Рождени дни да идват вече, че зимата омръзна на АПРИЛското човече - епизод 25

• 42 124
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Рони, благодарим за новата темичка  Hug

Честито и на всички празнуващи напоследък  Heart Eyes Hug
Enigma, хубаво е, че се разписа  Hug
Nanny, и аз ви следя как ще смогнете с Баба Шарка и пътуването  Wink  Hug

"Look това е yellow."

За болничките.  Hug Hug

# 61
Добро утро  Mr. Green  kaffeetrmker_2
Аз вчера ходих да си купя подаръка за рожденника и тайфунките се сдобиха с нови чанти с каки е няма по голяма радост
Вери чесит ви рожденник на патерица   bouquet
Жабче щом Йо е здрава няма да я хване тя нали няма признаци че се разболява доколкото разбрах давай и витамин С за да се разминете, тя е като Ники не всичко което Мади довлича я лови нея  Hug
Ех софиянки така искам и аз на среща но тяма начин  Rolling Eyes
Отивам да готвя че вчер изядоха една тава със зеле естествено имаше и кокал щото иначе нямаше да се уважи  Mr. Green

# 62

Честит имен ден на всички Викита! Да са ни живи и здрави, усмихнати и по-малко рогати  Joy
Специални целувки на любимите ни Викита-на Съни и на Снежи!

# 63
Викитата все да са победители! Всички хора с това име, които познавам, са много яки!

Сутрешна порция Ачови лафове:

Когато беше малък, гледаше мечето Бамзе, но понеже не можеше да произнесе името, направи като китайците- раздели го на срички и стана Ба-Зан. Сега вече Ба-Зан се наричат всички сладки анимационни герои. "Ачи гледа ба-зани!"- но само за малко и след баня, иначе ТВ не го блазни.

Познайте с тази криза на БДЖ кой пуска с палката обедния влак за Асеновград- вече го познават и вчера е дал сигнал на влака, от което беше много горд.

Най-голям скок на речта: без да съм го учила, отиде в едно магазинче и каза, "Моля, колко струва този Макс" (Макс е камион).

# 64
  • София
Честит имен ден на всички Викита !
Да са много здравички и да носят мнооого щастие на семействата си  Heart Eyes

# 65
Голам съм заплес  Embarassed
Честит имен ден на чаровното Вики на Вери и всичи други малки и големи Викита   bouquet

# 66
4естит Празник на вси4ки Викинца по специално на Вери,Снеш и Съни!Да ви е живо и здраво името!

И аз имам днес повод наа по4ерпя-племеникът,днес на 11.11.11. стана на 1 годинка.Нека и той да е все така първенец в живота!
http://images.pinkcakebox.com/cake700.jpg http://popsop.ru/wp-content/uploads/baileys_original_irish_cream.jpg

Мамасита,как само ме върна в детството с това Бамзи Grinning А4ката е страшен!Да не си му хвърлила пъпа на гарата?

# 67
Честити имен ден на всички Вики-та! Да са здрави и щастливи весели дечица! newsm51
Вери, честит рожден ден на татко ти, на патеричка! Да ви е жив и здрав!

Мамасита, изключително ме радва твоят Ангел с игрите и приказките си. Grinning И ние в момента сме на вълнА Бамзе, но с баткото, Анелия предпочита бейби.тв.коН. Mr. Green
Моя приятелка последните месеци преживя развод, много мъчителен и тежък, след 5 години нещастно съжителство. Радвам се, че ти не правиш ненужни компромиси и че животът ти е изцяло в твоите ръце. Приятелката ми се съсипа за тези 5 години, но при нея имаше други фактори, и почти никакъв избор. Tired Звучиш толкова трезво и уравновесено, пожелавам ви да бъдете много щастливи със съкровището ти Ачи! Hug
ЖабчеHug
Енигма, радвам се да те видя. Grinning

Почвам да съжалявам, че не живея в София:) благородно завиждам.
И аз така. Жалко, че няма да можем да прелетим за няколко часа, както в Елена, бих се размазала от кеф! Heart Eyes
Дано всички дечица са здрави, та да се съберете голяма банда. Grinning

Вчера случайно срещнах снахичката ми с майка си. Първата ме позна преди втората, как да не си я обичам. Mr. Green Heart Eyes Тоолкова ми се видя пораснала Андреа! Heart Eyes

На всички болнички - много оздравителни прегръдки! Hug

# 68
Честито на именниците и от мен!Специални поздрави за Викитата на Вери найс, Снеш, Съни и Ола!!!
Да им е живо и здраво името и най- вече те да са живи и здрави!!!
Мара Подробната, честит рожден ден на племенника ти, да е жив и здрав!
Честито със закъснение и на таткото на Вери найс!Да ти е жив и здрав и дано скоро свикне с повечето свободно време.Защо не пробва да си намери някаква работа на непълно работно време или да работи само някои дни в седмицата?Моя баща работи подобна работа- веднъж или два пъти в седмицата, поддържа ел. системите в една сграда.Така хем има достатъчно време за почивка, хем се чувства полезен.
Може ли да помоля за малко повече инфо за Коризалията.За какъв вид сополки се дава, става ли за задна хрема, откъде се купува/има ли я във повечето аптеки/ и какво количество по колко пъти на ден се приема?

# 69
Принцеске ние нашта задна хрема я махнахме с Belladonna, Hepar sulfuris calcareum, Pyrogenium по 5 дражета от всяко 3 пъти дневно и Pulsatilla 5 дражета вечер докато свършат шишенцата от последното има още да пие но от хремата няма и следа Аз ги стривам  че да се усвоят по добре така каза док Ако искаш пробваи  Hug

# 70
Дани Нетева, мерси много!Дано само да ги има в аптеката!

# 71
Принцеске ние нашта задна хрема я махнахме с Belladonna, Hepar sulfuris calcareum, Pyrogenium по 5 дражета от всяко 3 пъти дневно и Pulsatilla 5 дражета вечер докато свършат шишенцата от последното има още да пие но от хремата няма и следа Аз ги стривам  че да се усвоят по добре така каза док Ако искаш пробваи  Hug
Дани, относно твоето лечение на прима виста знам следното:
belladonna-за висока темп., когато има треска със студени крайници
hepar sulfur-кашлица с жилави секрети, откъртваща, характерна за 2-та фаза на някой грип, може да стане за  жълти сополи
pyrogenium-пили сме го за разтройство Rolling Eyes
pulsatilla-взимали сме го за хрема, но след като вече се е развила болестта, след друго хомеопатично
П.С. В какви потенции ги даваш?
От тази комбинация най-вероятно от хепара ви е минало.
Принцеске, коризалията е комплексно хомеопатично от няколко вида и наистина е по-добър вариант като не се ползва класически хомеопат, да се вземат такива готови комбинации, от колкото така изброените от Дани. В комбинациите слагат по-слаби потенции. От мои наблюдения над близки деца, коризалията помага в начална фаза при бистра хрема. За задна хрема от тези комплексните е Цинабзин. И ви го препоръчвам, защото съм го изпробвала при мен-втечнява секрета и почва да се стича и изчиства.

# 72
Специално много целувки на Вики на Вери!  Heart Eyes
От всичките ни много Викита само тя си ни остана в групата.
Честит имен ден на Младежът Вики на Девик, както и на Викитата на Снеж и Маги. А също и ЧИД на Мина на Гайа!
Честит празник и на дядо й на Вики! Трудно е да се примири човек с мисълта, че остарява и е обществено безполезен в своите очи. Но ще види и добрите страни на подобно занимание.

Вери, има ли някаква поставена анамнеза от специалист за тези тревожни състояния на Габи? Вече е големичка и ще започне да влиза в онзи "луд" период от живота, когато хормоните създават много бели. Дано пък тогава да се обърнат нещата при нея и да настъпи стабилизиране.  
Деси, сполай ти, че ни донесе нещо за Анднеа.  Grinning
Вотнах се в анкетата. Учудващо хармонично се развива гласуването - на всяка дата по един желаещ. Ще емигрирам във Варна.  Laughing
Jiema, аз се бях замислила за възглавничка за стол, но два броя, за да е достатъчно удобно. Не се бях сетила за този вариант. Защото съм ум белия делфин.  Crazy
Преди три дни купих някакъв имуностимулатор за Марчето - с черен бъз. Ще видя какво ще й помогне. Самбукол или нещо подобно. Вкусен й е.

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 15:10 от рони

# 73
  • Някъде там...
Честит имен ден на именниците и от мен! Да са живи и здрави!  Hug

Рони, Вери, аз като дете бях със същите тревожни състояния като Габи.  Grinning Анамнезата, която ми поставиха тогава: "Много чувствително, впечатлително и притеснително дете. Ще го израсте." В първи клас съм ревяла и аз за някакви задачки с ябълки.  Joy Израснах го окончателно някъде около 10годишна възраст. Между другото баба ми не се примири с гореописаната анамнеза и ме заведе на баячка на село.  Laughing Помогна, колкото и да не ви (ми) се вярва.

Рони, с две ръце съм за сиропа от черния бъз.  Peace Баща ми направи домашен за децата. Те обаче категорично отказаха да го пият и за да не стане зян (както казват старите хора), го подхванах аз. Направо чудодеен ми се вижда на моменти. По принцип прихващам всеки бацил от децата, но откакто го пия съм здрава. Още повече - ако тръгна да се разболявам, ми минава за ден или си оставам само с началните симптоми. Прочетох, че имало и купешки, български, сироп и мармалад, може да пробвам с него за децата.

# 74
Вери нямам прдстава тя нашта дълга и широка нали 2 месеца се лекувахме имахме и усложнения но факт е че задната хрема си замина от тази комбинация иначе лекарката е УНГ но и хомеопат

Общи условия

Активация на акаунт