Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 270
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мисля, че е по-вероятно да са зъби. Вие как мислите? Дано да е инцидентно.  Praynig
Според мен са зъби  Wink

Каква е тази тежка тема дето сте подхванали. Днес цял ден не мога да се добера до компа и прочетох само последната страница Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 00:44 от Vache

# 421
  • София
Добър вечер и от мен Hug
Наистина, каква е тази тъжна тема....аз си мисля, че всички тук ще сме добри родители Praynig
По отношение на живеенето с родителите, ние в момента живеем с моите и сме си ок, много добре се разбираме, но то си зависи от хората Hug За момента смятам, че така е най-добре за Крис Laughing
Ние с Крис днес пак направихме един достоен преход, ходихме от бул.България (от Шел-а) до НДК, после по Витошка до Света Неделя и от там до Борисовата Mr. Green Много приятно Mr. Green
Деска, честита месечинка на Йо  bouquet Hug Heart Eyes
Лека от мен Hug

# 422
МАМО АНИ, зъбки са, спокойно!

Момичета, а колко време след като дращат и се виждат, зъбчетата съвсем пробиват?

АУРОРА, сигурна бях, че Калина и Дара са на една дата, както и че днес (пардон, вчера) само бонбонка Йо има месечинка.

КРАСЧЕ, миличка, дано татко ти скоро се оправи!

ДЕСКА, забравих да ти кажа да я нахапеш от мен! Ти направо си късметлийка с мъж като Марти, толкова ти завиждам понякога (благородно, разбира се)

Не искам и не мога да коментирам темата за родителите- моите са много специални за мен, бих дала всичко за тях, точна както и за Дара, моля се Господ да им даде дълъг и щастлив живот  Praynig Praynig Praynig Възпитана съм така, и както казва мама, няма начин Дара да не ми отвръща със същото, дано и затова е права Praynig Praynig Praynig

Ние днес бяхме на ротавирусната ваксина, докторът каза да слагам Дара да сяда съвсем спокойно (МАГНЕТ, имам му пълно доверие, но няма да спомена тук името му, твърде е известен). Говорихме и за захранването- каза да изчакам, ако всичко е наред с кърмата, до 6 и 1/2- 7 месеца, след това безглутенова каша, зеленчуково пюре, месо и жълтък, и накрая- плодове. Тази схема и на мен най- ми пасва, само не знам дали ще се справим още толкова време само на кърма, дано Praynig Praynig Praynig Само да вметна, че това противоречи с идеите на личната й лекарка, та се чудя как ще лавирам newsm78

Това гнездо е чудно, МАГНЕТ, голямо ли е? Я разкажи за този бейби кът малко повече?

АНИ2, много е доволен сладкият рожденик, явно подаръците много са му харесали!

ЗВЕРЧЕ, какви маратони правиш в този студ Rolling Eyes, как си, миличка?

Спокойна нощ от мен!

# 423
  • София
Китенце, като задращят са пробили и не болят повече. Да няма зъбче Дарка?  Heart Eyes

# 424
Добро утро Hug
Кафе?

Аз се включвам раничко, бебочи ме събуди, но няма желание да става, "общува" си нещо с едно мече в кошарата Mr. Green
Да отчета за пюретата в Карфура, има заредени, но малко избор. Три вида плодови са - ябълка с шипка, ябълка с горски плодове и ябълка с морков и грозде. Другите бяха супи и месно-зеленчукови.
По интересното е, че има промоции на адаптирани млека. Фризовома, който аз взимам е 4 лв надолу #Crazy, приятелката ми, с която бях, каза че и Аптамила е намален, не знам за другите млека. Днес пак ще ходим, за да взема още АМ Party

# 425
Добро утро!

И Ники ме събуди рано рано!
Дори вече съм си изпила фреша за деня.
Приятен неделен ден!  Heart Eyes

# 426
Добро утро!!!
 Закуска или обяд за ставащите по-късно:

След вчерашната кофти тема да споделя една новина, която мноооооого ме радва: вчера забелязах, че на Сиси са избили долните две предни зъбчета  newsm44 newsm44 newsm44 Много се радвам!!!  Heart Eyes Виждат се съвсем ясно и при опит с потупване с лъжичка дрънкат Grinning Сега ми е по-спокойно, защото последните дни ми бяха АД!!!- непрекъснат плач, нервничене, неспокоен сън...

