Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 78

• 33 712
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Трудно ми е да изразявам ,това което чувствам с думи.Но тоза момент от клипа,с тази музика изразява толкова много чувства м/у Ясето и Савашко-любов,нежност,доверие,прошка.И много обич към тяхното синче-Йомер.

СВЕТленце,тъи като не мога да тегля торенти-моренти си гледам филмите в тубето и вибокса.За голяма моя радост открих,че в момента качват,,АСИ,, със бг суб. Качени са до 25еп.Знаеш ли колко са турските епизоди на ,,АСИ,,

# 61
# 62
Сонечка Аси с бг. суб.са до 33 турска серия а наша = 41-42 с бг.дублаж

# 63
  • Велико Търново

# 64
# 65
  • София

Привет, момичета Hug

Благодаря за новата и красива темичка  bouquet
аз снощи гледах серията с половин око, че малкия ми син пак е с температура newsm45
успях да мерна само годежния пръстен на Яска, преспиването на Савашко у тях и злобното посрещане от кралицата майка-бррррр #Shocked #Shocked
днес се надявам да си го изгледам в оригинал
Да разбирам ли че от тук нататък ще има проблеми за Саваш и Ясминка, явно маминка няма да остави нещата така newsm78

# 66
# 67
# 68
# 69

Да разбирам ли че от тук нататък ще има проблеми за Саваш и Ясминка, явно маминка няма да остави нещата така newsm78
Да, ще създава проблеми, докато Саваш не разбере, че тя стои зад тези проблеми, разделаят се за известно време с Ясемин, но той застава пред вратата една вечер и се събират.Саваш не може да остане без Ясемин дълго време, не че тя беше щастлива без него.

# 70
# 71
# 72
  • София

Да, ще създава проблеми, докато Саваш не разбере, че тя стои зад тези проблеми, разделаят се за известно време с Ясемин, но той застава пред вратата една вечер и се събират.Саваш не може да остане без Ясемин дълго време, не че тя беше щастлива без него.

Ели, мерси много Hug
значи свършиха засега хубавите моменти newsm45
следващата седмица ще е тежка значиnewsm70
доколкото съм разбрала от постовете ви, се сдобряват към 22 епизод, нашите като го накълцат, ще го влачим сдобряването повече от две седмици, ужас smile3518

# 73
  • Велико Търново
ГАЛЯ,до последно мама Корлеоне ще се опъва като магаре на бързей.Ама тя наистина има магарешки инат и капаци на очите-особено за нещата които не иска да види.До последно ще вряска Чичек,таЧичек само и само да бъде така както тя е казала-нали е жена на ага,как така ще й се прекършва хатъра.Само дето забравя/така й е изгодно/,че синът й е баш ага който на търпи да го командват.

# 74
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет, момичета Hug
...................
galia2007, ами те проблемите им може да се каже,  че тепърва започват и то не само с маминка Шахи, а и с Лейля, че и с Китка, че и с брата на Китка,  че и с Мустафа, че и с нарко-мрежата, която се командва от чужбина, че и с предатели от собствената охрана,че и с една нова партньорка на Ясемин и т.н.

Благодарности на Кеии за дворчето  bouquet  bouquet
А аз може ли една молба само да отправя. Момичета, като правите цитати, там където е възможно може ли да изтривате от цитата линка за снимката или поне това, в което е поставен (имам предвид -img -то). Така, като се копва пак, често се получава една и съща при това доста яка снимка или голям колаж да се повтарят страници наред и хем се пълнят много бързо страниците, хем не е толкова гот да гледаш повторения. Създават се и условия покрай повтарянето човек да не види нещо ново. Само предложение отправям, пък вие си знаете Wink

Общи условия

Активация на акаунт