Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 587
  • 636
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна

Екстравагантността е твоята природа. Не обичаш да те вкарват във стандарти.

# 226
  • Талант на 2012,2013 г.
Хексе, ако знаех що е то, дето ми убягва... Mr. Green Щях да изтрепам рибата... Joy Joy Joy

# 227
Парц- обичаш парцаливите неща, например шапката на главата ти е парцалива. Но ти не им казваш парцаливи, а артистични. Не обичаш линиите, симетрията и редът. Може би наистина си артистична и широко скроена, но ако ти бях приятелка, за всеки случай щях да сядам на крайчеца на дивана у вас.

# 228
  • Варна
Парц мисля,че си се кръстила така , защото се мислиш за "слаба ракия".Може би си нерешителна и слаба и си решила, че този ник ще ти подхожда.

Голям анализ направих Laughing

# 229
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 23 нови отговора.

Точно днес се рових из старите теми и четох една подобна. Записвам се, че имам нужда от забавно четиво.

# 230
я и моя ник Simple Smile

# 231
  • Варна

Определено не си вложила в него много от себе си. Все още се отъждествяваш с бременната , която си била и с бонбонката , която си родила. Когато детето поотрасне, може би ще намериш своята визия. Peace

# 232
  • София
Парц мисля,че си се кръстила така , защото се мислиш за "слаба ракия".Може би си нерешителна и слаба и си решила, че този ник ще ти подхожда.

Голям анализ направих Laughing

Доматке...поклон.... Peace
Хексе -ашколсум...
Шанелче...много съм артистична и драматична, ама не Убичам парцаливи неща....А у нас можеш да седнеш навсякъде -няма да те е страх, сигурна съм.... Joy

# 233
дон домат - ти си пазител. Пазиш хората от тромбоза, инсулт и инфаркт. Аууу, браво, бе!

# 234
А според мен пък, Шанелче - твоята агресивност и острота, примесени с онзи стремеж към оригиналност - ми говорят...точно обратното за теб реално...не знам де, сигурно греша...

# 235
Вярно е, аз съм съвсем обикновен човек, при това много спокоен.

# 236
Уголемените снимки на Поли ме потрисат. Зловещо ми е. Сякаш удавено дете се рее.
ИзвЕнете.

Няма за какво да се извиняваш. Едни намират красота, други го смятат за зловещо, напълно нормално е  Peace

На мен ми изглеждат преднамерени (колко съм мнителна) и това ми пречи да ги намеря достатъчно очарователни.

Ето това не го разбрах, може и на лични, за да не занимавам хората със себе си, но ми стана интересна думичката "преднамерени" употребена в този контекст.  Simple Smile

П.П: Вилико, не се извинявай, ама нека обсъждаме кокошката, белтъка и удавеното дете в "приятни и/или досадни аватари и подписи"  Grinning Peace

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 17:20 от Поли ви се усмихва :)

# 237
Извинявай, без нищо негативно - ама в първия момент ми заприличаха на белтък във вода - така се разтваря някак  Joy

# 238
  • София
Моля, някой и мен да ме отрази  Praynig Hug

# 239
Моля, някой и мен да ме отрази  Praynig Hug

Тонка ясно, ама Бонка?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт