Звездни компромати-117

• 60 028
  • 719
  •   1
Отговори
# 105
Избраха вече Мис Свят- Венецуела. Не е лоша, не ми беше фаворитка от самото начало, но сега на фона на останалите финалистки си е много добре.

Тя беше моята фаворитка обаче, красавица, много се радвам  Heart Eyes

# 106
  • Валенсия
Нито една от финалистките не ме грабна. За разлика от миналата година, когато точно моята фаворитка стана Мис Свят.

Едит: Мис Венецуела все пак беше най-добрия възможен избор от 6-те, напомня ми на една по-висока Ева Лонгория.

Kлото,
и аз точно това си помислих, когато я представиха в началото - много ми напомня на Лонгория.  Wink
На мен много ми хареса новата Мис Свят, красиви черти, усмихната, доволна съм от избора.
Нещо, което обаче ми се стори недопустимо - липсата на познания по английски.  newsm78
На финалната песен, докато всички пееха, и се държаха за ръце, мис Венецуела само се люшкаше в тон с мелодията.  hahaha

Нашето момиче Ваня Пенева беше достоен претендент за титлата. Мое лично мнение е, че е много красива и нежна.
Пожелавам ѝ успех за напред.

# 107
Нито една от финалистките не ме грабна. За разлика от миналата година, когато точно моята фаворитка стана Мис Свят.

Едит: Мис Венецуела все пак беше най-добрия възможен избор от 6-те, напомня ми на една по-висока Ева Лонгория.
Да и на мен много ми заприлича на Ева Лонгория.

# 108
Венецуелките са абонирани за титлата мис Свят, не се изненадах от избора й, харесва ми на мен, още повече че сред финалистките имаше големи недоразумения.

След броени минути започват европейските музикални награди на MTV, аз гледам тук, Селена Гомез ще бъде хост.

# 109
  • Варна
Лейди Гага е умопомрачителна на наградите на МТВ Crazy !

# 110
  • София
Kaжете с 2 двуми какво стана до момента? Кои изпълнители минаха?

# 111
Ето и малко инфо за новата мис: http://www.missworld.com/competitor/VENEZUELA/8.html
Не е лоша, но не е нещо изключително.

# 112
  • In The Middle Of Nowhere
Kaжете с 2 двуми какво стана до момента? Кои изпълнители минаха?

Наистина и за пореден път беше много шантава, тоалета не мога да го опиша и май не й се виждаше лицето/картината ми също е с кофти качество/. Спомена нещо за някакъв ботокс и пенис, но не разбрах точно какво  Laughing

Best Female: Гага
Best Male: Джъстин Бийбър/който беше без идиотската прическа, съвсем различен е/

# 113
Lady Gaga

Katy Perry

Katy и Justin Bieber

Тоалетът на Лейди Гага е на Пако Рабан

Още веднъж Лейди Гага

Best Alternative/Best World Stage - 30 Seconds To Mars
Best Live - Katy Perry
Bigget Fans/Best Female/Best Song/Best Video - Lady Gaga
Best Rock - Linkin Park
Best Male/Best Pop - Justin Bieber
Best Hip Hop - Eminem
Best Push/Best New - Bruno Mars

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 23:59 от Фреш

# 114
Beyonce на наградите ли е?
Странно ми е, че няма никаква награда за нея или Рияна.

# 115
А някой може ли да ми каже кой беше този голият дето се появи? Laughing
Звукът ми е спрян и не чух какво си говориха с Хейдън.

# 116
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много ми е неприятна Кейти Пери, толкова е сладникаво-префърцунено-бонбонена Tired...

# 117
Не знам кой беше голият, но беше режисирано, в началото казаха, че ще се появи някакъв такъв.

Куин са единствената свежа глътка тази вечер. Това Адам Ламбърт ли е?
Липсват ми 90-те Sad и тогавашното МТВ ...

# 118
  • София
Липсват ми 90-те Sad и тогавашното МТВ ...

И музиката, и филмите...

# 119
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Липсват ми най-вече уникалните и истински Unplugged- концерти- на Alice In Chains, на Pearl Jam, ехх, какви времена бяха за музиката Crazy

Звуча като някаква въздишаща бабичка, знам Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт