"Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?" - 2

• 831 387
  • 11 247
  •   1
Отговори
# 9 060
Здравейте,
моля за мнение относно тази сграда
Скрит текст:
Не зная кой е строителят, дали си заслужава? Благодаря ви!
Всъщност сградата се намира на ул.Проф.Хр.Вакарелски - Ст.град

Взеха ли акт 16?
Живея на 200м от въпросната сграда и ще ти споделя негативите на района:
1. Няма една улична лампа. Един плъх беше изплашил жената и сега я карам/взимам всеки ден.
2. Улицата към сградата е за луноход.
3. Студенти,студентски общежития в непосредствена близост
4. Трудно паркиране.
5. Неудобен транспорт.
6. Канализацията в района е голяма смрад. Продавачката в малкото магазинче ми разправя,че е израстнала тук и са били блата на мясото на коперациите.

Погледни сградата на Бокал на 100м отдолу. Цените са сравнително добри,качеството също Wink

# 9 061
Кажете ми моля ви какво мислите за този апартамент.Намира се във Варна на ул.Стара Планина.
С цел отдаване под наем е.
http://bestinvest.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a111579910 … mp;f16=&f20=1

# 9 062
  • София
Имай предвид, че района на Колхозния пазар не е много предпочитано място за живеене. За наем може някой да се излъже. Лично аз не харесвам тази част на Варна, макар че е доста близо до центъра.

# 9 063
Кажете ми моля ви какво мислите за този апартамент.
Местоположението не мога да коментирам, но апартаментът изглежда много симпатично, светъл е, спалнята е голяма, има само леко артистично скосяване. Дневната е с малко странна форма, но достатъчно голяма и функционална, ако изложението наистина е юг - супер. Обзавеждането е съвсем прилично.
Аз търся нещо подобно, обаче в София, и още не съм го намерила.

# 9 064
Апартаментът е хубав, но районът НЕ.. Тесни улици, няма място за паркиране, мръсно..Няма интерес и от студенти

# 9 065
Благодаря ви за бързите отговори,а цената не е ли висока предвид района и квадратурата.

# 9 066
Здравейте!
Какви са ви мненията за Цариградски комплекс?

# 9 067
  • София
Благодаря ви за бързите отговори,а цената не е ли висока предвид района и квадратурата.

Да, височка е.
KOTE, вече ти е писала за района. Точно затова писах, че аз не го харесвам. Далеч е от учебни заведения т.е. студенти трудно ще го наемат. С 2 думи аз не бих си купила апартамент там и то на тази цена.

Здравейте!
Какви са ви мненията за Цариградски комплекс?

Ние ходихме на оглед. Презастроено е, но не е чак толкова лошо. Там много зависи в кой блок си. Качеството на строителството на отделните блокове е много различно. Преди няколко теми бяха написани и номерата на блоковете, в които се чува всичко и като цяло са строени с лоши материали.
Общите части са също различни. В едни блокове са горе-долу добре, но в други са с едни малки санитарни плочки и имаш усещането, че влизаш в лаборатория или в общежитие.

Има доста апартаменти без тераси или с малки тераси, ако това има значение за вас. За нас имаше и затова го споменавам. На първите етажи пък има в някои блокове огромни тераси, които за без навеси и според мен това не е много практично.

# 9 068
По принцип не е за студенти по скоро семейства или работещи...
В момента са надули цените,дори брокерите се оплакват...има търсене а свестните жилища са с невероятно високи цени.
Все пак ще отида на оглед, вече го организираха.
Благодаря ви.

# 9 069

Лъки, много симпатично жилище, особено изложението, стига да няма някакви препятствия пред него.
За района нямам мнение, но за квадратурата ми се вижда скъпо.

# 9 070
Мерси,Хепи.И аз харесвам южни апартаменти,нищо че живея в източен. Laughing
Ще пиша след огледа. Hug

# 9 071
Успех, Лъки! Hug
Пробвай да свалиш цената! Wink

# 9 072
Здравейте,
моля за мнение относно тази сграда
Скрит текст:
Не зная кой е строителят, дали си заслужава? Благодаря ви!
Всъщност сградата се намира на ул.Проф.Хр.Вакарелски - Ст.град

Взеха ли акт 16?
Живея на 200м от въпросната сграда и ще ти споделя негативите на района:
1. Няма една улична лампа. Един плъх беше изплашил жената и сега я карам/взимам всеки ден.
2. Улицата към сградата е за луноход.
3. Студенти,студентски общежития в непосредствена близост
4. Трудно паркиране.
5. Неудобен транспорт.
6. Канализацията в района е голяма смрад. Продавачката в малкото магазинче ми разправя,че е израстнала тук и са били блата на мясото на коперациите.

Погледни сградата на Бокал на 100м отдолу. Цените са сравнително добри,качеството също Wink

alext благодаря ти!
Твърдят, че са взели акт16, но в сградата не бяха пуснали асансьорите, защото от Чез ги бавели, което ми е странно. Има само няколко апартамента свободни по техни думи, а цялата сграда е празна, не е населена и затова ми се искаше малко информация.
Ще погледнем и съседните сгради.

# 9 073
Успех, Лъки! Hug
Пробвай да свалиш цената! Wink
Ех,те най вероятно ще свалят цената, но пак е скъпо за тези малки стаички...освен това етажа е предпоследен, покрит с навесчета...Освен това се оказа, че се продава без оборудването...квадратурата е 56 по нот акт...иначе да, южно,на много добро място е, точно до Била на Колхозен.
Не мисля,че е моят имот. Rolling Eyes

# 9 074
  • In the shadows of my mind
Някой да знае нещо за обявите за новостроящи се 2 жилищни сгради в Младост 2 от иИнвеститор и изпълнител Ваклин Груп ООД? Откривам обявите им във всички сайтове за имоти, продавалник и facebook, а когато търси инфо за този строител в интернет не откривам нищо...

Общи условия

Активация на акаунт