Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 513
  • 636
  •   1
Отговори
# 360

Колкото и да ме яде Как' Сийка например...

Щом още щъкаш, че и пишеш, не ще да съм те изяла, моля, моля...  Crossing Arms

# 361
Супер сте!  Mr. Green Ще взема да разкрия втора тема - "що сте се кръстили така?". Кой знае още колко неподозирана и интересна информацията около никовете ще излезе наяве.

Тъкмо за написването на втори том на учебника по психиатрия.  Mr. Green

По-скоро си мислех, че  може да послужи за тема за дисертация по психология. Wink
Най-забавното е, че всъщност повечето хора са асоциирали ника си с нещо. Това нещо обаче, не винаги може да бъде разчетено правилно от останалите/поради липса на информация/.
PSИскам да пусна такава тема, обаче Mamma сигурно ще реши, че са две с подобна тематика и ще я заключи. Embarassed

# 362
На мен аватарът на Как` Сийка ми навява спокойствие и сигурност. Все едно има някой който мило, но твърдо да те посъветва.

# 363
  • Талант на 2012,2013 г.
Един аватар, който винаги по някакъв начин ме успокоява като го видя... Hug  bouquet
Това е то Как'Сийка...

Снеже, мислим еднакво... Laughing Wink Hug

# 364
А като и прочетете постовете, пак ли оставате спокойни Laughing

# 365
А като и прочетете постовете, пак ли оставате спокойни Laughing
Мъдрост, справедлив съдник.

# 366
Обаче, Сийче - ма много се разминават откъм звучене двете ти картинки... Thinking
Дали у теб не се блъскат двата образа на мъдрата жена и на детето, дето гледа още анимации  Whistling /оставям скрития смисъл на втората, той е обект на други размисли и няма да ми послужи в случая_...

# 367
Искам и аз. Party Party Party

# 368
Изтънчена, интелигентна, естет по душа. Обичаш неочакваните романтични жестове и би се зарадвала, ако спонтанно, по време на разходка ти подарят отражението на слънцето в езерото с лилиите.

Анализът е само на база ник. Устоях на изкушението да погледна публикациите Wink

# 369
Привет, анализиращи дами smile3506!

# 370
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Хвърлете един боб и за мен.  Flutter  Laughing

# 371
  • София-Младост
И аз тук на опашката Simple Smile))

# 372
Изтънчена, интелигентна, естет по душа. Обичаш неочакваните романтични жестове и би се зарадвала, ако спонтанно, по време на разходка ти подарят отражението на слънцето в езерото с лилиите.

Анализът е само на база ник. Устоях на изкушението да погледна публикациите Wink
Party Party Party благодаря   bouquet Вярно е.

# 373
  • София
Мен трябва да ме обичат, ама - не.

Аз пък те обичам  Hug

cheers

# 374
Подобен род теми ще ги призная за неглезещи ако прочета поне един пост нещо от рода на: "Гледайки ника/аватара/подписа ти ми се струва, че си катил, шмекер, темерут...". Примерно.

Общи условия

Активация на акаунт