# 427
  • софия
Добро утро
Майденли дано всичко е наред
Мамо Ани карфиол не бих дала сега аз не си позволявам да ям още заради кърмата,мислих си дали не е гладна дали ти стига кърмата,дано е инцидентно
Ваче как е ралка
Кити аз слушам частния педиатър на Симона,значи сте сложили ваксина аз мен и се чудя
Х Хубав ден ние се отправяме към цариградския мол

# 428
                                                              Добро утро.

Разпяла се е Даниела още в 7 часа. Simple SmileВзех я при мен, то носа ми опитва да разтегне, устните ми да отскубне, косата ми напипа....Станах. Confused

Аурора, много интересно това за бебетата, че могат да виждат аурата.Понякога и аз като се наведа над Даниела, започва да се смее без причина.Отдавах го на веещия ми се перчем, ама не.И като го няма перчема, гледа пак някъде нагоре и се смее.Имаме една картина на Разпятието на стената в спалнята, много често се обръща към нея и и се усмихва.Съвсем целенасочено го прави.Обърната е с гръб към нея, в един момент започва да се мъчи да се завърти за да я види.

За родителите-татко почина когато бях на 17.Липсва ми.С мама имаме много силна връзка, въпреки, че сме имали и много тежки моменти.Аз не мога без нея, и тя не може без мен.Всеки ден ми звъни по 2 пъти.Първата година като замина в чужбина, съм плакала като бебе за нея.Разбира се, ядосва ме понякога, вероятно и аз нея, но това е част от живота.Има грешка-има и прошка.

Някой ми беше казал, че когато бебето се ражда, душите седели наоколо и си избирали в кое тяло да влязат според родителите.В тоя ред на мисли, винаги преди да се скарам, преди да предприема нещо към децата, се замислям, че има причина, тази душица да е избрала точно мен за мама.На беба сега и благодаря, че е дошла при нас. EmbarassedНе твърдя, че съм перфектен родител, но се надявам, че правя най-доброто за децата.Не искам да губя връзката си с тях.С голямата поддържаме доста близки отношения, споделя ми почти всичко.Радвам се, че се чувства добре с мен.Това е един вид оценка.

Вчера обикалях из магазините за пюрета.Много трудно ни върви захранването.Не ще да яде и това е.Поглъща по малко пюре, ама не е с желание.Купих няколко вида плодови, и малко зеленчукови.Тук няма много голямо разнообразие на зеленчукови пюрета. newsm78Разнообразието е само при тези, които имат месо.Ще трябва аз да и правя.
Момичета, гледайте внимателно етикетите на пюретата Милупа.Тъкмо се засилих да купувам едно спаначено и видях, написано с малките буквички, че съдържа ориз и някакво олио вътре.Не го взех.

Мисля си, дали да не опитам да и дам каша.Може да и се хареса, знам ли. newsm78И с каква каша е добре да започна като за начало?

Вчера, за първи път откакто се е родила, не е акала.Хем онзи ден яде тиква и круша.Странно... ThinkingДа видим днес дали ще свърши работата.

Хубав неделен ден.

Честита месечинка на Йо, с малко закъснение.Жива и здрава да е.  bouquet

Космонавти ние имаме два, ама то тук си трябват.И тя както не ще да седи в количката, и се налага често да я носим, са ни повече от нужни, че е много студено зимата.

Динора, честито зъбчета.
Мама Ани, мисля си, че при Сианка по-скоро са зъбчета това. Hug

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 09:55 от Volna peperudka

# 429
Здравейте Сладурковци, 2 дни без връзка и много ми липсвате, съсипах се да чета тая сутрин през телефона, а мъжете ми спят ли спят. Simple Smile))
Динора, страшни вкусотийки! И браво за зъбчетата. Голямо честито Hug

Наистина тъжни истории прочетох... Според мен важното е, че са ви направили силни хора и прекрасни родители.  Аз си мечтая все и ние да сме добри родители,  децата да виждат в нас опора и да ни търсят за съ ет и утеха до дълбоки старини: )  засега имам само едно кюфтенце, но живот и здраве няма да остане само, а ще напълним къщата със смях и закачки!

