Бяла зима наближава, февруарчето нехае - скача, пее и играе! (38)

• 26 865
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Ау заглозга ме... Мяу и ти ли няма да я поделиш(тайно)тази бременелка  Sunglasses

Мери и аз те добавих във Фейса...

Коте Акулата е страхотен,определено ще да е художник!!!

Таз Ника липсва определено...

# 616
  • някъде тук
Аууу,какви неща съм изпуснала само Laughing И мен ме разтресе любопитството ,коя ли е тази мама Thinking

Да дам малко отчет ,Жорката е със сАпол  и пие Бисептол...еее,чак на рима го докарах Crazy
Дано се разминем само с това Praynig Лекарката ни изписа Есберитокс капки за подсилване на имунната система,ма много горчиви и смръдливи бе,бъркам ги с малко сок за да може да ги изпие Sick

Аз пък вчера ходих да се подстрижа ,че нещо съм се занемарила яко,пооправих си малко настроението,егати ,колко малко  му трябва на човек  Flutter
Събота или неделя  ще се опитам да откажа тоя моя убостник да не ходи на лов,  и да излезем да купим подаръци за коледа на Жоро и Иво. Мисля първо до Джъмбо да минем пък ще видим после Simple Smile

Много ми се ходи на кино ,станах  си аз някаква Здрач фенка и това си е Laughing

# 617
  • София
Да не е Velv бременната под прикритие?

Мери и аз те добавих Simple Smile

# 618
МЕРИДЖан-вече ги няма на тази цена наистина,но аз току-що получих масичката и съм разочарована  Tired . ПЪРВО се оказа е е само масичка(а на снимката е дадена със столчета за заблуда),то си пише като прочетеш внимателно,ама аз като за пръв път купувах от ебей и де да знам  newsm78. ВТОРО -масичката е много висока за Криси-много е красива ,но явно съсъ столчетата към нея се ползва а ако отделно търся столчета вече много скъпо ще излезе....замислях да отрежа краката преди мъжо да се е върнал че ще ме увика че купувам буклуци...но не ми се иска да съсипвам масичката-сигурно ще я пусна за продаване поне да си върна парите-тят си заслужава-страхотна е,но за малко по-големи деца,а на мен ми трябваше засега.
Мяу-кЪв детектив си-нЕмам думи... Grinning
Бела и ние имаме ПРОБЛЕМ  с лова.Моя мъж голям дивак -даже с опериран крак ходи... #Crazy

# 619
  • Burgas
Мери и аз те добавих във фейса  Peace

Деси ти направо ме уби,бременна,че и вече пък да ражда,мале аз не мога да издържа толкова време да не се издам,щях да пиша.

# 620
  • Бургас
Да не е Velv бременната под прикритие?
Същата.  Mr. Green
Дано скоро да се разпише !  Hug

# 621
  • Плевен
Добре, че нямам нови снимки във фейса, да ме видите сега на какво приличам, ама нейсе, нали всички ми обещавате, че ще се оправя като родя..., та на вашите предзнаменования разчитам...VIKTOAR, жалко, че не си доволна...Недей бърза да я продаваш, след няколко месеца ще ти върши работа, а един дърводелец да помолиш - ще ти направи столче, няма да излезе кой знае колко скъпо. 20 долара само за детска маса пак си е на далавера....Аз съм склонна и повече да платя, но доставката излиза златна. В сайта на IKEA видях дървена маса с 2 стола за 45 лв., та вие като сте столичанки може да се възползвате. Аз докат дойда до там...и ще свърши промоцията. Но определено си има нужда от маса и стол детето, че само по пода лежи и се опитва да рисува (КУКАЛ, ПА-ПА), само това повтаря..Кукал е химикал, а па-па - явно за него означава, че рисува. Напоследък ни побърква и с друга реплика: ПАДНИ НЮНЮ ДОЛУ...(Нюню-така се е кръстил). Отначало си мислех, че го е страх да не падне, а се оказа, че иска да падне, ама не се абарисва, че ще го заболи...

# 622
  • offshore & overseas
Ам то аз тъй го описах, че нямаше как дансъ сетите за Доня Велвиня, дано не се сърди, че е разконспирирана, ма надали-едва ли.

