Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 177
  • 729
  •   1
Отговори
# 420
  • not found
Честита нова година момичета  Hug

Аничка , стискам силно палци на финала да си имаш едно здраво бебче  Hug

# 421
Честита Нова Година!Да е мирна, да е здрава, щастлива и късметлийска!!!

# 422
За много години на всички!!!
Бъдете много здрави, щастливи, обичайте децата си . Нека новата 2012г. донесе на всички нас само положителни емоции. Нека сме по -добри, по- мъдри и по -щастливи!!!

# 423
Честита нова година и от мен! Пожелавам мъниците да бъдат много поп-здрави от предишната! На родителите им желая с много радост да посрещат всички щуротии и безкрайни разпити!  Grinning  bouquet

Аничка, болките да се махат. Да се захваща здраво човекът вече в корема на мама и без повече принудителни влизания в болницата. Чак около термина.

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 14:15 от рони

# 424
Честит нова година, да по-здрава,по-щастлива и по-успешна!
Да са живи и здрави рожденничките,които пропуснах!
[/size][/color]

# 425
  • София
  Аничка, съжалявам за трудностите през които сте минали с бебчо. Пожелавам ти новата година всички тревоги да останат на заден план и да гушкаш здраво и хубаво бебче на финала. Hug
  Тази година през подобни проблеми мина една много близка моя приятелка. Започна се точно както при теб с кървене и отлепяне на плодният сак. Основното беше да изчака до оформянето на плацентата и наистина нещата се подобриха, макар да имаше леки прокървявания и по-късно, после и контракции и изобщо тази бременност беше по-тежка. Но финала е страхотен, след толкова тревоги, малката сладкишка се роди едва няколко дни преди термин, нормално цели 3,6 кг  Hug

# 426
Честита нова година и от нас! Да е по-здрава, весела, щастлива, късметлийска и успешна!

# 427
За много години и успехи през 2012- и да е по-спокойна, че миналата беше успешна, но доста динамична.

Ангел изкара Нова година при другата баба. Дадох го без притеснения, вече е по-устойчив, но за пет дни видяха, че не е толкова лесно "да висиш в нета и между другото да гледаш дете". Като си пристигна, му бяха спаднали бузите, а явно толкова са го мачкали, че сега дава само на мен да го пипам. Сега го охранваме- от вчера не е спрял да яде. Не че не са го хранили, просто Ангел яде месце и то по много, особено в този период.

Пиша им тройка за усилието все пак. Мен ме обвиняват, че съм се разпореждала с детето като с багаж, но именно те искат да пътува и да го мачкат като кукла. Изобщо не разбират, че между 2 и 3 е още почти бебе, иска стабилност и спокойствие, а не маниакално мачкане.

# 428
  • София
За много години! Живи и здрави, вие и всички, които обичате. Много и весело да празнувате хубавите поводи и празници, ЗАЕДНО. Hug

Моята каръшка серия изглежда не е останала в старата година.. След като не победих на крак Коледния бацил, тази сутрин бИдох нахокана от джипЕйката, колко съм безотговорна към себе си, за да стигна до фарингит, и как сега щА не щА, ще почивам 4 дни от работа.. Crossing Arms Децата са много щастливи от тоя факт.. само да бяха и те оздравели напълно. Но не би. Tired

# 429
Честита нова година и от нас! Нека е светла, успешна, богата!
Бъдете здрави, усмихнати и обгърнати от щастие и любов! Heart Eyes

Ани,  Hug Heart Eyes
Олче, оздравявайте бързичко всички вкъщи. Praynig
Рони, как е Мария?

# 430
  • Някъде там...
ЧНГ, момичета! Желая ви здраве, здраве и здраве! За вас, за близките ви и за дечицата! Нека успеем да си починем и да си отспим през новата година! (последното го пожелавам на себе си мнооого  Mr. Green)

Ние започнахме с фалстарт новата година, затова и чак сега се разписвам. Болни сме дружно с децата. Някакъв сериозен вирус ни тръшна и така вече 5ти ден.