За космонафтчето, ние купихме целичко и е супер. По-голямо, разбира се да има да расте. Става и за количката и за кенгурото.Дебеланчо спинка сладко в него. Ще пусна снимки като се добера до пц.

Честита месечинка на Йо и от мен: ) какво голямо момиченце си имаме сами уииии

Тина, наби ми се в главата това 'ами ти да не си по-добра' Ами по-добра си щом те е избрал да те обича и да му родиш дете. Изобщо не се съмнявай в това!

Питахте ме за спуканите ребра? Ами, оказа се, че и при секцио е възможно.  Натискаха ме много, че Косьо не щеше да излиза, но това беше по-малкото. Лошо.. някой път ще разкажа...

Много усмивки и слъ чева неделя: )

# 430
Привет!

ВАЧЕ, ми значи си имаме 2 предни зъбчета newsm44- дращят, и точно като при ДИНОРА- дрънкат като давам капки. Ама все пак кога ще пораснат, едното е малко по-височко от другото newsm78.

Освен това, езичето й е все там, много е сладка!

Хубав ден, момичета!

# 431
Добро утро!
аз връхлитам направо с въпрос.Моят хубавец от извесно време след като го захраних започна да не яде по много мляко а сега в определени часове на хранене го отказва напълно.Каквио мислите че е причината дали пък това което ядем на Милумил не му харесва вече и да взема да му го сменя.
Незнам сутринта яде в 4 и после се събуди в 8 опитах да му дам реве и не иска.Дадох му някоя лъжичка плодово и яде.
Той се храни на 3 часа днес ще го пробвам на 4 ама според мен не е от часовете струва ми се че иска само твърда храна. Rolling Eyes

# 432
Добрутро мамчета,

Благодаря за кафето и закуската - и тази нощ не можах да се наспя, та вече съм гаврътнала една голяма чаша - то не беше приплакване, скимтене, ядене.  Crazy

благодаря за отговорите. Успокоихте ме! Особено след като прочетох за вашите зъбчета...  Laughing Ха, честито на всички!   bouquet

Пеперудке, те доста пюрета съдържат рапично олио - то е полезно. Аз го слагам в домашните пюрета на Сиана. Освен това може вече да им се дава ориз (оризово брашно). То се използва за сгъстител. Пък и нали първата каша в повечето случаи е точно оризовата - това в отговор и на въпроса ти.
Настръхнах от разказа ти  Heart Eyes

Красче, ти колко време след като е ял пюре предлагаш мляко? Възможно е да се е наял и да не е гладен... нормално е да пораздалечиш храненията вече. Аз по Сиана съдя - когато се нахрани с друго, често пъти не иска да цока по-дълго време след това. А пък и ако го мъчат зъбки, както повечето бебчета вече, може и да е с намален апетит.  Не знам, просто теории, които ми идват наум...  Thinking

Хубав ден!

# 433
здравейте.

Благодаря за кафето и закуската.

Мама Ани, според мен са зъби

Динора, Кити, честити зъбки.

Кити, а с какво педиатъра обясни толкова късното захранване?
Не и давай да си бута зъбчетата с езиче, не знам колко е вярно, но постоянното държане на езика може да ги изкриви.  Thinking

Снощи за първи път от година и отгоре излизах на бар. Нико спа при баба си в другата стая, че да не го будя докато го местя. Прибрахме се в един, те станали  от 5 часа. Накарах им се жестоко, чувала го как диша, помислила, че му е запушен носа и го събудила. В резултат имам криво бебе от сутринта.

На мен пък ми се случва нещо странно. Уж ми дойде преди 15 дни, сега имам зацапване някакво.

Лек ден, по-късно пак.

# 434
В подкрепа на думите на МамаАнелия- Сиси последните 2-3 дни чувствително намали храненето. Освен това има и някакви "неща" в устичката- като мънички афтички, червени точки. Предната устна също е зачервена отвътре- може да се е прехапала  newsm78
Кити, и при Сиси едното е по-височко от другото.

Чин, да не е О.  newsm78 Нали някои жени имат зацапване около нея  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт