Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 580
  • 636
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хи-хи, Бояна  Grinning.
Не съм комунистка.
Иначе - да, като дете малко се притеснявах от косата си, но пък това приключи в подготве, когато вече започна да се установява, че момчетата ме харесват.
Тъй че не се брои, студено, сори.  Twisted Evil
Пошегувах се. Ти си разказвала за значението на ника ти, но освен за рижата коса не мога да си спомня другото. Язък.

viliko Може да няма такива личности, но има такива потребители. Различно е.

# 151
  • Tам през Атлантическия океан
 Crossing Arms мЪ

# 152
  • Варна
Ако Хексе не я мързи, да даде анализ и на моя ник.
Аз не че не съм обяснявала защо е такъв, ама пък е добре да се чуе непредубедено мнение  Grinning

Red, при теб всичко е като излязло от приказките. Странностите те привличат, стандартните неща са ти скучни.

П.П. Чудех де тези крака дали са на магьосницата от "Вълшебникът от Оз" или на Пипи Дългото чорапче? newsm78 Laughing

# 153
Бояна, теб няма как човек да не те обича Heart Eyes.

Вилико, ти си забавна. Като онези бонбончета, които са вкусни в началото, а стигнеш ли до средата и в устата ти се получава експлозия от люто-кисел вкус. И тогава започва веселбата, защото нищо не може да оправи ужасните усещания по собствения ти език.
И нещо, което винаги съм харесвала у теб - не се отказваш за нищо на света.
Дерзай, форумът без теб няма да е същият.

# 154
Мен никой не ме анализира пък! Ще напусна темата форевър!  Mr. Green

# 155
Бoяна - аз не се съмнявам в твоите способности, чела съм те и в сериозни, и в шеговити теми, в случая бягаш галантно и то пак, доколкото те познавам - предполагам защото си учтива  Peace

Sourcherry - дъвка Шок казваш  Joy
Всъщност ми е съвсем елементарен ника...А не зная защо често го бъркат с ВЕЛИКО... Thinking

# 156
  • Варна

Много малко мат'риал си дала. Laughing

Обичаш реда и усещането, че се справяш добре със задълженията си. Но твърде често се налага да се луташ като тази буболечка на аватара ти.

# 157
Estellia, ти мечтаеш и имаш свой си свят, в който обичаш да потъваш понякога.
Обичаш тайнственото, загадъчното. Онова, което е предсказуемо и делнично е скучно за теб.

Вилико, и аз не знам. Ама често засичам да те наричат Велико. Особено разни разгневени мамки, които имат пръв досег до твоите постове.

# 158
  • София
Бoяна - аз не се съмнявам в твоите способности, чела съм те и в сериозни, и в шеговити теми, в случая бягаш галантно и то пак, доколкото те познавам - предполагам защото си учтива  Peace
Не бягам. Непроницаема маска си тук. Вероятно си доста стабилна личност, защото нито веднъж не съм те виждала като потребител да се впрягаш или да си демонстрираш състоянията. Или си много затворена, но това ми изглежда по- малко вероятно.

Sourcherry  Hug

Estellia Какво да те анализираме- виж колко си красива, предпочитаме да се правим, че не си тук. Wink

# 159
  • Варна
Хексе , летящо  Wink

искам и аз аналиЗ  Grinning можИ ? Flutter

Още една щастливка. Фактът , че си сложила за аватар грозен мъж-идиот говори, че рядко се идентифицираш с аватара си и го слагаш според моментното си настроение.
Около теб почти винаги е празник, хората са склонни да ти прощават лесно грешките, защото дори не могат да ти се разсърдят. Grinning

# 160
  • София
Ау, Хексе, верно познаваш, бе!
Да, има общо с приказки, по точно с един мил червен фрагъл на Джим Хенсън, който се казваше Red.

Приличаме си.  Mr. Green

И много обичам приказки от типа на тези на Туве Янсон.
И често ме сърбят ръчичките да върша щуротии.

# 161
Ред, тез възголеми чепици ми приличат на едно червенокосо и много симпатично момиченце.
Боже, тази книжка и досега я препрочитам. Толкова я обичам.

# 162
Estellia, ти мечтаеш и имаш свой си свят, в който обичаш да потъваш понякога.
Обичаш тайнственото, загадъчното. Онова, което е предсказуемо и делнично е скучно за теб.

Признах те! Добра си!  Hug

Бояна, да съм красива, колко да съм красива и то на снимка.  Laughing

# 163
  • Варна
Мен ме е страх да попитам, защото само предполагам какво ще прочета  Joy

И да сме имали някакви сблъсъци във виртуала, съм ги забравила. Laughing

Отпусни се. Стремежът да си номер едно, те кара да пропуснеш или недооцениш красиви моменти в живота си. Виж как хубаво си го направила във водата.  Grinning

# 164
 Хексе - и аз това искам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт