Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 090
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Днес рано-рано се поохарчих

1.Глътка елегантна топлина! 13,90 лв. за 3 бутилки червено вино от серията XR на Domaine Boyar + безплатна доставка*, вместо 38,70 лв. - 64% отстъпка!

2. Pirina Club Hotel - 2 нощувки, 2 закуски, следобеден чай, поднесен с вкусен домашен сладкиш, тежка вечеря с червено вино и бански специалитет и... екскурзия до Байкушевата мура с време за разходка в планината (или партия за тенис на маса) - за 133 лв. за двама

Money Money Money Фалирах за днес Laughing, а искам поне още 5 неща Laughing

# 406
Искам да си направя това http://bg.kolektiva.net/sofia/microdermabrazio-massage.html Някой има ли отзиви за процедурата или  салона  Praynig Или ако нещо сте изпробвали за дълбоко почистване на лице и сте останали доволни Wink

# 407
Искам да си направя това http://bg.kolektiva.net/sofia/microdermabrazio-massage.html Някой има ли отзиви за процедурата или  салона  Praynig Или ако нещо сте изпробвали за дълбоко почистване на лице и сте останали доволни Wink

С еднократна процедура има ли ефект?

# 408

С еднократна процедура има ли ефект?
Чувала съм, че има ефект дори и след само една процедура, ама  Rolling Eyes съм чувала, затова искам още някой да сподели, ако е пробвал  Praynig

# 409
  • Sofia
АЗ АЗЗ)) ГО-пАСТАА)) ох хипер ми харесва тази оферта. Но нещо този сайт Буено много бавно ми зарежда. и немога да видя къде е този линк - изпрати на приятел и спечели точки? Помощ?

И аз немога да открия линка...пише, че има такава опция и в крайна сметка няма линк  Tired

# 410
Като сте тръгнали да се борите за торти, ето ви и тук игра http://promosdelka.com/sofia/specheli-strahotni-nagradi-s-promosdelka-com-4ydmbt

Аз лично не вярвам на такива игри и не са ми мотивация за покупка. Разбира се, ако се чудя между две подобни оферти в различни сайтове, ще избера тази от сайта с играта, със скритата надежда, че може да ми се усмихне късмета. Но досега такова нещо не ми се е случвало Sad

п.п. Бях на подстригване в Кимберлит Бюти.  Доволна съм от резултата, а и салона е доста приличен, въпреки, че беше празен...

# 411
И аз чакам ваучери от Колектива за Мис Каприз, но ги няма нито в пощата ми, нито в профила ми в страницата им! Сега им писах и чакам отговор да видим какъв е проблема  Thinking

# 412
  • На земята, която е всъщност звезда.

И аз грабнах един и сега като чета какви неуредици има с Грабо и се чудя дали да го платя утре.

Суши експрес редовно пускат оферти в "Грабо" и досега не е имало никакви издънки. Peace
(Много ми допада новата им резервационна система за поръчка. Peace)

Аз си взех, разбира се. smile3503 Доволна съм от съотношението цена-количество-качество.

Благодаря, че сподели офертата.  Peace

# 413
  • София
И аз чакам ваучери от Колектива за Мис Каприз, но ги няма нито в пощата ми, нито в профила ми в страницата им! Сега им писах и чакам отговор да видим какъв е проблема  Thinking

И аз им писах и чакам отговор. И още нещо ме подразни. Оставила съм прозореца с ваучерите ми в Колектива отворен, за да видя ако се появят. При всеки рефреш иска да влизам наново с име и парола. Много досадно, а едно време не си спомням да е било така  newsm78. Потърсих някъде да има възможност за запомняне, но не открих.

# 414
И при мен е така  ooooh!
По този повод, някой може ли да ми обясни къде точно се намира Мис Каприз на пл. Гарибалди, че всеки ден минавам оттам и не мога да я открия   33uu

# 415
pokitaеми точно до кентъки))))

# 416
Между Кентъки и ОББ или по-точно някакво магазинче инаше до пицарията и от другата страна ОББ.

# 417
pokitaеми точно до кентъки))))
Между Кентъки и ОББ или по-точно някакво магазинче инаше до пицарията и от другата страна ОББ.
Аха, и аз там подозирах че е, обаче името е някак по-различно написано и реших, че заведението не е от същата верига. Много ви благодаря  Hug

# 418
По повод Мис Каприз, на мен ми писаха обратно и ми стана ясно къде е ключът от палатката и защо платените ми ваучери стоят още в "изчакващи", а не са налични - отговориха ми, че ваучерите ще са активни между 18.11 и 16.12, т.е. ще мога да ги разпечатам от деня, в който стават активни, т.е. 18.11 Wink

# 419
Аааа, Шехина, голяма да пораснеш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт