Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 273
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Честити месечинки днес!   bouquet

Пратих мъжо с дечурлигата навън и хоп при вас за малко, че трябва да поспретна и къщата (апартаментчето де)...
Орикс ние вече пуснахме днес в употреба космонавтчето - но то при нас е задължително че нали го разхождаме с кенгуруто... Много са удобни за целта, като е добре да си имат ръкавички и отдолу да са цели иначе им влиза студ...С такова космонавтче каката и при минус 15 градуса сме я разхождали....

Чин - благодаря за снимките! Отнесох се далеч далеч и си спомних за лятото... Иначе абсолютно разбирам Слав Wink

Динора - Накри миличките Hug Hug

..тъжно е когато майките ни не разбират...аз по темата вече съм писала...мога и фермани да напиша, но по леко няма да ми стане...колкото и да се старае сега майка ми не мога да променя спомените си, нито да премахна невидимата стена.  За мъжа ми темата също е болезнена (с разведени родители и и с по-малък брат на когото изцяло се е посветила майка му заради малък недъг).... Та ние сме си казали, че трябва да сме различни родители. Аз поне се старая, а за ММ мога да кажа само суперлативи като баща (а уж не искаше деца...)

Влюбена съм и в двете си дечица и това ми чувство расте и се променя. Различни са и затова ми се иска всеки да получи точно това от което има нужда за да израстне като независима и уверена личност..и все пак да знаят, че мама винаги ще ги обича и подкрепя! 
.  

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 16:43 от heberlea

# 406
Да не остана по-назад със есенните снимки  Crazy Ето гледката от една от стаите: цък

# 407
колкото и да се старае сега майка ми не мога да променя спомените си, нито да премахна невидимата стена.
ето точно това имам предвид... нямам никаква допирна точка с нея, направо не знам на кой съм се метнала  ooooh!
Честита месечинка на Йо - много, много здраве й пожелавам на малката сладурка  Heart Eyes Hug
Честито и на Калина - Аурора, да ви е жива и здрава, все така да ви радва  Hug
Динора, страхотна гледка  Heart Eyes

# 408
Simple Smile Как сте, мамита и тати?
Зачепкали сте едни тежки теми...
Аз съм благодарна за щастието, което имам с моите родители и само се надявам да мога да съм и аз такъв родител към децата си. Като грижа, обич, възпитание...Е, ще се постарая само, ако е добър Господ, да не оставам сина ми само дете, защото мисля, че да имаш братче или сестриче-другарче е много важно. И двамата с ММ сме сами деца, има си плюсове, но по-хубаво е пълна къща с деца.
Само ме е страх от ревността между децата, надявам се да съумеем да не я допуснем.

Деска, честита месечинка на Йо! 7 месеца, леле тя е голямо момиче вече!!! Колко отдавна е било април.....

Динора, много тъжна история, но е важно, че си намерила опора!

И аз като Чин съм на твърдо мнение, че младите семейства трябва да живеят сами. Другото е почти гарантирани скандали, ако не и развод.
Ох, мира не ми дава тази твоя свекърва, като чета...Още от историята с болницата, ти пак пазиш добрия тон -  аз не бих се навила да раждам в тази болница при такава ситуация...
 ама как може да има такива хора, наистина ли??? Слав поне не й ли показва, че ти е неприятно държанието й и натрапването й, та веднъж за винаги да миряса.

# 409
Ех, че хубави гледки, доста меланхолично ми действат.

Хоупфул, тя е "тъпа и упорита". Казвал и е... тя знаеш ли какво казва: "Аз не си налагам мнението, аз просто казвам по няколко пъти".... дразня я повече, когато се държа добре с нея, тя си говори, пък аз си правя каквото си знам. Ядосвам се, но си казвам, че ще се прибера в нас или тя ще си отиде и всичко ще е наред.

