Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 078
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Момичета, имате ли впечатления от тази оферта или това бистро?

http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0 … 5%D0%BD--505.html

# 121
Не издържах и аз и се включвам в дискусията за колективното пазаруване  Laughing
Преди да се реша да споделя моите впечатления от различни покупки на ваучери искам да попитам дали някой вече се престраши да използва безплатното почистване по тази оферта

http://www.zadrujno.bg/1184/demostraccionno-pochistvane-nemski-u … d-All-in-One.aspx

# 122
  • София
Някой да е посетил вече хотелите Каза Карина или Пирина в Банско. Ако може мнения. Grinning Благодаря!

# 123
В този хотел бяхме в края на лятото. Офертата беше за три нощувки със закуска, вечеря и каране на колело. Басейна и джакузито са супер, особено джакузито. Масажистката там е добра и масажът никак не беше скъп. Храната не е добра - закуската става, но вечерята... никак я няма. Избира се от меню с има-няма 4-5 варианта. Вблизост има хубаво заведение и там можете да се храните. Можете да си поръчате да ви напълнят джакузи за определен час, дори късно вечер. На открито е и е приказно усещането, а водата е към 57 градуса. Заради минералната вода горещо препоръчвам, но иначе не ме впечатлиха с друго. А Баня е много хубаво село. Хареса ми там.

# 124
  • София
Моля за отзиви за салон Валерия в кв. Стрелбище, ходили ли сте там? Доволни, недоволни?

Все още се чудя за тази оферта...

# 125
  • Абсурдистан
Моля за отзиви за салон Валерия в кв. Стрелбище, ходили ли сте там? Доволни, недоволни?

Все още се чудя за тази оферта...

И аз се чудя още на тази оферта.
Айде за подстригване няма да се престраша, но дори само шилака на тази цена си струва.

# 126
# 127
  • София-Младост
Отзиви за салон Wella в Младост-3...педикюр 7/10, супер ми беше неудобно на поставката за крака и самото оформяне нещо... маникюра почти 10/10, имаше избор на лакове, вече трети ден ми държи Simple Smile))

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 10:35 от Ала-Бала

# 128
  • София
Пак сбъркан адрес в колектива, но да се надяваме, че този път е наистина в центъра(както е и на сайта на сладкарницата, а не тови в Банкя  newsm78

# 129
Ауу, ето какво ми грабна очите (сините Joy) - http://niesme.bg/team.php?id=WRODY4 -  Детско кресло тип мини фотьойлче... На снимките изглеждат уникално сладкиии Hug Party Praynig

# 130
  • София
Пак сбъркан адрес в колектива, но да се надяваме, че този път е наистина в центъра(както е и на сайта на сладкарницата, а не тови в Банкя  newsm78

Доколкото знам сладкарницата е само една и се намира на Христо Ботев в частта, близо до 5-те кьошета. Наскоро имаха пак оферта и 1-2 от пишещите в темата споделиха, че тортите не са хубави както едно време. Били малки парченцата и доста поизсъхнали.

# 131
Ехх ще ги пропусна тогава.. Има достатъчно други разкошни сладкарници. Благодаря, Таня  bouquet

# 132
  • Бургас
Аз искам да питам дамите от Бургас  има една оферта в салон за красота от Грабо маникюр + лак и декорация на четири пръста за 7.50 лв.  дали си заслужава ,ако някой е пробвал да сподели впечатления....и интересно защо предлагат толкова много ваучери да не би да нямат клиенти.......

# 133
Супер недоволна от салон Oxygen на Гладстон за пл.Славейков! Ваучерът ми беше за подстригване и сешоар, остригаха ме като ръб - кръц от тук, кръц от там, па как дойде; все едно съм в селската бръснарница! Подстригвачката беше някаква противна лелка, дето сипеше само махленски лафове.  Нещо не ми върви напоследък с ваучерите  newsm78

# 134
  • София
Ехх ще ги пропусна тогава.. Има достатъчно други разкошни сладкарници. Благодаря, Таня  bouquet

Все пак изчакай да го чуеш от първа ръка. Или пусни търсачката. Мисля, че Айша беше едната, но имаше и още едно мнение. Да не би аз да бъркам.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт