контракциите тръгна към болницата и колко след това роди /всъщност като гледам за час и половина в болницата си я свършила хубавата работа/? Аз първия път най-най-първата контрация я усетих към 19.00 часа. После вкъщи душче,ала бала и в болницата отидох след 23.00,за да родя в 4.30-което прави около 9.30 часа ощо от първата контракция до раждането. Сега като се замисля,нямаше нужда да бързам толкова за болницата, по-добре вкъщи да си страдам  Laughing Та се чудя с второ има ли смисъл да ходя толкова рано  newsm78
И да се похвалиш как изкарахте фирменото парти  Wink

Разбира се, моля ви, включете се всички мами с 2ро раждане  Blush Надявам се да не досадя с темата.

maimunka07, честито! Каква изненада  Laughing

Jiema, благодаря!Тази седмица ще гледаме пак за всеки случай, но нали момченцата по-трудно се бъркали  newsm78 А и този път ще провери дали няма кръвоток там, където си мислим, че е мъжкия атрибут,за да не се окаже,че е пъпната връв.

Вашите мъници ясно ли говорят, че ние много пропускаме част от думичките-основно първата дума или сричка  Thinking

рони, само можеш да се радваш, че имаш достоен опонент в споровете в къщи!  Laughing Все пак детето съобразява и се мотивира  Wink

Desirée, терминът сме го закотвили на 31.05., което всъщност е 1 седмица по-късно от този,който трябваше да е,но аз съм си с ксъна овулация. Даже с първата бременност ме водеха,че пренасям, но този път като се записвах на ЖК направо им казах и по-късна дата за последна менструция.

ани4ka, много стиснати палци от мен! Бързо да се оправите и всичко да е наред!   Praynig

# 343
Mime, не мога да отворя снимките, не са ли с нашата парола?

Ние събота и неделя посрещахме 2 пъти дядото, ама много страшен, бе... Много плака от него Вики. В сряда ще го посрещат в яслата и от сега се е заканила, че няма да му пее, не го иска и ще се гушка в леля Ванче (една от лелите в яслата, която прилича и се казва както свекърва ми Crazy) И кака й така плачеше от страшния белобрад дядо. Ей ви го, на, да го видите колко е страшен Party
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/388418_3384585195 … _1065285056_n.jpg
това е таткото на Вики на Снеш, много автентичен Laughing

# 344
Страхотен дядо Кольо си имате!
Мойто диване пък умира за дядката,което разбира се е страхотен кос.Само нещо да не иска да прави и редовно му звъним да оправя работата  Whistling

Йойо,надали си спомняш,но София до 20 седмица си беше мом4е и дори професорът,който я беше гледал,ми беше нарисувал едно страхотно мъжко достойнство.Така 4е има надежда и ти стискам палци да си имате една майска роза Heart Eyes
А за епидурала,какво да ти кажа!Хиляда хора,хиляда мнения!На мен,след седем дена преносване ми предизвикаха раждането с хап4е.Цял един ден 4акахме контракции и нищо.Дори с мъжо успяхме да идем на ресторант.Ей така,както си бях с абоката Sunglasses и да идем до вкъщи да си вземем нашите възглавници. 4ак рано сутринта на другия ден усетих нещо.Станах,изкъпах се,направих си косата,4е дори и малко грим си сложих. (Съмнявате ли се изобщо Joy)Имах 13 4аса контракции,които си бяха съвсем поносими,но аз не спирах да обикалям,бях дори за 1 4ас във ваната за релакс и след толкова време доста се бях изморила и след като направих 3 см разкритие,си поисках епидурала.Мъжът ми  4ак тогава се спе4е,защото ни обясниха с най-малки подробности,какво евентуално може да се слу4и и ни  дадоха едни огромни фермани да подписваме. Аз ве4е ги бях 4ела и дори предварително се бях подписала,но те държаха и той да го направи. Сложиха ми я и настана Рая на Земята Mr. Green Лежах си,ядох си,пих си,4етях си форума Whistling,слушах си музика,мъжо спеше до мене и след още 12 4аса,малко преди да дойде дребното,намалиха капката и леко по4нах да усещам контракциите и можех да напъвам както си трябва.Баш на раждането си присъстваше мойта си акушерка,което си беше 4ист късмет,защото ве4е бяхме сменили два екипа.Хлапето още не се беше родило и им казах,4е така бих родила още 10 Heart Eyes Тя дойде,татито преряза пъпната връв,след като спря да пулсира и  веднага ми я дадоха на гърдите.Роди се адски гладна и оттогава не е спирала да су4е Grinning Първата нощ прекарахме вси4ки заедно и това бяха най-хубавите три дни от живота ни! След това си бяхме наистина като на санаториум-пълно обслужване,йедене,пйене и масажи.Мъжът ми викаше тогава,ееех жена,добре,4е роди,4е да си по4ина малко Joy
Стана ми едно сантиментално,4ак ми се прииска пак!

Общи условия

Активация на акаунт