Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 037
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
  • София
  Някой знае ли нещо за тази оптика  или ако има вещо мнение по офертата - заслужава ли си това, което се предлага?  Отдавна се замислям да си купя очила, защото по цял ден съм на компа, но все не идвало ред да започна с 'проучването' по въпроса... newsm78 Някакви съвети в тази насока?

За очилата нищо не мога да кажа, но наистина е оптиката с лещите от септември месец. Почти всички, които ги сложиха са недоволни от качеството на лещите. На мен ми бяха объркали поръчката. Наложи се да ходя втори път за другата леща. Дадоха ми съвсем различна на вид леща(опаковката на едната е синя, на другата бяла; на едната пише Цайс, а на другата не). Колкото и да исках да ми дадат еднакви - не се съгласиха. Момичето, което ме обслужи беше много нелюбезно. А лещите са дори различни на диаметър. Всичко друго бих приела. Очите на хората са различни и сътветно от всеки модел може да има доволни и недоволни, защото прилягат по различен начин към окото, но да ти дадат 2 различни лещи и да те убеждават, че това е най-естественото нещо - не мога да го приема. Жалко, защото имах добро мнение за тази оптика, а ме загубиха като клиент. Явно целта им е била да се отърват от застоялата стока, а не да спечелят клиенти  Sad. Е, очилата на дъщеря ми /рамки+олекотени диоптрични стъкла със защита за компютър/ направихме през няколко магазина. Там добре се постараха жените, за да ни спечелят за клиенти. Рамката не е на толкова известна фирма като посочените, но пък удовлетвори всички критерии на много претенциозната ми дъщеря и то за доста по-малко пари от посочените.

# 466
И аз да споделя впечатлението си от салон Арлет(на Узунджовска). Изключително качествено обслужване. Отидох  с настойката, че с ваучер няма да получа същото качество, но бях много приятно изненадана от отношението и изпълнението на кичурите платине. Препоръчвам го-  от lapni.bg беше ваучера. newsm51

# 467
Ако може да попитам, някой има ли отзиви за хотел Айсберг на Боровец? Някой да е ходил там?

# 468
  • София-Младост
Един ваучер Drink&drive с валидност до 30.11.2011 си търси нов притежател, за подробности на лични Simple Smile

# 469
На мен при д-р Нури не ми хареса чак толкова много. Тогава офертата беше от Грабо и май за 20 лв., но и самото почистване си беше за толкова. Приключи с почистването и полирането за не повече от 10-15 минути и каза, че трябва да отида допълнително за почистването на зъбния камък под венеца срещу 40 лв. Определено не е моят зъболекар:)

# 470
Урааа, най-после оферта за постещи и вегани: http://www.deals.bg/deal/Sochna_zhitna_parzhola_Saytan_na_skara_ … aid=vsichkioferti. Фен съм на Кринг, макар че точно тези две ястия не съм ги пробвала досега.

# 471
Някой да има впечатления от тази оферта http://grabo.bg/sofia/kavitatziia-na-zona-po-izbor-i-fitnes-tren … za-1290lv-0dkkq9g ? Изглежда супер и отстъпката е много голяма, но се колебая още..

# 472
  • София
Може ли някоя да ми помогне в избора между тези оферти:

Салон "Стил"

Салон "Зефир"

Студио "Jade"

"Magic" студио

Ползвала съм Shellac до сега само за педикюр, наистина много време издържа, на ръцете със сигурност няма да е толкова траен, но се интересувам ако някоя от вас е ползвала услугите на изброените салони като изключим лака останалата част от услугата доколко е качествена, оформянето на маникюра дали е добро.

# 473
  • софия
Може ли мнение за Вила Рока в Банско, с ваучери. Мисля, че лятото някой беше ходил с ваучер.

# 474
# 475
  • Sofia
И аз най-сетне ще пробвам GO PASTA.
Необходимо ли е да разпечатвам ваучера, че това ми е проблем?

# 476
  • София
Имаше ли ходили на МАГНЕЗИЕВ МАСАЖ http://www.deals.bg/deal/Antitseluliten_masazh_ili_masazh_na_gra … aid=vsichkioferti доволни?

# 477
  • На земята, която е всъщност звезда.

Еха, мерси за офертата на Хилда, веднага си закупих.  Grinning

# 478
  • София
И аз най-сетне ще пробвам GO PASTA.
Необходимо ли е да разпечатвам ваучера, че това ми е проблем?

Не, не държат да го даваш разпечатан. Достатъчно е да го препишеш на едно листче. Peace

# 479
  • София
A резервация нужна ли е (пак за Go pasta питам)? Че не видях такова условие във ваучера, пък доколкото разбрах е малко ресторантче, дори не знам дали е подходящо за консумация на място...

Общи условия

Активация на акаунт