Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 593
  • 636
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Поли ви се усмихва Simple Smile,  мен също ме караш да се усмихвам  Simple Smile

Колкото повече, толкова по-хубаво! Много обичам да ми отговарят на усмивката с усмивка   bouquet

Хексе, мисля че след тази тема ще трябва да си отвориш нова - онлайн бюро за анализи и съвети как да изглеждаме по-добре във форумното общество  Grinning

Добър повод да те питам, какво всъщност е това на аватара ти? Laughing Laughing

Хексе, впечатлена съм Grinning Айде и на мен,с риск да стана нахална вече.. Whistling

И ти ли си родена в неделя?  Laughing Фразата в подписа ти ми беше любима като дете, защото съм родена в неделя, само дето забравих от коя приказка беше. Blush

Арадия, сигурно близки и познати те смятат за много отвеяна. Цениш хубавата книга и изкуството, но усещам и някаква тъга.

Ма как от коя:

Съкровищнико в елховия лес,
От векове живееш и до днес
Богат си във леса си безпределен
И щедър към родените в неделя.

Вилхелм Хауф, Студеното сърце.

Де факто последния ред въглищарят Петер Мунк трябваше да си го съчини, и т.н. - да не преразказвам.

Благодаря! Трябваше да се сетя, че ти ще знаеш.  bouquet Hug Grinning

# 196
  • София
 Мисля, че Sourcherry е абсолютно права за Касита, бих добавила само - много взискателна към себе си и към другите  Peace

# 197
Сухарче, суетата е порок.
Обаче няма нищо по-суетно от вряло сухарче, намазано с масло и натъркано с чесън.
И за който пие - вино, бира.

Суетна си, никак не малко Wink.

# 198
  • София
По повод детското в мен - прекрасно е, че се сдобих дете - сега си имам оправдание за щуротиите.

# 199
Моля, не мога да се въздържа да си изпрося и аз анализ. Simple Smile

Дамите някак пропуснаха този пост. Макар че си харесвана и четена.

Моят анализ за теб - дама. Много всеодайна към децата си, изтънчена, умна, знаеща, можеща.
Много ти щрака мозъчето, Каси.
И нещо друго, което забелязвам - обичаш промените. Не на всяка цена, но грандиозната смяна на обстоятелства и случки е добре дошла за теб.
Много държиш на приятелите си и трудно допускаш нови хора около себе си. Някак си нащрек, на моменти мнителна. Поради тази причина изглеждаш хладна за тези, които не те познават.

Ха! Ако не бях убедена, че не се познаваме лично, щях да кажа, че едва ли само по ник и прочетеното тук си ме отгатнала толкова лесно.  Simple Smile

# 200
Извинете ме, че се намесвам, но с оглед това, че стана ясно, че Касита е преоблечена стара потребителка - е повече от явно, че обича промените, че е мнителна /да не я разконспирират/, пък умна е - пак защото явно сте я ч ели от преди имате мнение, та нищо общо с ника няма това  Crossing Arms

# 201
Хексе, впечатлена съм Grinning Айде и на мен,с риск да стана нахална вече.. Whistling

И ти ли си родена в неделя?  Laughing Фразата в подписа ти ми беше любима като дете, защото съм родена в неделя, само дето забравих от коя приказка беше. Blush

Арадия, сигурно близки и познати те смятат за много отвеяна. Цениш хубавата книга и изкуството, но усещам и някаква тъга.
Много точно Peace Тъга,че има-има..Близките наистина си мислят,че съм прекалено отвеяна и разсеяна личност,но са в заблуда.И за книгите е вярно.

А иначе,като цяло Арадия е персонаж от амеиканския фолклор.Дъщеря на Богинята Диана и Луцифер.Повелителка на вещиците и магиите. Grinning

За фразата в подписа-да,в неделя съм родена.Все още живея с мисълта,че еловия лес и вълшебника съществуват,и изпълняват желанията на всички родени в неделя..

# 202
  • Талант на 2012,2013 г.
Та... ей така съвсем случайно бих помолила ако обичате разбира се да кажете по някоя думичка за моят ник... Wink Laughing

# 203
Що бе Вили?
Сега анализираме Касита, а не...

Нали ти е ясно, че просто по едно именце, няма как да добиеш представа кой какъв е?!
Четеш, комуникираш, мислиш и добиваш представата.
А пък често и смяната на ник-а, води толкова положителни промени за потребителя и мнението на околните Laughing.

# 204
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Хм,ти всъщност си малко затворена личност. Иска ти се все още да си в детството и може би често си търсиш поводи  да се  връщаш там. Grinning

Мисля, че е точно така ... поне с втората половина

# 205
Ах, Вилико, бъди щастлива! Теб човек може да познава и анализира свободно, ако и да не вижда ника ти. А това е богатство- да те разпознават.  Simple Smile

# 206
Ах, Вилико, бъди щастлива! Теб човек може да познава и анализира свободно, ако и да не вижда ника ти. А това е богатство- да те разпознават.  Simple Smile

Защо сега така подхождаш към мен  Wink
Нищо лошо не съм казала за теб, освен, че си разконспирирана. Ама винага не е моя.

# 207
За фразата в подписа-да,в неделя съм родена.Все още живея с мисълта,че еловия лес и вълшебника съществуват,и изпълняват желанията на всички родени в неделя..
Съществуват!Поне на мен ми изпълнява всички желания!    Grinning

Помня,че като гледах филма,бях много горда, че съм една от щастливките,родени в неделя и дарена с късмет.....     Simple Smile

# 208

А пък често и смяната на ник-а, води толкова положителни промени за потребителя и мнението на околните Laughing.

Ммм, не. По-скоро, оставяш на мира някой, който е показал голяма психическа лабилност, да си чувства добре в новия си образ. Защото е част от самолечението му.
Не е по темата, извинете.  Simple Smile

# 209
Кейси, комплексно е.
Често наблюдавам положителни промени при смяна на ника.
Явно, че работи.

Но какъвто и да е никът на един потребител - или се забелязва, или не.
Писането имам предвид. Онова, дето извира под пръстчетата му. То прави впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт