Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 598
  • 636
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Искам и аз анализ, моля!

Зад прикритието на ника, ти всъщност много държиш да посочиш кой стои там.
Уж казваш, че си под прикритие, но френският те издава. И не, не се крий зад тъмните очила, всъщност всички знаем, че си като Виктория Бекъм - харесваш стила си на живот и обичаш да го демонстрираш.
Иначе... е, всички си имаме своите тайни. Grinning

# 106
  • Варна

Хм,ти всъщност си малко затворена личност. Иска ти се все още да си в детството и може би често си търсиш поводи  да се  връщаш там. Grinning

# 107
А какво да кажа аз с тоя скучен ник!    Laughing
Кои хора използват името си?    Grinning

На мен всъщност повече ми говорят използваните лични титли.Дават доста повече поле за размисъл...Също и местожителството ,различно от град,може да даде инфо за моментното състояние .

# 108
Също и местожителството ,различно от град,може да даде инфо за моментното състояние .

Не помня кой съфорумец беше отбелязал, че когато местожителството е "в сърцето на любимия", "там, където се чувствам добре", "в мечтите ми" и т.н., в 90% от случаите става дума за малък град  Laughing

# 109
  • Варна

Как ще е скучен? Има недовършеност и изненадка накрая.  Laughing

# 110
Не помня кой съфорумец беше отбелязал, че когато местожителството е "в сърцето на любимия", "там, където се чувствам добре", "в мечтите ми" и т.н., в 90% от случаите става дума за малък град  Laughing
Марадона Mr. Green

# 111
  • Galaxy 13197853088
Name Analytics v. 1.4.7(beta)
> nickname: Хексе
> Create Digital signature
> 11010000101001011101000010110101110100001011101011010001100000011101000010110101
> done.
> Detect basic symbols
> d0a5d0b5d0bad0000000
> done
>
> extract name value
> 9.8531098036508E+23
> round 1
> Get final value
> 10
> create report
> Lang?
> bulgarien
> creating report .....

Качествата на цифрата 1  в числото 10 доминират, поради което говорим за чест, вяра, самоувереност, име, слава (добра или лоша), действие в съответствие със законите на кармата. Добро число, защото води до изпълнение на плановете.

Единицата е успеха. Нулата е неуспеха, но тласка към борба, която води към самоувереност и правилно разбиране на живота. Такива хора разцътяват и започват да сияят. Нулата създава и скрити врагове, но единицата позволява тяхното бързо разпознаване.

Десятката е число на успеха, постигнат с тежка борба. За да се преодолеят многобройните препятствия, човек винаги трябва да е нащрек.

Ако сте се родили десятка, Вие ще изпълните своята мисия на Земята, помагайки на старите, младите и безпомощните, доколкото на това трябва да се научите. Намирайки правилно приложение на своите сили, Вие ще ги преумножите.

# 112
  • Варна
Хех, Labrador, това е вече нечестно.  Laughing
Каква е тази програма? НиЙ тука, само така... аматьорски. Blush Grinning

# 113
Аха...готова си за психолог,врачка,екстрасенс....или както там им казват .    Grinning
Често ми казват,че съм бомба със закъснител...уж скромна,тиха,незабележима, пък отдолу -буре с барут.
Майка ми (светла й памет) ,казваше "Тихите води са най-дълбоки." , когато й сервирах поредната изненада.    Laughing

Макар че няма никакъв скрит подтекст....навсякъде ,където съм регистрирана ,съм с името си.... за да не си забравям никовете.   Mr. Green

Пп:Dona ,моето местожителство тогава е измамно....Пловдив хич не е малък!    Laughing

# 114

Така си е, накрая завършва с Тиган Звездев и Силвия Кацарова шармантно преплели се. За мен точно това изразява красимира - тиган с къдрици руси и тупирани. Цунки: Шанел

# 115
  • До хладилника, който обичам
Също и местожителството ,различно от град,може да даде инфо за моментното състояние .

Анализирай мен, тогава, моля Simple Smile

# 116
Бу, Пловдив. Отново Laughing.

# 117
  • Варна

Анализирай мен, тогава, моля Simple Smile

Обичаш хаоса, защото ти си неговия господар. Whistling

# 118
  • София - Рим и обратно
Хм, на мен пък ми изглежда не като изненадка, а като черешката на тортата - подходящият завършек Simple Smile.

А Тумба Лумба за мен винаги е било Толумба, чак се изненадах, че имало и други асоциации.

# 119
До сега не съм се включвала в подобни теми, но ми стана любопитно. Прося и аз анализ, тоест.

Общи условия

Активация на акаунт