Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 673
  • 636
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да си призная честно, търсех снимка на пухкав зелен килим.
Тогава изрових това нещо и си припознах раираните чорапи и чепиците.
Верно е нещо средно между Пипи и Оз-символика.

# 166
  • София
 Срам, не срам, ще поискам ..... анализ и аз. Много забавна тема и изключителни коментари  bouquet

# 167
  • Варна
Вилико, предполагам твоето е част от собственото ти име. Вили предполагам е било заето когато си се регистрирала и ти си добавила едно "ко" накрая.

# 168
Ева, плаха си. Нежна, ранима.
Ако те наранят обаче ставаш като котка, разярена.
И пак премерено. Сдържана, кротка.

Ред, Пипи сякаш виждам на аватара ти. Само дето не са й различни чорапките Heart Eyes.

# 169
Вилико, предполагам твоето е част от собственото ти име. Вили предполагам е било заето когато си се регистрирала и ти си добавила едно "ко" накрая.

Peace Виж ми профила. Иначе винаги съм слагала мои снимки, веднъж си направих колаж - но вместо да ме харесват - ме изядоха от обиди и го махнах, явно трябва да съм самата аз... Whistling

# 170
 Да се запиша, че ми стана забавно. В статията някои от анализите направо са си диагнози Whistling.

Моят ник освен, че е  хранително- умалителен, издава и афинитет към латино- сериалите.

# 171
  • Варна
Срам, не срам, ще поискам ..... анализ и аз. Много забавна тема и изключителни коментари  bouquet

Родила си се прекалено късно. Мечтаеш за романтичен свят с фатални жени и силни мъже.

# 172
  • София
Sourcherry, много точно, благодаря ти  yes

# 173
Да се запиша, че ми стана забавно. В статията някои от анализите направо са си диагнози Whistling.

Моят ник освен, че е  хранително- умалителен, издава и афинитет към латино- сериалите.

Или се бориш с килограмите, или си прекалено ограничена, сухарка  Joy
Майтапя се!

# 174
Може моят анализ да е като диагноза, ма ме кефи така.  Laughing

# 175
Моля, не мога да се въздържа да си изпрося и аз анализ. Simple Smile

# 176
  • София
Хексе, все едно говори моя близка приятелка  Shocked, а дори и в теми не сме се засичали, доколкото помня. Момиче, чак е малко плашещо, че си толкова точна  Crazy  Hug
Sourcherry, също беше много точна, но си мисля, че тя е успяла да ме усети, от това че в няколко теми се засичахме  Hug

# 177

Или се бориш с килограмите, или си прекалено ограничена, сухарка  Joy
Майтапя се!

Второто  Peace

# 178
И не си от София, нали?

# 179
  • Tам през Атлантическия океан
Е, Хексе ама ти си професионал  Wink
цялостно гледана правиш значИ  Laughing по аватар, ник, подпис , титла, призвание  ......

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт