Саши си е в къщи от Коледа- вече здрав, но ще си постои още малко до пълно възстановяване. Този път Мишето не удържа на гадта и се разболя- и той вече е здрав, но след едноседмично денонощно слепване към мен(буквално не можех да го оставя и за минута където и да било - нито в проходилка, нито на легло) все още не иска да спи без да ме надушва.
На майка им обаче и се разгони фамилията. Вече месец хич ме няма и съм с една постоянна кашлица и болки в гърлото. Тръгвам по изследвания - много е вероятно да е една стара, забравена (уж)алергия.... Чуствам се ужасно изморена от всичкото това непреставащо боледуване - затова ме няма във виртуалното пространство. Пък и се опитвам да си променя малко ежедневието.
Предстои ни според метеоролозите една сибирска седмица - пожелавам ви да мине леко, усмихнато, топло и с много здраве.

Или изобщо нещо за дъв4ене или можеш да имитираш преглъщане.Това спомага за по-бързото изравняване на атмосферните нива в ушите! Винаги при излитане и кацане дъв4а,защото ина4е става мнооооого лошо.На малката досега винаги съм и давала да су4е и тя моментално,още преди да излетим, ми е заспивала,ама нашите полети са кратки.
Само си направи едно ксерокопие,което трябва да остане на митницата,макар 4е дори и да го забравиш,те ще ти направят:)
.

Вече мислех на невролог да ходя, но от днес съм кукуряк, ще си ръся мъдрости на воля.
Единственото хубаво е, че заплата на мъжа ми е 5 пъти повече от тази тук, говоря за чисти пари, за жилище и кола му дават отделно.Бензина е без пари/0,32лв/.Също европейците са много на почит.На всякъде се обръщат към мъжа ми със "сър" или "бос".Европейците заемат най-хубавите работни места и печелят най- многото пари.С индийците, филипинците и т.н. се отнасят като с роби...
така ме е яд на мен 
.