Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 183
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Рони, браво за добрите новини и за Марчето, и за бабчето.

Калина се разкашля предновогодишно. Аман вече от вируси. Дано да мине бързо.

Пожелавам бързо оздравяване и на останалите болнички.

# 406
Рони, браво за добрите новини и за Марчето, и за бабчето.

Калина се разкашля предновогодишно. Аман вече от вируси. Дано да мине бързо.

Пожелавам бързо оздравяване и на останалите болнички.
Този цитат е така актуален и за нас. Tired Дано с това се разминат.
Не успях да честитя на нито един рожденик и именяк, затова отсега пожелавам от всичко най - прекрасно в тройни дози!  bouquet
Хайде, да посрещнем дружно една по-здрава, мирна, спорна и щастлива Нова Година! Hug
Старата защо така никога не ми харесва напълно. Laughing Мечти , мечти...

# 407
Мамочка, много щастие, блясък в очите и покорени върхове ти желая!
за хубавите новини за баба и внуче.
Ей че съм голяма бяла птица...вече колко пъти влизам, но сега нали поста ми е по темата..Честит Рожден Ден Рони, Айла. Дежурното здраве, което обаче все не ни достига- да ви залива отвсякъде, да се къпете в обичта на близките си и да потъвате блажено в щастието, бликащо от детските очи. 

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 15:21 от i√k@

# 408
  • София
Ч.Р.Д, Мамочка!
И тук ще ти пожелая да останеш винаги така прекрасна, усмихната и позитивна.
Двете принцеси много да те радват, и да станат (поне) толкова успешни и силни, като майка си. Heart Eyes

# 409
  • Някъде там...
Мамочка, честит рожден ден! Да си все така жизнерадостна! Желая ти много здраве, любов, късмет!  Hug

Рони, то не смея да се похваля, че е добре Яна. Таман вчера казах на майка ми, че вече почти 3 седмици я крепя що-годе здрава и тя днес цял ден се  оплаква от болки в коремчето. Имаме си дядо на гости и му ги оставихме днес да се гледат. За беля Яна в 11 часа е ревнала, че я боли коремчето, взела да се превива, той се беше ошашкал горкия. Та баща й беше командирован по бързата процедура до вкъщи като по-мобилен от мен. Детето се успокоило и заспало. Но е спала много неспокойно, охкала насън, будела се за малко и казвала, че я боли коремчето. Няма температура, разстройство, повръщане, но си има стресница на устната. Ще си тръгна по-ранко от работа за да я водя до педиатърката. Дано не е нещо сериозно, че само корем не я е болял досега...  Rolling Eyes 

Иначе дядо Коледа ни донесе много хубави подаръци, още се чудят кой по-напред да хванат.  Laughing Много щедър този дядо.

# 410
Мамочка, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и заобиколена от много любов!

рони, на теб на патерица, пожелавам много здраве на цялото ви фемили (вкл.баба Бабче), много сбъднати мечти и детски усмивки!

Аз съм в отпуска и не ми остава време за форума Party

# 411
Мамочка ЧРД от мен да си жива, здрава, щастлива и обичана! Нека двете Ви принцеси те радват и тати много да ви слуша!
Рони ЧРД да си жива, здрава и много обичана и щастлива! Нека Мария сбъдва всички твои мечти! Бабче да ви е жива и здрава и много да ви помага!
С моя кърмачески мозък вече изпускам събитията за което се извинявам предварително   bouquet

# 412
  • София
Извинете, че на патеричка се присъединявам и аз:

Честит рожден ден, Мамочка!!! Бъди жива и здрава, все така усмихната и заобиколена от любими хора!!! Много да те радват разкошните ти дъщери   bouquet

Честит имен ден на сладката Ния!!! Да е здрава, щастлива и да пътешества много с мама и тати !
Честито и на всички именици от тези дни, които изпуснах  Blush

Ние бяхме 3 дена пътешественици - трябваше да сме в Банско, но нещо не ни допадна много мястото (аз за първи път го посетих) и се преместихме последния ден във Велинград и се отдадохме на спа - релаксация. Децата се нарадваха на топлия басейн. Вчера си дойдохме и днес пак стягаме багаж за вилата, където ще посрещаме Новата година с няколко приятелски семейства.
Съжалявам да прочета, че пак доста болнички има.
Рони, да е минало всичко лошо при баба Бабче и Мария да е здрава вече желая.  Hug
Жабче, дано и при Яна всичко вече е наред.  Hug
Всички от отбора на кашлящите да се поправят бързо и да посрещат здравички Новата година.
За Аничка палците не съм ги пуснала.
Мимето, радвам се, че се включваш. Много целувки за твоите принцеси и чакаме да ги гледаме редовно на снимки  Heart Eyes

От сега пожелавам (че не знам дали ще имам възможност да се включа пак) на всички:
Вълшебно посрещане на една по-здрава, по-усмихната и по-късметлийска година!!! Да има в домовете ни грейнали щастливи детски очички !!!

# 413
Рони и Айла!!! На патеричка честит рожден ден!!! Много здраве и любов ви пожелавам!!!

Рони, бабче и Марче да не се разболяват повече така!!! Много целуФФки от нас!!!

Благодаря много за хубавите пожелания!!!
Вчера направих празнично суши за обяд не без помоща на девойките. Обаче, Мишенка не се довери на водорасли, и като резултат за тати останаха само няколко ролца с дупка по среда  Joy

Малко снимки:
http://store.picbg.net/pubpic/78/BE/9386eb833d7078be.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/2E/7B/b3715c8f9b902e7b.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/20/7D/029accf8fe89207d.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/3B/82/d0a4dd0545473b82.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/52/30/866506ccf5105230.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/A0/7C/b47fe9660e9ea07c.JPG

# 414
Още веднъж благодарности към всички, отбелязали нескромната ми и суетна особа!  Hug  Grinning
Мамочка, страхотни красавици сте всички, а аз съвсем искрено си помислих, че свещичките върху тортата са за бабушка.  Simple Smile
Вчера водих Марчето на контрола при УНГ-то след курса на лечение, което беше абсолютно без реален ефект при развилия се бронхит. Та вече сме с ултиматум. Да не прави в близките 5-6 месеца сериозен сопол (извинете), да не прави нов бронхит, да не се появява течение в ушлетата, да не не знам и аз какво последният да затвори вратата. Но на ясла да си ходела. При следващото посещение при новият й педиатър ще трябва да си поприказвам доста с човека, за да измислим как да действаме. След празниците със сигурност в играта ще влязат и хомеопатите.
Иначе Принцеса Ольо-больо (вече нали научи всичко, скочи в йерархията, че и измисляне на думички си вкара в репертоара  ooooh!) е станала невероятно самостоятелна. Пу-пу, не мога да повярвам, че това е моята лепка. Онзи ден така се случи, че почти самичка си се гледа цял ден. Само след ползване на гърне идваше да ми извести. Цял ден облича, съблича, разкопчава и откопчава плюшените играчки. Подаръците от добрия дядо вече не са в дневния ред. Само новото плюшено пате влезе в  отбора на приятелите.  Laughing

Хубаво и щастливо да бъде посрещането на Новата 2012 година!

# 415
Здравейте, момичета  Hug
Много, много ви благодаря за стиснатите палци   bouquet Heart Eyes
Тази сутрин ме пуснаха, но скрих, че пак имам болки и може утре-вдругиден пак да вляза  Rolling Eyes
Диагнозата ми е отлепване на плодния сак ( мислех, че е на плацентата, но тя се образувала чак около 11 седмица).Доста сериозна диагноза, общо взето бременността ми беше на кантар.За сега уж нещата са по-добре, дано само и тези болки да спрат.
Не мога да стоя много седнала и за това искам да ви пожелая една прекрасна година,която да  донесе много здраве на всички деца, на вас и целите ви семейства!Дано е изпълнена с доброта и топлина и усмивките са повече от сълзите !
Обичам ви много и отново много ви благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug

# 416
Много здраве аз желая
и така да ви е до безкрая!
Любов и щастие, късмет,
всичко да ви е наред!
И да пожелая весело посрещане на Новата 2012 Година! Simple Smile

# 417
Весело изкарване на новата година от нас
Позагубих се но обещавам пълен отчет тайфунките като тръгнат на ясла  Hug

# 418
  • Sofia, Bulgaria

# 419
Весела и щастлива 2012 год. да донесе много радост и щастие на всички, а на някои така чаканите подаръчета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт