Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 78

• 33 681
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Шахнур не се спря да наранява Ясемин дори и когато вече беше в конака с детето, въпреки че времето на Китка изтичаше в този дом. Сега вече фучеше защо тя незнае за случващото се , а Саваш споделяше с Ясемин всичко. Какво ли не изтърпя наистина Ясемин  и накрая пак я нарече мама.

Ели според мен Шахнур допусна толкова много грешки спрямо Саваш и Ясемин ,а да не говорим за Наазан ,не можах да я разбера тази нейна различна майчина любов ,аз мисля че обичта към всички деца е еднаква ,единствено обичта си  явно я показваше към Мустафа ,но тя само му навреди и без време влезе в затвора а само когато станеше нещо лошо  с Наазан или Саваш ,едва тогава се сещаше че има и други деца ,как може майка така да се държи към дъщеря си да я подложи на толкова много унижения както тя се отнесе към Наазан когато я изхвърлиха от конака ,влачейки я хора от охраната и в същото време знае колко страдаше и  Баран за майка си ,тя не пожали никого ,както и не слушаше никого ,все тя беше за всичко най-умната и разбиращата от нравите и обичаите им ,нито веднъж не послуша и не се довери на Саваш ,въпреки че устно неведнъж го признаваше ,че е сгрешила и че вече ще слуша Саваш и няма да му се бърка и след ден ,два при следваща случка пак поемаше юздите и объркваше тотално нещата ,не не мога да я разбера тази майчина любов колкото и да се мъча  Peace

но пък тази прекрасна актриса Томрис изигра по най-перфектния начин този не лек образ  Peace

# 107
# 108
# 109

момент който сценаристите ни оставиха да мислим и премисляме аджеба дали тази гад Явуз ще успее най-после да постигне пъкления си план

# 110
# 111
# 112
# 113
# 114

добре че Кемал умря ,иначе Китка щеше да види как се става даскалица  Peace
 той много ясно и показа какъв живот я чака ако му се опълчи  Peace

# 115

Ясемин излезе виновна за изневярата на Мехмет бей  hahaha hahaha

# 116

Привет ЛиНки!     wavey wavey

Ай,Свет много красота къз!     #Crazy   #Crazy

http://vbox7.com/play:9fccebbe
  http://vbox7.com/play:614f06f4

# 117
Пръстенът е върнат, а Саваш не може да се освести - сега да
иде да целува ръка на Шахнур - за благодарност!
Жестока, а и в много моменти глупава изглеждаше Шахнур!
Тя действително не познаваше децата си.Смяташе,че със заповеди и крясъци
ще върне Назан или ще накара Саваш да приеме Китка - ама ЙОК !

# 118
Но после следва и това

# 119
Сладурки шекерести аз ви напускам - отивам на театър - ще гледам
нашето лошо момче-Асенчо Блатечки - в някаква сапунка ще да е
ама - "да се направя на капелата / демек нося шапочки/,нищо че съм от селата" hahaha hahaha
Ади - сонра!

Общи условия

Активация на акаунт