Пратих мъжо с дечурлигата навън и хоп при вас за малко, че трябва да поспретна и къщата (апартаментчето де)...
Орикс ние вече пуснахме днес в употреба космонавтчето - но то при нас е задължително че нали го разхождаме с кенгуруто... Много са удобни за целта, като е добре да си имат ръкавички и отдолу да са цели иначе им влиза студ...С такова космонавтче каката и при минус 15 градуса сме я разхождали....
Чин - благодаря за снимките! Отнесох се далеч далеч и си спомних за лятото... Иначе абсолютно разбирам Слав

Динора - Накри миличките

..тъжно е когато майките ни не разбират...аз по темата вече съм писала...мога и фермани да напиша, но по леко няма да ми стане...колкото и да се старае сега майка ми не мога да променя спомените си, нито да премахна невидимата стена. За мъжа ми темата също е болезнена (с разведени родители и и с по-малък брат на когото изцяло се е посветила майка му заради малък недъг).... Та ние сме си казали, че трябва да сме различни родители. Аз поне се старая, а за ММ мога да кажа само суперлативи като баща (а уж не искаше деца...)
Влюбена съм и в двете си дечица и това ми чувство расте и се променя. Различни са и затова ми се иска всеки да получи точно това от което има нужда за да израстне като независима и уверена личност..и все пак да знаят, че мама винаги ще ги обича и подкрепя!
.
Ето гледката от една от стаите:

Как сте, мамита и тати?
Пао, издържат и многократните, да - малко по-кратко от другите поне при мен, но ми вършат работа. Слагам еднократни само като сме навън за дълго и нощем.