Цвети, е, няма да си хвана любовник тогава, някой приятел-слушател по-добре.  Wink

Мама Ани, няма 12.06, защото си мислех, че няма родени на тази дата.  Thinking

Цитат
Влюбена съм и в двете си дечица и това ми чувство расте и се променя. Различни са и затова ми се иска всеки да получи точно това от което има нужда за да израстне като независима и уверена личност..и все пак да знаят, че мама винаги ще ги обича и подкрепя!

дай Боже всичките да възпитаме децата си независими, свободни и уверени хора... дано и винаги се чувстват обичани от нас. Тъжно е, когато връзката родител-дете се скъса, сигурно много боли. (дано никога не разбирам)

# 410
Честити месечинки!

Ужасни истории, момичета, без думи съм направо......

# 411
  • софия
Защо се получава така, аз имах прекрасни грижовни обичащи родители,страхотно семейство ние с кака не сме били лишени от подкрепа и обич,мама тате се обичаха безкрайно,но всичко това свърши когато татко се разболя от рак и почина буквално в ръцете ми,освен че живота ни се обърна,боледуването му нанесе ужасен удър на трите ни,дълго време всяка една от нас си поставяше страшната диагноза и за най малките симптоми на нещо,мина време поотърсихме се  ,но сме плахи и наплашени.затова много ме е яд на здрави прави родители ,който не могат да оценят това което имат.
Дай боже ние да бъдем добри родители който да оставят само хубави спомени в децата си
Хубава вечер

# 412
Здравейте!
Ние се завърнахме. Мъжа ми има наказание да изкъпе и подготви и двете деца за сън, сам, та аз си вземам глътка въздух.

Янита, не още нищо не съм направила по въпроса обезщетенията от НОИ.

Аурора, страхотна си. Знаеш ли от кога се чудя защо Ники гледа някак малко над мен. Това се получава когато е много близко до лицето ми. Опитвах се да мисля, че имам неоснователни притеснения и че така ми се струва. Но като те прочетох просто останах изумена.  Shocked А между другото снощи те сънувах. Сънувах че сме се срещнали на общонационална форумска среща, само че косата ти беше много черна, но също така на вълни...  Wink

Днес минахме през Карфур, за да се заредя с еко препарати и се сетих че обсъждате пюретата на Гербер. И аз да не остана на зад си купих 3.  Laughing И аз не знам за какво са ми, но видях че срока им е до края на другата година и реших че все някога ще влязат в употреба.

# 413
  • София
Здравейте  Simple Smile

Бях днес при гинеколога ми, според него всичко е нормално и не се налагат други манипулации. Чакам да свърши кървенето и отивам за биопсията. Всъщност наистина вече е поносимо.

Динора, историята ти е тежка, но ти си преодоляла това изпитание, важното  е, че имаш такъв прекрасен човек до себе си  Hug Как беше приказката - с родители до морето, с половинка - през морето.

Накри, не ти е било лесно  Hug

Хелън, много се радвам за добрите новнии  Simple Smile

Ани2, и аз да ти честитя приемането, сигурна съм, че ще се справиш  Simple Smile

Цвети, за добро или зло, животът е много шарен...

Дано да се справим добре с възпитанието на децата ни. Аз не се чувствам подготвена добре, но както скоро четох - родителството просто се изживява през различните периоди на детето, няма предварително подготвени родители.

Деска, честита месечинка на Йоанка   bouquet

Аурора, радвам се, знаех си, че ще я оцениш  Hug

Сигурно изпускам нещо..

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 22:25 от Maidenly

# 414
Здравейте и от мене! Днес беше партито за рождения ден на Румен, много весело беше, а досега се запознавахме с новите играчки Simple Smile
Пфу, защо всички, като станем родители, така обичаме децата си, пък после така се скофтват нещата... Динора, Хеленче, Хеберлеа, Накри... Hug Аз все си мисля, че каквото и да правим, все и ще сбъркаме някъде, но ми се иска децата ми да знаят, че ги обичам, да го усещат през целия си живот... Аз съм от тези, които загубиха родител рано, мама почина от рак преди почти 20 години, но не успяхме да бъдем много близки и с нея, и с баща ми - това ми тежи много. Сега той пък и живее при нас от година и нещо, а  две семейства в една къща трудно живеят  Confused
МамаАнелия, за забелването, не съм достатъчно компетентна...но сигурно е добре да го погледне МТ.
Хеленче, и Явор е от харчещите много пелени  Grinning Пао, издържат и многократните, да - малко по-кратко от другите поне при мен, но ми вършат работа. Слагам еднократни само като сме навън за дълго и нощем.
Чудесни гледки.
Момичета, дано не съм забравила нещо. Простете, ако е така...Лека нощ.

П.П. Упс, честита месечинка на Йо! Много да я нацелуваш, Дес   bouquet

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 21:40 от Ана2

# 415
  • София
Мерси момичета за споделеното за сядането Hug ще си гледам малкия,то си показва,разбира се не го насилвам! Simple Smile А ето с какво се сдобих днес: гнездо за сядане:

е...ще видя кога ще започна да го слагам в него Simple Smile
И един бейбицентър взех,но още не сме го сглобили...дано е тия дни
Лека нощ от мен на всички, отивам да нахраня малкия и лягам че съм като пребито куче...цял ден бях по магазините и каталясах Mr. Green

П.П Честита месечинка на сладката Йо Simple Smile Да е жива и здрава!

# 416
Момичета и момче, много благодаря за пожеланията за Йоанка. Много сте мили. Наистина вече минаха 7 месеца и на мен не ми се вярва, но е факт.

Аурора, честита месечинка и на Калина. А това, което казваш за аурата - не съм забелязала Йоана дали гледа така, може да се загледам.

Днес и аз бях цял ден на вън. Първо излязохме 4-та (Аз, Марти, Йо и кучето), после Марти прибра Йоана и Доли и аз останах с едни приятелки на разходка и да пием по кафе. Като се върнах в къщи всички доволно спяха.

Четох ви на бързо, така че не мога да коментирам нищо за сега.

# 417
Благодаря ви за честитките за месечинката на Калина - тя беше на 08.11. - но няма значение!  Лентата ми май закръгля на седмица и сега трябва да стане на точно 5 месеца и една седмица, за да отчете. Явно оттам е объркването! Simple Smile))

Вова, благодаря ти! Да, част от гледката от спалнята съм снимала.Simple Smile

Динора, супер гледка! Отвисоко, като от орлово гнездо! Simple Smile

Ани,  Hug  ,  ти си си човек с пророчески сънища - или ясновиждащ! Simple Smile  Помня как сънува раждането на Йо - между другото, като разказа за съня си, че някоя мама е родила - Деска беше първата, която писа след тебе... Simple Smile ... Аз наистина съм с тъмна коса, бях руса някъде докъм гимназията и после потъмня. Сега се боядисвам.Simple Smile))  Дано да се изпълни и това със срещата! Аз съм несериозна - досега на нито една софийска не сколасах да отида, дано поне на национална се организирам!  А може и да ми скимне да се боядисам черна, кой знае? Simple Smile

# 418
Мамчета,

мойто дете ни изненада много тази вечер. Час и половина рев и не може да заспи. Сега проплаква насън. Такова чудо никога не е било.
Вчера забелязах малки пъпчици от едната страна на ануса и е леко зачервено. От три дни давам карфиол, друго ново няма. Няма газове. Консистенцията, миризмата, честотата на акото са съвсем нормални.
Мисля, че е по-вероятно да са зъби. Вие как мислите? Дано да е инцидентно.  Praynig

# 419
МамаАнелия, възможно е да са зъби - особено, ако изведнъж придърпва нещо в устата. А иначе при пробиване на зъбче често може да се получи зачервяване на дупето, понякога на бузките също - това във връзка с пъпчиците...

Общи условия

Активация на акаунт