Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 119
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Вери,  HugНия пи доста време Цинабсин, поне 2 седмици.Но все още от време на време хърка нослето и се оплаква от сополи.Нощем кашля притеснително 1-2 пъти, сякаш не може да се изкашля.През деня е ок.Определено не и е минало съвсем.И аз не знам какво да й давам. Rolling Eyes
За сиропа от бъз и аз знам, че е чудодеен.Знам също, че на ден макс 1лъжичка трябва да се приема.
И аз и сестра ми сме били до късна възраст много чувствителни.Проявявало се е по различни начини.Но и двете сме се напишквали нощем до много късна възраст/ до около 4клас Tired/

# 76
  • Някъде там...
За възрастни по една супена лъжица на ден, сутрин на гладно. За деца по една чаена лъжичка на ден. При разболяване дозата може да се удвои.  Peace

Принцеска, да няма някой стафилокок в нослето.  Confused Иначе и аз съм за Цинабсин във вашия случай. Коризалията я ползвам в първите дни от настинката, тогава ми върши работа. Но за упорити задни сополи, препоръчвам Цинабсин. Него го дават и за синузит.

# 77
Честит имен ден на Викитата! Да са здрави, умни и победители!
Много интересно ми стана с тези коризалия и цинабсан, ние също имам нещо като задна хрема, и от време на време покашля(по-скоро отхрачва), та се чудя кое от двете ще и свърши повече работа Thinking някакъв хомеопатичен сироп за отхрачване да знаете?

# 78
princessa raia, продължавайте с цинабсина. Правете и промивки с физиол.р-р.

Аз вчера водих Вики на ваксина-последния пентаксим, който вече не е пентаксим, а инфаринакс, дето трябваше да го бием на 1г.6м, но тя все е със сополи. Така ме е страх да не се разболее сега, тъкмо е закрепнала малко. Милото много рева от болка, не от страх, а от болка и после ходеше като наакана, не смее да й се добре крачето до анцуга. Премерихме я-14.500кг 95см. На мама гигантчето Heart Eyes
Габи е много чувствителна, напикава се до 6г. възраст. Водила съм я 2 пъти при една баба, която хем лее куршум, хем бае, много добре й подейства. Сега педиатърката ми изписа един билков сироп от Пасифлора, ще пробвам с него, ако не се оправи ще я водя пак при бабата. Преди това й давах едни американски добавки за деца за успокояване, действаше й много добре, но беше една мостричка 10бр. и свършиха, и в сайта временно ги няма.
Отплеснах се за Габи и не довърших за Вики, че все още е с уголемена сливица и ще я водя при хомеопатката вече да предприемем някакво лечение. Тя си диша постоянно през устата, толкова е свикнала да има все сополи, че дори и да няма пак си диша през устата Tired

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 16:03 от very nice

# 79
  • Някъде там...
Аз пък имам съмнения, че именно Пентаксима, който сложихме на година и половина, докара астмата на Яна. Тъкмо ги бях пуснала на ясла, тя се разболя няколко дни след поставянето на ваксината, а 3 седмици по-късно регистрирахме и първия пристъп...  Tired

# 80
Принцеска, да няма някой стафилокок в нослето.  Confused 
Не мисля, защото много рядко се проявава хъркащото носле.Не е перманентно със сополи.
Сега като я прибирах от яслата, навън пак потече нослето.И вкъщи от време на време се появиха по една две капки бистри сополки, кашля по малко....това от 15-20мин стоене навън! ooooh!Оф, аман вече!Стискайте палци да закрепим положението! Praynig
Жабче, това което те съмнява е просто ужасно!Не знам какво да кажа, освен дано бързо да отшуми проблема! Praynig
Вери найс, Ния е горе-долу същите мерки! Simple SmileДано скоро да й мине болничкото от инжекцията на Вики! Sad

# 81
  • Някъде там...
Яна оздравя, но сега пък Йоана е с температура. Ще се гръмна вечееее.  Cry Натъпках я с лекарства като пуйка, дано да отшуми бързо, че в понеделник няма кой да ги гледа вече.

# 82
Жабче, поне знаеш, че е същото вирусче.  Tired Два дни й трябват и ще е пушка. Hug

И ние сме редовни в пиенето на черен бъз.

Вери, остави ти тия врачки, повечко разговори и увереност й трябва на Габито.
Цунки по набоцканото ВИКИно краче.  Hug

Миме, как сте? Успяваш ли да почиваш?

# 83
Момичета смятате ли да си правите коледени календари? Знаети ли някой от форума, който прави да разгледам?
гришко засега е добре. И има много голямо постежение- цяла седмица искара на яслата. Сега в момента е малка лудница в къщи....

# 84
  • Някъде там...
Аз тези дни се опитвам да направя календар, но не ми спори особено. Последните две години ги правя тук: http://www.artscow.com/ Правя един, поръчвам го в няколко бройки и подарявам за Коледа.  Mr. Green

# 85
Жабче,  Hug Hug Да ти се оправя бързо Йоана.
Когато носът на Мария се разхърка, въобще не може да се добие секрет през ню-нюто й (така си го наричаше по едно време). Сухо хъркане. Появи се при тръгването на ясла това чудо. Правих проба. Изолира се някакъв гадин. Не беше стафилококи. Мнението беше, че ако се вземе отново секрет, като нищо може и кокитата да се появят. Т.е. че даже и след лечение си се появяват много бързо. Тогава ме посъветваха да не ги требя, за да си тъпча детето излишно с АБ. Единствено хубави промивки (и като количество, и като качество) с физиологичен разтвор да правим. Никак не й харесва на госпойца Марче, но все още дава.
Имамама, нашите календари миналата година ги прави едно форумско другарче, но за да не е реклама, ще пиша на лични. За съжаление обаче тази година техните печатари са им поставили доста неприятни условия и каза, че тази година няма да прави. Дано да промени мнението си, че бяха много шукариЙка предните.  Peace
Вери, наистина дано да се намери трайно решение на тези неприятни състояния при Габчето. А при Вики ваксината да не създаде проблем ви желая.

# 86
Ангел държи да е със синьо яке, червен шал и червена шапка, за да е като Томас. Мен ме гледа с черното палто и вика- Мама черна готина Дизелка! После той беше малко Дизелче.

Изненадах се, че разбира родовете. Гледа през прозореца на колата Луната и вика- Тя пътува! После гледа: Коминчето- то пътува!

Забеляза, че туршия се прави от зеленчуци и сол. Веднага намери червени чушки в кухнята, напъха ги в една кофа и докато се усетим, намери и солница и ги осоли.

Изпива по 2 чаши мляко на ден с кеф, но първо по пет минути отказва да пие, така де, да покаже характер. После му казвам, че Гордън е донесъл млякото и ще се обиди- веднага го пийва.

# 87
Добро утро!

Този сироп има много добър ефект, препоръчвам го за деца над 3г.е. пу-пу, 2 нощи спа добре Габи.
Този уикенд децата си бяха при нас, не излизахме и не ги оставяхме при нашите и много добре си прекарахме. През седмицата все бързаме, връщам се от работа, готвя, вечеряме, къпя си и лягат и въобще не остава време да се видим, само им се карам, а събота и неделя голям кеф.

Жабче, дано да е добре Йоана.

Мамасита, намерила си си начин да го убеждаваш. Хитро е. Вики няма никакви любими герои, нали не гледа детско. Може би Пепа Пиг само, ама то е от дрехите, които й купувам. Качих й филмчета също го хареса, но не е да си го иска сама. Ако й пусна, ще гледа малко, ама аз гледах колкото се може по-малко да гледа, че Габи е зомбирана от телевизията. Само подучва Вики да идва да иска да й пуснем детско и вече като се върнем вечер се научи да казва "Искам бейби тиви", ама почти не го гледа.

Тази седмица ще оперират майка ми от бучка на гърдата. Това ще й е за 4 път такава операция Sad Много упорити гадове. Много ми е свито сърцето.

# 88
Жабче дано Йоана вече е добре  Praynig
Вери много стиснати палчета за майка ти  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ние нали вчера бяхме на рожден ден толкова им хареса че искат и днес след яслата пак да ходят  hahahaЗа сега са здравички дано така продължава че едвам се крепим Praynig
Умозаклячение на Мади от вчера" Дани има ден ден и тава на две и Мади има ден ден и тава на тли" Joy
Разговор Ники " Мади ела че мама те вика" отговор " Не ика мене аз а абота" превод Не ме вика аз съм на работа  hahaha
И други има ама не се сещам някой път много се смея на техните разговори

# 89
Привет и от мен   bouquet
За мен почивните дни бяха много интересни и изпълнени с изненади и подаръци Mr. Green Моите приятелки ми спретнаха бейбишауър изненада, толкова хубаво парти стана че цяла вечер не можах да заспя разглеждайки подаръците, картичките с пожеланията и снимките  Heart Eyes  Оказа се че моя мъж участвал в организация, а аз дори и не подозирах, копирал телефоните от моя телефон и казал на моята приятелка дето го организира на кой да звъни  Joy

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 15:00 от Мимето*

Общи условия

Активация на акаунт