Аничка, стискам ти силно палци да се закрепи здраво малкият човек и да не бърза да излиза преди да му е дощло времето!  Hug

# 431
За много години мацки! Хайде и аз да пожелая на всички нас и близките ни много здраве, щастие, детски усмивки и прекрасни мигове с децата през новата 2012 година!
Дано всички болежки са останали в старата година, и през тази само хубави мигове да ни чакат!
Искам да отбележа прекрасните снимки на Мамочка, които пусна тук и от фейсбук дето ги гледаме, страхотна си мила Наде сияеш от щастие, за двете прекрасни принцеси Маги и Мишенка нямам думи вашия тати трябва да е много горд с толкова красота около него, а видях и от кой сте наследили тази чаровна усмивка, твоята мама е не по-малко чаровна също Hug пожелавам ти винаги да е до вас Hug
Ние също не минахме без тревоги около празниците, на коледа Диди ми вдигна 39 градуса Т, и така три дни с висока температура, след което избиха подкожни пъпки и така още 3 дни(пак старата ни приятелка розеолата се появи) силно се надявам бебчето да не я прихване Praynig навсякъде четох, че се прихваща от деца между 3 месеца и 3 години, и че не повтаряло(дрън-дрън нас вече ни потретва тази гадост) Whistling  дано ни е за последно  Praynig
Новата година изкарахме тихо и спокойно с баба и деди Heart Eyes като мама беше дежурна по млекоснабдяването на Еми на всеки 2-2,5 часа Mr. Green
и сега едно въпросче към млекоснабдителите как поддържате добра лактация?Все имам чуството че не и е достатъчно, макър че си имам доволно наакани и напишкани памперси, до днес почти непрекъснато си спинкаше, ако не е гладна или мокра, днес много и къркорят чревцата, май няма да минем без тия гадни колики Thinking ей това е от нас  за сега целувки и до скоро  bouquet

# 432
  • Някъде там...
Миме, дано бързо й минава на Диди, а Еми да не прихваща...
За лактацията - кърмене на поискване ти е достатъчно в момента за поддържане на лактацията.  Hug

# 433
Миме, освен кърменето на поискване, както ти е казала Жабче,защо не вземеш едно бебешко кантарче-мериш я голички преди хапване и после пак след-и ще разбереш по колко хапва и дали трябва да и стига. На нас ни го даде педиатърката ни за 1 седмица, но предполагам можеш и да си го наемеш от някоя аптека.

# 434
  • София
и сега едно въпросче към млекоснабдителите как поддържате добра лактация?Все имам чуството че не и е достатъчно, макър че си имам доволно наакани и напишкани памперси, до днес почти непрекъснато си спинкаше, ако не е гладна или мокра, днес много и къркорят чревцата, май няма да минем без тия гадни колики Thinking ей това е от нас  за сега целувки и до скоро  bouquet
   Честито бебченце и бързо одравяване на каката.
   По въпроса за кърменето, както Жабче е писала, често кърмене, но за по-малките бебчета към на поискване, тъй като споделяш че дребосъчка спи повечко, бих добавила и задължително минимум 8 кърмения за денонощие. Нормално новородените трябва да имат между 8-12 кърмения за денонощие. Тоест на всеки 2-3 часа, считано от началото на едното до началото на другото кърмене да я будиш ако не се събужда сама и да нямате много големи нощни паузи. 
    Може ли малко по-подробно да споделиш, колко хранения средно имате за денонощие, опитай се да преброиш в кои часове сте се хранили, за по-пълна представа, както и колко напишкани и наакани памперса имате за денонощие. Хубаво е всеки път да предлагаш и двете гърди, изчакваш хубаво да изпразни първата да я пусне или да спре да гълта, оригваш и предлагаш и втората, ако пожелае да си хапне и от нея.

Общи условия

Активация на акаунт