Чак сега полу-приспах дребното...ей, нощна птица се оказа

Съжалявам, че нямам възможност да съм от по-редовните, направо ви се чудя как успявате...аз ли съм толкова неоправна
времето въобще не ми стига...Атакувам ви с няколко въпроса, че Георги май се наспа

Чин, скоро беше писала, че ще даваш каша на Нико...на мен една приятелка ми каза, че новите храни се дава до обяд...е как да дам кашата и с нея ли да започна с по лъжичка-две...
И един въпрос не по темата - понеже името Слав страшно мн ми харесва, та съм запомнила, че така се казва твоето по-голямо момче...онзи ден случайно видях в надписите на предаването на Милен Цветков, Слав Жеков - ТОЙ Е, нали
Защото аз веднага казах :"А, на Чин мъжа"Момичета, според вас вредно ли е детето да гледа, когато някой покрай него се храни...Всяка вечер Жожи е при нас на масата и така жално гледа храната, отделя обилно слюнка и прави физиономии, сякаш дъвче...
РаО, бързо оздравяване и дано малчо не прихване от мама

Спокойна нощ на всички

. Много боли, пробвах да го стресна, не помага, хили ми се... Ако някой знае как да го отуча
. Но се оправи, не знам дали е било съвпадение..
, много е хубав 

, мога да я облека по-простичко и лекичко и да я метна в космонавтчето. Е, наистина е малко като робокоп вътре, ама то пълно щастие няма
Чак елката търсих, за да видя на колко ставаш, много съм затъпяла