Звездни компромати-117

• 60 064
  • 719
  •   1
Отговори
# 165
Евтим Милошев стана татко на син /бившата на Рачков/
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1105214

# 166

И преди съм я виждала с тази рокля, но тогава ми изглеждаше по-закръглена в нея. Знаете ли на кой трябва да е оригиналът? Simple Smile За роклята питам. Simple Smile

Марката на роклята-бельо е Bordelle.

А знаем ли нещо за сакото  Flutter

# 167
# 168
Поправете ме, ако бъркам, но Христина - бившата на Рачков и настояща на Милошев не е ли била омъжена изначално и за солиста на PIF? Ей, опасна жена, няма случайни мъже край нея Mr. Green Да им е живо и здраво бебенцето  Heart Eyes

# 169
Поправете ме, ако бъркам, но Христина - бившата на Рачков и настояща на Милошев не е ли била омъжена изначално и за солиста на PIF? Ей, опасна жена, няма случайни мъже край нея Mr. Green Да им е живо и здраво бебенцето  Heart Eyes
Да ,тя е бивша жена на Димо от PIF Peace

# 170
Наскоро   гледах     Horrible Bosses       и   чак    сега  разбрах  , че  участва  и  Колин   Фарел Dizzy Face   .   Направо   е  неузнаваем   в  тази   си  роля  Confused
Филмът беше уникален, а Колин...ако не знаех, че участва, нямаше да предположа, че това е той Laughing

Между другото, по-нагоре видях линк към някакъв блог...а, сетих се - снимките на Жизел бяха там - разровете се малко из другите стаии в блога - аз лично се погнусих отвсякъде от заглавията, начина на писане и изнасяне на материала (който незнайно дали е истина) - пълен разврат и пошлост Sick

Люси не можах да го позная. Много тъжно. Дано поне е щастлив с новата си любов Simple Smile

Попаднах на неузнаваема снимка на Ким К. - click

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 00:09 от .:.Stef.:.

# 171
Кой играе Колин Фарел във филма, че наскоро и аз го гледах, пък не помня да съм го видяла? newsm78

# 172
Ето го. Играеше сина, който наследи компанията и искаше да уволни половината от работниците Crazy

# 173
Ето го. Играеше сина, който наследи компанията и искаше да уволни половината от работниците Crazy

Shocked Shocked Shocked Сериозно лиииииии??? Леле, никога нямаше да предположа Naughty Колко се е променил този човек...

# 174
А, не ми се вярва това да е реалната му визия в момента, направен е да изглежда така, за да си пасва по-добре с героя Laughing

# 175
  • До сърцето...

Жалко, той е публична личност, сигурно и на него не му е лесно с тия килограми.

# 176
# 177
Дефакто,това,което прави Колин Фарел във филма толкова разли4ен е при4еската му Wink И аз го гледах наскоро и то4но това коментирахме-какво ли не прави брат4е,едно сноп4е коса от хората!Да 4укаме на дърво,Колин наистина да не оплешивява,4е му е спукана тогава работата Grinning

# 178
Людмил Иларионов изглежда така от години.

# 179
Дори се обсъждаше състоянието му преди няколко теми. Някой спомена, че има диабет, каквото и да е, едва ли от хубаво е в това състояние  Confused

Общи условия

Активация на акаунт