Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 20

• 51 048
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте скъпи мами и татковци, понеже знам, че този Форум се чете от доста сериозни хора, реших да  Ви обърна внимание на новото явление, която набира сила в сайтовете за колективна търговия. В тези сайтове, които до известна степен играят роля на регулатор на пазара, помагат и са в услуга на търговците и би трябвало да пестят пари на клиентите, от известно време се появиха некоректни търговци, които меко казано злоупотребяват с доверието ни. Не ми се иска, да коментирам работата на "колеги", но всъщност, както някои от Вас знаят,  в тези сайтове има главно няколко "търговеца", които се гаврят с Вашата храна.
 В близост до  моят дом се появиха  неизвестни "Суши майстори", които  "майсторят" Суши-то, което Вие си закупувате, в  помещение/магазин, което според мен не разполага с разрешително за производство на храни. Просто самото помещение, не покрива необходимите изисквания, за да има такова разрешително. Минавайки  от там, не виждам да има хладилници.  Вечер по тъмно се изнася  готовата продукция и се  откарва с кола, незнайно на къде.  
  Съвет от мен, за ваше добро  не пазарувайте Суши от "търговци", които нямат заведение/ресторант, където има условия то да се приготвя. Нямат сайт, респективно меню, където да проверите, дали това намаление, което Ви предлагат е реално.
  Можете да  различите тези "търговци" по това, че продават в сайтовете с голям процент отстъпка, в повечето случай над 60%, сетове от над 45 броя Суши, рядко имат повече от един телефон, условията на ваучерите са им с доста уговорки. Единствено доставят- нямат място за консумация и предлагат еднакви сетове в няколко сайта, под различни имена, но засега с един и същи адрес. Ако има невярващи бих дал адреса на тази  фирма, за да се убедите сами.
 Парите не  са всичко, грижете се за собственото си здраве!

P.S.
 Ще се радвам, да чуя коментари и мнения, за опарили се  вече клиенти на тези "търговци"

assholer, ние този търговец отдавна си го знаем и многократно сме го коментирали. Когато някой потребител попита дали да си вземе суши от Енсо винаги бива алармиран за изброените от теб неща.

# 511
elfi4ka, свържи се с администраторите на сайта. Току-що и аз направих поръчка с плащане през Изипей и не намерих начин да се откажа, а разгледах много внимателно.

Ами аз им писах на мейла,но нямам отговор все още  Rolling Eyes

А не мисля,че мога просто да не платя,все пак ще дойде куриер до вратата....какво да му кажа  Rolling Eyes

Да се обадя по телефона ли  Thinking

# 512
  • София-Младост
elfi4ka, свържи се с администраторите на сайта. Току-що и аз направих поръчка с плащане през Изипей и не намерих начин да се откажа, а разгледах много внимателно.

Ами аз им писах на мейла,но нямам отговор все още  Rolling Eyes

А не мисля,че мога просто да не платя,все пак ще дойде куриер до вратата....какво да му кажа  Rolling Eyes

Действай и по телефона, все пак е неделя възможно е затова да не получаваш отговор.

# 513
  • На земята, която е всъщност звезда.

Да. Отменяш по телефона, а ако дойде куриер съвсем съвестно и честно обясняваш, че си отменила поръчката.

# 514
Здравейте, да се запиша да Ви следя и да споделя положителни отзиви за тази оферта http://grabo.bg/podarete-kniga-za-praznitzite-na-polovin-tzena-0223q - ако някой търси нещо за подарък няма да сбърка.

# 515
+1 Peace за маникюристката в студио "Hathor".

# 516
Момичета,
Можете ли да дадете отзиви за тази оферта:

http://grabo.bg/sofia/pochistvane-na-litze-s-ultrazvuk-i-podmlad … a-za-1790lv-046r5

# 517
  • София
Някой изпробва ли тази оферта?Заслужава ли си?

http://grabo.bg/sofia/hapvane-i-piivane-plius-2-chasa-igra-za-de … t-za-1490lv-06kvv

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 15:43 от Ali&Meli

# 518
  • sofia
За тази оферта отзиви? Вече я заявих, дали си заслужава да я платя и ползвам?

http://www.lapni.bg/offer/1487/Поставяне-на-ГЕЛ-върху-естествени … -само-за-12.90-лв

# 519
daite predlojenie imali nqkade interesna oferta za po4ivka v bansko!

# 520
  • Sofia
Заинтригуваха ме тези ледени кубчета за празничната трапеза.  newsm78
Някакви впечатления да имате?
http://promograd.bg/offers/view/id/223

# 521
  • София
Може ли някоя да ми помогне в избора между тези оферти:

Салон "Стил"

Салон "Зефир"

Студио "Jade"

"Magic" студио

Ходила съм в първите два. Честно казано, за оформянето не съм голям специалист и нямам бележки.
Стил - не е със CND Шилак, а с SNB.
Второ - голяма говорилня, едно малко помещение без прегради с доста народ вътре. Но все пак ходих в делничен ден 17,30, сигурно по всички салони е така.
Като минус на маникюристката мога да кажа, че на едно място нокътят ми се беше назъбил, но тя го пилна само колкото да го заглади - и след 2 дни там ми се надигна лакът. От вчера (10-ти ден) вече има обелено и на други места.
Зефир - тук имаше негативни отзиви, но не за маникюристката.
Там пък веднъж ми отложиха час, но после и на мен се наложи да го отложа, та сме 1:1  Grinning
Възможно е вечер наистина да е натоварено, но 2 пъти ми отказват за събота още от понеделник - нямало никакви часове. Същото и за след 17 ч. - за 2 седмици напред били заети.  newsm78 Чат-пат на посочения телефон няма никой, когато се наложи да си отменя часа, звънях през 5 минути и в рамките на 1 час така и не го вдигнаха, добре че имах телефона на маникюристката. Лакът изкара 15 дни. Девойчето на 20-тина години само си намираше за какво да ме агитира, обясняваше колко добър апарат за фотоепилация имали, а тук прочетох съвършено друго мнение по въпроса.

Дори и на ръцете Шилак би трябвало да изкара минимум 2 седмици, ако е добре направен.

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 17:07 от Cuckoo

# 522
  • София
Cuckoo, много ти благодаря за отзивите, аз също имам смътни спомени за лоши отзиви за Зефир, но не бях сигурна.

Този shellac, с който на мен са ми правили педикюр не знам дали е CND, или SNB (даже не знам кое какво означава и каква е разликата, но сега като затворя форума ще попитам Google  Laughing) , но беше много издържлив и качествен. Беше в студио "Идар" и аз все следя, но нещо не намирам нови оферти от тях, жалко  dontknow

# 523
  • София
Днес гледахме "Карлсон" в Младежия. Много приятна постановка, а малкият беше страхотно впечатлен.  Grinning
sweetkids_mama, благодаря.   bouquet

# 524
  • София-в сърцата на моите деца
Днес гледахме "Карлсон" в Младежия. Много приятна постановка, а малкият беше страхотно впечатлен.  Grinning
sweetkids_mama, благодаря.   bouquet
И ние го гледахме! Peace А дано пуснат и Пепеляшка с ваучери!Много беше позитивно и с настроение!

Общи условия

Активация на акаунт