Аз продължавам да си блъскам главата с коледните дарове
Някой горд собственик на интерактивен пес и отзиви от него ? 
Някой горд собственик на интерактивен пес и отзиви от него ? 
Стана ми едно такова мило
Ние нали бяхме едно от първите парилски бебета и съм изпуснала по-голямата част от разказите ви за раждането след нас. Иначе за пола на бебо-аз съм щастлива, че ще е момеченце. Дори ми се струва, че за децата е по-добре,когато са от един пол и със сравнително малка разлика. Даже майка ми ме ядоса днес като каза "аз все още имам надежди" и й се развиках
А ние толкова си го искаме и си го чакаме, само да ми е живичко и здравичко 
Ти си като момиченце на снимките, чак ги гледах наново, не можех да повярвам 

английския език не го броя. 
Дано от градината да качат снимките от днешното тържество, за да ви ги покажа. Груба грешка от тяхна страна е това, че на Мария на главата са сложили еленски рогца (Още от най-малко бебе ги недолюбва тези работи). 

аз отдавна спрях да ги гледам тези ориентирова4ни таблици,защото веднъж здраво се бях шашнала,а се оказа,4е е било за глупости.Интересни са за мен доколкото грубо да може да се ориентира 4овек,какво го о4аква!

"Амината" влачи седмици едно най - обикновено плюшено конче и не заспива без него, даже покрай него поотказа бибата (пред мен де, баба и дядо си ги рабОти следобедите редовно
Зъби извади, отдавна.. какво е това будене да търси плюшковци, не мога да си обясня.
2 думи в изречение започна да свързва преди няколко месеца едва (той!), а тя го прави преди 2-те си... 
Продавачката почти е паднала под тезгяха.

Да не споменавам.

Искам да сме здрави по празниците! 
Препоръчани теми