Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 522
  • 636
  •   1
Отговори
# 570
  • където ми харесва
Хех Hug Ама и аз искам някой да ме поанализира, че ми е любопитно Wink

# 571
И аз се включвам за анализ Whistling

# 572
И аз също  Peace обичам да ме анализират

# 573
И аз също  Peace обичам да ме анализират
Аз, може да се каже,че обожавам анализите Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 574
Много ми е драго да чета анализите и на други хора. Напоследък съм много натоварена служебно и нямам  душа за асоциации. За такова нещо се иска вдъхновение. Затова и не пиша редовно. Но кой знае, може по празниците да ви подпукам всички наред.  Wink

# 575
katilincho – дребничка и фина особа  Grinning, като малко таралежче, което е готово решително да насочи бодлите си срещу много по-голям противник, ако трябва да се защити.  Но истината е, че не обичаш битките, защото си сантиментална и нежна, макар че се опитваш да не ти личи.  Погледът и разсъжденията ти върху житието са рационални, но това не ти пречи да цениш  обикновените радости и не ти трябва много, за да си щастлива. Само друго таралежче може да те разбере, но не срещаш често такива. Самоиронична си, също така.

pufpaf – много уверена в себе си, обичаш да чертаеш планове за действие и си активната страна в изпълнението им. Околните обикновено нямат нищо против да се съгласят с теб, защото ги измисляш добре  (плановете имам предвид) и достигаш желаната цел. Препятствията не те отказват, действаш и съобразяваш бързо. Приятелите ти лесно прощават твоята импулсивност, защото си весела, забавна и винаги се заформя нещо интересно покрай теб.

Ако ми хрумне нещо и за още някой, ще допълвам.    bouquet

# 576
BlueLove

Вие сте обичлив, закачлив човек. Обичате природата и малките радости. Имате голямо въображение, към което прибягвате и за справяне с трудни ситуации, и за оцветяване на всеки един (не)обикновен ден.

Nickkie,   bouquet Или имаш някаква дарба, или голям късмет, защото попаденията ти са точно в десетката  Simple Smile А това за прибягването до голямото въображение за "справяне с трудни ситуации" ще го цитирам следващия път на близките си, когато ме обявят за инфантилна  Laughing

# 577
  • където ми харесва
Water_Lilly не съм много добра в психоанализата пои никове, но ще се пробвам. Ако има неточности-извинявам се, все пак всичко е въпрос на въображение Wink Водната Лилия е едно от най-красивите творения на природата. Изключително нежно, и обикновено изпъкващо над зелените си плата Wink Факт е, че всички възможни цветове, в които може да е обагрена лилията са свързани с романтиката и любовта-от невинното бяло, до малинено-червено-символ на страстта. Което означава, че персоната, стояща зад този ник е изключително жена натура, много романтично настроена, добронамерена, и все пак имаща нужда от закрилата на мъжа. Колкото и да е самостоятелна и горда, никога не би отказала две мъжки ръце да я обгърнат в защитена и мека прегръдка. Също така обича естетиката, водата и всичко красиво и невинно в този свят Wink

Ами това е от мен. Надявам се, носителката на този красив ник, ако смята че не е вярно, поне да се е забавлявала Wink

# 578
Ariadne,

под маската на горда и независима жена криете нежна душевност и висока чувствителност. Хармонията в света около вас и вътре във вас е изключително важна, за да се чувствате добре. Постигнали сте я и поддържате баланса успешно. Знаете коя сте, каква сте, накъде сте се запътили и макар че обожавате да мечтаете, сте стъпила здраво на земята и се чувствате уютно в своето кътче от Вселената.   

# 579
Искам и аз  Mr. Green После ще кажа дали сте познали  Crazy

# 580
Water_Lilly не съм много добра в психоанализата пои никове, но ще се пробвам. Ако има неточности-извинявам се, все пак всичко е въпрос на въображение Wink Водната Лилия е едно от най-красивите творения на природата. Изключително нежно, и обикновено изпъкващо над зелените си плата Wink Факт е, че всички възможни цветове, в които може да е обагрена лилията са свързани с романтиката и любовта-от невинното бяло, до малинено-червено-символ на страстта. Което означава, че персоната, стояща зад този ник е изключително жена натура, много романтично настроена, добронамерена, и все пак имаща нужда от закрилата на мъжа. Колкото и да е самостоятелна и горда, никога не би отказала две мъжки ръце да я обгърнат в защитена и мека прегръдка. Също така обича естетиката, водата и всичко красиво и невинно в този свят Wink

Ами това е от мен. Надявам се, носителката на този красив ник, ако смята че не е вярно, поне да се е забавлявала Wink
Hug Всъщност си е точно така.

# 581
Ariadne,

под маската на горда и независима жена криете нежна душевност и висока чувствителност. Хармонията в света около вас и вътре във вас е изключително важна, за да се чувствате добре. Постигнали сте я и поддържате баланса успешно. Знаете коя сте, каква сте, накъде сте се запътили и макар че обожавате да мечтаете, сте стъпила здраво на земята и се чувствате уютно в своето кътче от Вселената.   
Познаваме ли се? Wink
Много точно описание Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 582
 Познаваме ли се? Wink

Мисля, че не се, но се радвам, че намираш описанието за точно.  Grinning

# 583
 Познаваме ли се? Wink

Мисля, че не се, но се радвам, че намираш описанието за точно.  Grinning

Даже  се и УЧУДИХ на точността Simple Smile
Благодаря   bouquet

# 584
Страхотна тема, с невероятни анализи. Ако някой има желание, ще се радвам да чуя нещо и за мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт