Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 78

• 33 676
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
благодаря ви за отговорите Hug
друго се чудя, на Севгито-как може да е толкова заблудена, Бора, та Бора, уж го знае какъв е, пък се е оставила да я преметна
иначе умна, надуши каква стока е Мехмед, мошеничките в офиса, но за Бора е като кон с капаци newsm78 хич не вижда как я премята

# 76
  • Велико Търново
ГАЛЯ,поговорката,,любовта е сляпа,,не е измислена от народа току така.Това е мъдрост осъзната след наблюдение поколения наред.Щом си влюбен омаловажаваш грешките на своя любим и търсиш и намираш оправдание дори когато такова няма.И когато изтрезнееш от това опиянение се чудиш как си могла да бъдеш толкова сляпа и глупава.Ако изтрезнееш.

# 77
# 78

да пийнем по едно кафенце заедно с Муратко мисля че няма да е лошо  Peace

# 79
# 80
# 81
# 82
# 83
# 84
# 85

за сляпото си влюбване най-скъпо плати Наазан
която жадуваше за малко внимание и обич ,но сгреши човека  Peace Peace

# 86
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Извинявайте ако този клип е пускан вече миналата седмица. На две седмици е. Сега го виждам, и ми прави впечатление, че качилият го в НЕТ-а е от САЩ, а в клипа няколко пъти показват това което върви по ДФ. Най-готиният кадър е обаче с прибавката -мечтание на заблеялия се на плажа Мурат Laughing

# 87
Ванина  newsm10 newsm51 за клипчето ,мисля че няма нужда от притеснения дали е пускано или не ,
защото човек става #Crazy #Crazy от толкова много клипчета  Peace Peace

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 14:50 от Свет_ВАРНА

# 88
  Най-после  nuts nutsсе приземих в любимата тема   Hands Clap  Hands Clap
Ама снощи Саваш малко ме ядоса,че как не скръцна със зъби на мама Mr. Green
Права е Назан като казва ,че Шахнур дели децата си.Мустафето стана убиец,ама тя го скри,а че Агата се е влюбил леле -е-е- дандания до небето.И все ги плаши с кръвната враждаГолема напаст си остана почти до края.
Снощи след Годежа изгледах 29 и 30 епизод и побеснях #Cussing out заради Китка,то за кой ли път става,ама нейсе... Тая гадина изобщо и никога нито е била влюбена,нито е обичала Саваш - само някакви вманиячени  претенции е имала към него.Съпоставих скръбта й при смъртта на Ибрахим,при смъртта на оня изверг баща й и когато разбра за смъртта на Саваш.Ми тя изля потоци сълзи за А.М.,който беше на косъм да и тегли куршума,че и припадна много артистично в ръцете на Хакан смотльото, а като и каза абито,че Саваш е убит в Иран - само...шмрък,шмрък...а като виде Ясемин как страда се метна като мокър парцал на пода...
Ей не я трая тая Китка и това си е..и .колкото пъти да гледам...толкова пъти фучим и изригвам като вулкана не-знам-как-се-казваше..оня в Исландия....
Айде до после.... сори за дългия пост,ама afwitch afwitch afwitch afwitch afwitch afwitch
и една кутия цигари опатках на всичкото отгоре.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 89
  • Велико Търново
DI-NI,ми затова сме ние тука,да си излееш емоцията,да не я задържаш в себе си,че иначе лошо става.Тук като истински психолози ще те изслушаме,ще те успокоим ,че не си сама в тая лудост.Е липсва диванчето ама ти няма да придиряш.Хуквам по домашни задачи,май манджата пак загоря.

Общи условия

Активация на акаунт