# 623
  • София
Мяу, ще се обръщам към теб по детективски въпроси Laughing

Дано не се сърди  а и е далече и няма как да ни бие Whistling

# 624
А добър ден и от моя милост!
Прерових бгмамата от любопитство и аз, но освен една мама чак в юнските, която мисля че пишеше при нас друго не открих!?
Днес най- после се престраших да ида до шефката си и официално от 23.01 съм в графа безработни. Това ми беше голям дерт, защото не исках да се връщам там. Другото хубаво нещо е че вече и в нашите джендеми има детски център та днес Преслав си отдивя, а аз пих кафе на спокойствие!
Пина ми се губи...
Мери, много ми е мъчно че те ядосва мъжОт ти. Давай го под бора на дресура да си правят компания с моя. В последно време и той ръси мозък обаче аз съм станала леко дебилна и като не го отразявам се ядосва той.

# 625
Клюкарки такива! bash ppp
Много се радвам за Велвиня - голяма симпатяга, беше много редовна, пък изведнъж спря да пише тук. Rolling Eyes
И като стана дума за нея, Шаманича отдавна и тотално се изгуби от полезрението... no

# 626
  • Плевен
Аз пък не се сещам кое е това момиче...Ама вие нали и на живо се видяхте, та и това си има значение...Желая й успешно раждане и здраво бебе...Мен взе да ме хваща шубето с тоя масов мор на родилки. Викам сутринта на мародера в нас, че трета родилка починала..и той ми вика..ми случва се...Да, ама нема да те режат тебе, нали...Случвало се било..Как съм го взела на времето направо се чудя, ама..с две деца вече - нема мърдане, пък и си го обичам да му се невиди..То жените сме си мазохистки Simple Smile

# 627
Ех, колко се радвам за доня Велвиня!!! Ама как може да не се похвали тази шматка... Ако случайно попадне тук - леко раждане и желая и най-хубавото бебче!  bouquet

А тук следователките ако може да проучите какво става с Vanii, която роди преждевременно, че сега Сиянчето ме подсети.. Надявам се всичко да е добре, но от време на време се присещаме за тях и ги мислим..

Ааа.. а Акулката наистина показва талант! Не знам какво е хванал, но явно ще си имаме художник в групата. Simple Smile

# 628
  • offshore & overseas
Хаха, Мерка, посмях се аз... на твой гръб. Joy

Ми, то в тоя ред на мисли да ви разкажа как, като съм влязла да раждам Калина, или там някъде, лъв ми случайно се обадил на баба си и тя да видите само как го успокоила, рекла му:
- Ти нали знаеш, че всяка родилка е с единия крак в гроба. hahaha

Не знам кво е искала да му каже, един вид, на път си да се отървеш от туй бреме ли, що ли. Но определено го е успокоила, спор да няма. newsm78

Хем някога (как го рекоФ, почти като „навремето”), уж нямаше толкоз загинали родилки, или поне не се шумеше така медийно. #Crazy

Как не се сещаш Доня Велвиня, бре, с цветущото чувство за хумор, майката на Дамян, роден във Втора граЦка болница на 30 януари, мислА. Замина миналата година за Острова и там си и остана, в смисъл, че спря да пише тук, но вервам да се разписва на други места. Mr. Green

Те двете с Шамана са приятелки и мисля по тая линия зачезнаха, а Шамана, доколкото ми е известно, станА ЛЛЛ лидер и се наду и вече с нея не мое се говори. Шегувкам се, просто и аз нямам време, а и тя, покрай толкоз ангаНжименти навярно също.

Ам клюкарка съм, тва е положението... при това заклета.

# 629
Мери и аз като чух днес за тази родилка ми настръхна косата,как така просто умряла,не било кръвоизлив,ами какво ще причини внезапна смърт-сърдечен удар на 31 годишна жена не ми се вярва,направо си е за страх.А и тези случаи са в София,ами забутаните градчета ooooh!
Ти карай по-бодро и не мисли за глупости Hug
Коте,талант си отглеждаш,спор няма Peace
И аз скоро си мислех за Доня Велвиня,радвам се че желанието и за второ се е сбъднало толкова бързо WinkНо тя като забегна по чужбинско и ни отсвири съвсем Rolling EyesАми какво ли става с Шоколадчето и тя беше от редовните Thinking
Далче,радвам се че резултатите ти са ок Simple SmileНе е зле и аз да отида на преглед,една цитонамазка да пусна,мамограф,ама кога ли ще е това Rolling EyesНякои от тези изследвания дали се поемат от здравната каса,че не съм ходила на преглед от мнооого отдавна newsm78
Е,Мий друго си е детето да вилнее,а ти да си пиеш кафенце и след това да не се налага да оправяш кочинката Mr. GreenТук ако детето е под 2 години трябва с него да влезеш,ами то каква ми е ползата от този детски център като ще си го гледам сама,че и пари ще ми вземат Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт