Ния кашля ужасно, има спазъм и полипи и сме на Вентолин и Проспан.
Не смея да мръднем от вкъщи, а така се радва милата на снега.Имам още куп подаръци за купуване и отделно ми предстои пазар за бъдни вечер и Коледа, кога и как ще стане това не ми е ясно.Тази година почти никакви почивни дни няма, а и бабите не си предлагат услугите.Отделно покрай заминаването ни има безброй неща да се правят.Да не му се налага на човек да ходи по държавни институции!
На всичкото отгоре не можем да си намерим акта за граждански брак и сега трябва да вадим нов.И всичко трябва да стане преди първата половина на януари...точно по празниците!

За развитието на вторите дечица и аз съм забелязала тази закономерност, не само при моите деца. Голямото дете е голям стимул и поощрение за малкото, без всъщност то само да го усеща и осъзнава.
Анелия поиска вчера да я научим да си пише името.
Пу-пу, да са живи и здрави само, другото - както дойде. 
, но нямаме място за такова нещо вкъщи.

да се стабилизират бързо нещата!

Може би защото много говорихме, 1-2 книжки по темата четохме, песнички много научиха в яслата - най-много пее:
Анелия поиска вчера да я научим да си пише името.
Тя се опитва да очертава картинки по тези книжки с шаблоните. И после да ги оцветява - е , не че се получава много-много, но Емо нямаше интерес към рисуването мисля до към 3 г. Изобщо нямахме надраскани стени, маси и т.н. А, елате сега да ни видите
Кога ще се видим? 

Это и снимки: http://starsdancecenter.bg/?p=gallery&p1=menu_left_gal&id=16

Господ да е с вас! Така ми се сви сърцето като й прочетох последния пост, че е на АБ, помислих си веднага за бебчето й.

!Много да ги нацелуваш! И София иска ве4е да ходи на байет! 

Препоръчани теми