Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 188
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Честита Коледа и от нас!Много щастие и здраве за всички!Благоденствие и топлина да цари винаги в дома ни!!!Красиви и незабравими коледни и новогодишни празници!!!

Бързо оздравяване на всички болнички! HugРони,  Hug
Специално за Аничка: Praynig HugДано всичко лошо да мине неусетно и бързо да се прибират двамата вкъщи!!! Praynig
Ния е по- добре, благодаря на всички, които стискаха палци и за нас! Hug

# 391
  • София
Честито Рождество, момичета!
Да донесе нова надежда за по - добри времена, хора, преживявания, за повече късмет и светлина в живота ни!

Ани4ка, мила,  Praynig Praynig Praynig

# 392
  • София
  Весела Коледа на всички  Hug
  Много, много благодаря за пожеланията за 30-ят ми РД  Simple Smile

Пожелавам весели празници на всички и добрички и най-вече здравички дечица  Simple Smile

# 393
  • София
Честито Рождество Христово ! Да има здраве, мир и щастие в домовете на всички ни !!!
Вълшебни коледни празници желая от сърце, момичета  Hug Hug Hug

Айла, на патеричка и от мен Честит рожден ден ! Бъди здрава и щастлива, и много обич и усмивки да има край теб   bouquet

Мила Рони, Честит рожден ден и на теб !   bouquet Бъди жива и здрава, обичана и обичаща и все така добричка и всеотдайна
Hug (дано не бъркам датата - за 25 съм те нарочила  Blush)

Здраве за всички болнички пожелавам  Hug Hug

Дай Боже и  Аничка  да е все по-добре Flowers Four Leaf Clover

# 394
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОНИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

и аз те помня така на 25,даже влизах да видя но няма такава инфо,явно сия изтрила Embarassed

# 395
Честит рожден ден и от мен, Рони!
Бъди здрава, много щастлива и обичана!
Да ти се връщат многократно всички хубавини, които причиняваш на хората!
Heart Eyes
И аз към отбора на червените бузки.  Embarassed

# 396
4естит Рожден Ден на Айла и на Рони!Да сте живи и здрави,много щастливи,оби4ани и целувани!

4естит Имен Ден на вси4ки именници!Да им е живо и здраво името![/size]

На Ани4ка,много,много стиснати пал4ета Praynig

# 397
Рони, честит рожден ден и от мен!Да си жива и здрава!Да те слушкат и радват много любимите ти хора!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден и на Олчето и на Аила!Извинявам се за закъснението!Да сте живи и здрави, момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 398
Благодаря за поздравите, другарчета!
Jiema, изключително внимателна си, даже и в помненето.  Grinning
Дано от ден на ден Аничка да се подобрява и кървенето съвсем да изчезне, за да може младежът добре да се запасява с източници за растежа си!  Heart Eyes Hug Praynig
Най-много беше харесано интерактивното коте, което баба и деди Коледа донесоха. От другите подаръци, естествено, че само простото пате стана част от тайфата на приятелите.
За съжаление Марчето все още се прави температура. Днес пуснахме изследвания, за да видим защо така. Уж са в граници, но ще каже докторът дали е така. За още по-голямо съжаление баба бабче снощи е приета в Исул, а днес аз щях да почистя коридорите с някаква анонимна сестра, която се опита да ми каже да затварям вратата отвън. В ден без свиждане и без сведение (телефонът е бил върнат у дома също така) просто не виждам начин как бих допуснала да не видя как ми е майчицата.  

# 399
Хайде и от мен по една честитка за всички празници напоследък! За да не пропусна някого няма да изброявам.  Heart Eyes   bouquet   newsm51
Честито Рождество!
Много здраве, мир и любов! Усмихнати да са ни дечицата! И нека всеки ден прелива от прекрасни моменти, които стоплят сърцата и озаряват домовете ни!
Ето да се разпиша с двама "дядовци" - Кой кат' мен!

- Аз съм дядо Коледа, а Сеси е дядо Мраз - каза Боби важно...

П.С. Рони, много неприятна история това...  Hug  Praynig

# 400
  • Някъде там...
Рони, честит рожден ден и от мен! Да си жива и здрава! Все така всеотдайна и обичлива!
Да се оправя бързо баба бабче!  Praynig

Честита Коледа на всички ви! Да сте живи и здрави, с обич в сърцата и светлина в очите!  Hug

Аз бях изненадана снощи неприятно с една лека уртикария на Яна и съм в чуденка кое го причини - прекаляването с шоколад или комбинирането му с яйца и маслини.  Rolling Eyes

# 401
  • София
Мила рони, Ч.Р.Д! Присъединявам се към пожеланието на Деси - да ти се върнат всички добрини и усмивки, които си сътворила и предизвикала, в 100-кратен размер.
Да си здрава, щастлива, обичана!
Извинявай за патеричката, но нещо се натръшкахме баш Коледно Rolling Eyes с дребосъците... и не съм с всичкия си тези дни.
Баба Бабче бързо да излиза от гадната болница. Много съжалявам, че не ти е било празнично точно на рождения ти ден.. Sad Praynig Hug

Честит имен ден на Стефановци и Сие! Grinning Специално на малката Ния, на принцеската. Да е здрава, усмихната и безгрижна. Heart Eyes  bouquet Hug

# 402
Цял месец говорим на Ангел как дядо Коледа ще му донесе голяма бетонобъркачка. Накрая отваря той пакета, гледа "томагачката" и възкликва: "Ай стига би!"- в Пловдив казваме "бе" на всичко, независимо от ценз и образование. Звучи като "би".

Получи и Госпожица Снорк, а.к.а "Кака Му".

Хит в общуването е да разказва какво мислят другите и какво не си съответства с реалността:
"Те казаха вали сняг, то не вали, само гърми!"

Надявам се годината да е била щастлива за всички и позитивна в края на краищата. За следващата пожелавам да е поне толкова позитивна, но вече по-успокоена. Пожелавам го за себе си и за всички.

# 403
Олче, благодаря, че си се сетила за нас! HugТрогната съм, много мило пожелание!
Ето малка почерпка.В нашата къща имахме 4-ма именника: Ния, мъжа ми, баща ми и племенника ми! Laughing

# 404
Жабче, как е Яна?  Hug
На патеричка честит имен ден на Ния и на Стефчо на ksg_q! Прекрасно детство да имат и над тях винаги да бди техният светец!
Марчето от вчера след обяд е без температура. Бабче утре си се прибира. Навреме се е озовала в болницата , за да не повтори  Praynig (или потрети, почетвърти, защото преди поразяващият инсулт явно беше имала някакви по-леки) гадостта от преди 7 и половина години. Ще видим как да се убеждаване, че ще трябва да гледа повече себе си, отколкото Мария. Всъщност източника този път ми е ясен - толкова си беше навила, че като се пенсионира в началото на следващата година, ще си гледа любимата пЛинцеса, че това вдигане на възрастта я изненада доста стресиращо. Ако някой иска да разсмее когото не трябва, да си прави планове. 

Общи условия

Активация на акаунт