Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 477
  • 636
  •   1
Отговори
# 375
  • София - Рим и обратно
Подобен род теми ще ги призная за неглезещи ако прочета поне един пост нещо от рода на: "Гледайки ника/аватара/подписа ти ми се струва, че си катил, шмекер, темерут...". Примерно.
Ами гледайки профила ти, ми идваш някак доста.....сива Thinking

# 376
"Сива"?  Thinking Гледайки профила ми като? Публикации? Аватар, състоящ се от сива котка или подпис, зает в немалка част отново от сив нюанс?

Знаеш ли, понеже съм мургава и тъмнокоса... на практика бая си и поносвам сиво. Права си. Ако знаеш как ми ходи... Flutter

# 377
Stef, я не им се връзвай Hug Не е вярно , че си сива.
Аз тогава съм черна Grinning

# 378
  • София - Рим и обратно
"Сива"?  Thinking Гледайки профила ми като? Публикации? Аватар, състоящ се от сива котка или подпис, зает в немалка част отново от сив нюанс?

Знаеш ли, понеже съм мургава и тъмнокоса... на практика бая си и поносвам сиво. Права си. Ако знаеш как ми ходи... Flutter
Всъщност се пошегувах във връзка с твоя пост за лицемерниченето Laughing
Да, сив ти е изгледа на профила, но дали си "сива" като човек не знам. Не съм ти чела дори публикациите.
Извини ме, ако съм те обидила.

# 379
Благодаря, Росна. А ти доколкото помня всъщност не беше ли руса (по някое време със собствения си лик на снимката ходеше)?Thinking

Аааа, Кафе с мед, не не си ме обидила. Защо реши така? Laughing ЗАчудих се сетивна ли ти категорията "сива" или темперамнтно ориентирана. Нали ти казвам - на мургави хора с дълги прави черни коси, сивото им тича много.

# 380
  • София
Много симпатична тема, изчетох я
цялата!   smile3525

Предполагам тълкуванието на моя
ник няма да представлява трудност
за никой.  Simple Smile

# 381
  • Пловдив
Айде и аз тука...

# 382
 За Вас сеньора Лорен има информация ето тук, вижте трета точка. Тъй като врачките се умориха препоръчвам и на останалите дами да си направят сами психоанализа с помощта на това полезно четиво. Очаквам следващата част с нетърпение Simple Smile.

Ето и от мен. Sophia L., Вие сте стилна, запомняща се жена в разцвета на силите си. Знаете си цената и умеете да внушите уважение и на околните.

*Бенджи*, за Вас е втора точка, може би Simple Smile. Аз се сетих за "Бенджи, Закс и Звездния принц" ако сте от там, тогава при мадам Лорен. Според мен сте свежа, жизнена и усмихната. Обичате разходки с приятели.

Само не ник гледам, не съм чела публикации или друга информация Simple Smile.

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 21:54 от Сухариня

# 383
И аз моля някой да анализира. После може да се включа.

# 384
Аз още на първите две-три страници от темата помолих, ама засега - резултат няма  Mr. Green Сигурно щото предупредих, че приемам само положителни квалификации  Mr. Green

Нарочно пиша тук, а не в темата за гледане на аватар, че аватарите почнах всеки ден да ги сменям (търся себе си, какво сега) и гледачът ще стане разноглед.

# 385
  • Пловдив
...
Нарочно пиша тук, а не в темата за гледане на аватар, че аватарите почнах всеки ден да ги сменям
 ...
А, и такава тема ли има?  Simple Smile

Сухариня,   bouquet

# 386
Попадала съм нявга негде, но не знам дали има активна такава в момента.

# 387
  Добро утро Simple Smile! Хайде, докато си допия изстиналото кафе да се пробвам да изанализирам. Надявам се Red Velvet, да помогне след това професионално (личната Ви титла ме стресна доста, но "Мечка страх, мен не страх!").

Red Velvet, обичате необикновеното и провокативното. Харесва Ви да всявате смут в душите околните, като предлагате твърде много информация, от която не могат да направят никакви изводи Grinning.

Nickkie, Вие сте открита, добронамерена и мила. Харесва Ви да общувате с различни хора, проявявате разбиране дори, когато не одобрявате нечия позиция Simple Smile.

# 388
  • София
Ето и от мен. Sophia L., Вие сте стилна, запомняща се жена в разцвета на силите си. Знаете си цената и умеете да внушите уважение и на околните.

Доня Сухариня, благодаря Ви!  smile3525

Твърде нескромно ли ще е, ако кажа,
че думите Ви са истина?  Flutter

# 389
Сухариня, абсолютно вярно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт