Форумски липси - 4

• 98 373
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
И като гост не може, така ли?
Коя дъщеричка? Rolling Eyes

# 481
  • На топло
Вечният бан е пълна глупост.
Няма човек, който да заслужава вечен бан, малко почивка - да, но другото си е подигравка.

# 482
И аз така мисля. Peace

# 483
Как да не може да чете?
Тя не може. Не се пробвала явно от друго ай пи.
Цитирам"сигурно съм опасна, затова"!
Добре е, дъщеричката е тук в момента, щастлива е.

Ох, като почнете така...Всеки може да чете тук и където си поиска, трябва да има само  компютър и интернет.  И Жармен не е нужно да се вписва, за да чете форума, но пък го е правила последно на  24 този месец.Лековерието понякога е много мило,стига да   не води до вредности във вярата Hug

Последна редакция: пн, 26 дек 2016, 21:34 от ЗАНДАЛИ

# 484
Жармен ли е новата Мама Кенга?  Laughing
Знам коя е дъщерята, питам се само дали наистина е дъщерята, или майката под прикритие. Или пък преди не е била пак дъщерята, представяйки се за майката.
Да, да, знам, че звучи объркващо, ама и профилът е такъв – объркващ. Постоянно се чудиш зряла жена и многодетна майка ли пише, или неопитен пубер с прекомерно напомпано самочувствие.

# 485
  • София
Защо пък "многодетна"?
Аз не знаех, че Жермен е с бан. Чудя се какво ли е направила толкова. Нямах впечатления да е толкова проклета

# 486
  • София
чакай малко, за Жармен ли говорите за някаква майка и дъщеря? Или съвсем друг потребител?

# 487
Жармен и yulmana не е ли една и съща потребителка? Ако е така, тя е със замразен профил и е влизала във форума последно тези дни  Peace (преди малко гледах в онази кулинарна тема). Mr. Green
п.п. На мен Жармен ми беше симпатична и я засичах редовно в няколко теми и затова ми стана интересно къде е.

# 488
  • Ямбол
Мама кенга е с друго легендарна. Жармен е/беше слаба бира. няма да влезе в списъка на легендите на форума, където последно мисля че се записа Шантала.
А дъщерята на жармен мисля, че си е тук, в смисъл на това, че е в България при майка си, не че е тук във форума.

# 489

Може да греша, но нямаше ли повече от две деца?

А дъщерята на жармен мисля, че си е тук, в смисъл на това, че е в България при майка си, не че е тук във форума.

Във форума е, но не мога да твърдя категорично дали майката, дали дъщерята, или някой съвсем друг, който гради някакви си там образи. Същият стил.  Laughing

# 490
  • София

не, две са - една прекрасна девойка-студентка в Англия и момченце на 11-12-13 години

# 491
Може. Не съм ѝ фен, не ѝ следя творчеството. Тук-там се засичаме по някои теми.

# 492
  • София
2 деца бяха. Дъщерята замина студентка в чужбина.
Често пускаше нейни снимки и клипчета на момичето с приятелки.
Тъгуваше, липсваше и. Но то е обяснимо при раздяла.
Имаше и по-малко момче.

# 493

Две.Прекрасни и успешни.

# 494
  • Варна
И като гост не може, така ли?
Коя дъщеричка? Rolling Eyes
Дколкото разбрах, да. Дори от гугъл да искаш да влезеш в тема в бг мама-не може. Изписвало, че нямаш достъп.
Нейната дъщеря. Учи в чужбина и сега е се е върнала за празниците.

Общи условия

Активация на акаунт