Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 261
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета и момче Hug
Чак сега полу-приспах дребното...ей, нощна птица се оказа Wink
Съжалявам, че нямам възможност да съм от по-редовните, направо ви се чудя как успявате...аз ли съм толкова неоправна newsm78времето въобще не ми стига...
Атакувам ви с няколко въпроса, че Георги май се наспа Tired
Чин, скоро беше писала, че ще даваш каша на Нико...на мен една приятелка ми каза, че новите храни се дава до обяд...е как да дам кашата и с нея ли да започна с по лъжичка-две... newsm78И един въпрос не по темата - понеже името Слав страшно мн ми харесва, та съм запомнила, че така се казва твоето по-голямо момче...онзи ден случайно видях в надписите на предаването на Милен Цветков, Слав Жеков - ТОЙ Е, нали Simple SmileЗащото аз веднага казах :"А, на Чин мъжа"
Момичета, според вас вредно ли е детето да гледа, когато някой покрай него се храни...Всяка вечер Жожи е при нас на масата и така жално гледа храната, отделя обилно слюнка и прави физиономии, сякаш дъвче...
РаО, бързо оздравяване и дано малчо не прихване от мама Praynig
Спокойна нощ на всички Hug

# 466
Добро утро,мамчета !
Дарка,на всяка от нас може да се случи и затова няма от какво да се срамуваш.Надявам се да си добре и да бъдеш силна,но на първо място заради себе си и след това заради Янис!
Пао,кога се разболя ,ето защо ти е било кофти като се видяхме!Оправяй се,дано на Марти нищо му няма Hug
Дара пак е със сополи ,ден преди ваксините ,дано се оправи!Днес ставаме на 5м. и искаме да почерпим Grinning

Не знам дали ще се види тортичката newsm78

# 467
добро утро майчета

Добре че тази сутрин майка ми дойде на помощ, че да мога да влезна за малко да ви видя - тази нощ Оги се буди почти на час  Rolling Eyes

отзад напред

инсайд - според статиите които прочетох точно това е правилното - да не се дели бебето от семейната трапеза - така се събужда желанието му за захранване и се приобщава към семейството...
дарка - миличка, много ти се събра  Hug дано не е каквото си мисля...
Вова - да ти е жива и здрава Стефи! Всички болести зад вас да останат!
Пао, Ваче - дано скоро се похвалите че сте по-добре
дидолинка - честита ти месечинка сладка!

Ани2 - помагай! Оги започна да ме хапе: към края на кърменето стиска яко с венци и дърпа като кученце салам. Много боли и ме е страх да не го ударя или изпусна без да искам.

Ох дано не се налага утре да се ходи до В.Търново за една среща - хич, ама хич не ми се ходи...

# 468
Добро утро, мамчета и татко Simple Smile

кафенце?

Благодаря много за предложенията на Накри и Ани  Hug. Страхотни сте   bouquet

Дописвам:

Хеберлеа, Алекс е по същия начин  Confused #Crazy. Много боли, пробвах да го стресна, не помага, хили ми се... Ако някой знае как да го отуча  newsm78 да казва.
Ичка, честита месечинка на Божидара, да ви е жива и здрава, все така весела и засмяна. Ейййй, чак на рима го докарах  Hug  bouquet
ПаО, и аз като бях болна Алекс беше за малко така  Thinking. Но се оправи, не знам дали е било съвпадение..
Ани2, забравих да кажа - Румен е един страхотен малък мъж  Heart Eyes, много е хубав Simple Smile. А Явор има невероятни бузи  Mr. Green
Чин, днес има ли повръщане?
Ваче, айде оздравявай вече  Hug
Кити, намерих те във фейсбук  Flutter

Аз в момента пиша с една ръка, а с другата бутам количката, щото само там заспива веднага  Laughing Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 08:45 от helen 30

# 469
Добро утро!
Ние днес имаме два празника затова да почерпя Simple Smile

Краси днес става на 5 месеца.
А аз на 276 месеца  Mr. Green  

Честити месечинки днес на ichkata-Божидара,
vivianka-Инанина,
Zzvercheto-Кристиян,
Cleopatra90-Нора и
issi_82-Георги!  Hug

# 470
  • София
Добро утро

Честити месечинки на всички днес!  bouquet

П.П.  Дописвам по темата за космонаВтите Wink - аз ползвах последните няколко дни и ми се струва много удобно.  Поне в нашия случай, понеже Лора никак не обича да е навлечена.  Така вместо да слагам чорапогащник, оторе панталон, боди, блуза, жилетка и яке (например) Crazy , мога да я облека по-простичко и лекичко и да я метна в космонавтчето.  Е, наистина е малко като робокоп вътре, ама то пълно щастие няма Laughing

Тина, честит празник и на теб  bouquet

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 09:38 от Sleeping Beauty

# 471
Добро утро!
Тина, честит Рожден ден и честита месечинка!!!

Дарка, може ли поснение за пуканките и бялото нещо  Thinking
Накри, с тази гледка... Единият апартамент на мама е с такава гледка, само че с български...

Честити месечинки и на останалите бебоци!!!

Въпрос- бишкоти само на Плазмон ли давате? Може ли обикновени бишкоти? Thinking То още сме далече от захранване, но аз си събирам инфо  Simple Smile

# 472
Добро утрооо Hug

Честити месечинки на бебоците и на мама Тина Mr. Green  newsm67 Чак елката търсих, за да видя на колко ставаш, много съм затъпяла ooooh! Crazy

Дарка Hug Hug Hug

Динора, тези бишкоти на Плазмон са безглутенови и стават за след 4-ти месец.

Вчера пак ходихме до Карфур, промоцията е на всички видове АМ Peace

# 473
Добро утро! За мъничко влизам, че имаме уговорка.
Дарка, въобще не се бях сетила за какво говориш,сега като каза... Confused  Hug
Хеберлеа, Хелън, вижте това.
Явор вчера през деня не спа, и през нощта не беше спал - съответно беше ужасен, затова не съм писала.
Ваче, липсваш, да ти минава вече!
Пао, минава вируса детенце, дано се разминете с промяна на цвета на акитата само.
Динора, Ирето  еписала, обикн. бишкоти са глутенови и е добре да се дават след шестия месец.
Честити месечинки!
 Hug

# 474
Добро утро!

Честити месечинки!
Тина честит рожден ден! Ако е рожден де, че аз и елката ме мързи да взема, за да видя дали ще се получи годишнина!  Laughing

Дарка и на мен ми е интересно това за пуканките и бялата дрешка.  Rolling Eyes А и отделно изобщо не се сещам за какво говориш.  newsm78 Само аз ли не мога да се сетя бе хора? Всички се досетиха, а аз идея си нямам.  Mr. Green

Аурора, много интересно се получава с моите сънища. Сега ще ти напиша и разговора който проведоха мъжете ни, да видим и в това дали има нещо пророческо...  Laughing Твоя мъж обясняваше на моя че отглеждате животни. И моя мъж се учуди как така в апартамент се занимавате с такива дейности. И аз му казах че живеете в къща и затова. Но мъжа ти отговори, че точно в апартамента ги гледате!  Grinning        Аз такива шантави неща си сънувам!  Wink

# 475
Здравейте!

Влизаме от вратата и сядам на отчет  Laughing

Както и предполагах, с тези две нощни кърмения, дето се върнаха, този път е качила 500 гр. и вече е 5880 и 65 см Прегледа я, здрава е, би и отложената пневмококова ваксина - дано и този път мине леко  Praynig
Друго ме изуми - сега, като сме били захранили вече със зеленчуци, следвало месото, а пък кашите и плодовете можело и да пропуснем  Shocked ново 20. Миналия месец друго говореше. Пробелмът бил, че при късното захранване много бебчета получавали недостиг на желязо. На 6 месеца се взима кръв от пръстчето и масово резултатите били под 100 хемоглобин - тогава веднага трябвало да се започнат капки, вече чрез храната било много бавно набавянето.
Обсъдихме с ММ и мислиме да даваме 1-2 в седмицата месо (телешко) и 1-2 каша (та нали тя е допълнена с желязо). Аз обаче да си се допитам и до вас  Hug Какво мислите?
За зеленчуците - да продължаваме с всичко освен бобови и патладжан. Може червени.

Честити месечинки и лични празници   bouquet

Ще дочитам после.

# 476
Добро утро!

ПАО, оздравявай бързичко!

ДИДОЛИНКА, и вие бързичко да се справяте!

ИЧКА, честита месечинка, а сополките може да са от зъби- при Дара беше така и й поставиха ваксините!

Аз снощи се вкарах в екшън- в акото на Дара имаше малко 2-3 малки кървави жилки и слуз, но докторът ме успокои, че ако не се повтори, вероятно е реакция на ротавирусната ваксина. Само дето ми отне време да се престраша да звънна, а сега съм на тръни, дано всичко е наред Praynig Praynig Praynig

ДАРКА, направо настръхнах, не се мотай, а действай тъкмо заради Янис! С теб съм и освен морална, съм готова да ти окажа каквато подкрепа мога!- това го казвам най-отговорно!

ЧИН, все си мисля, че това повръщане е от зъбки newsm78

ХЕБЕРЛЕА, ХЕЛЪН, аз изпищявам и я придърпвам по-плътно към мен Дара  като ме хапе, тя се ухилва и престава!

ЧЕСТИТИ месечинки на Крис, Краси, Георги, Нора и Иванина!

АНИ2, да го нагушкаш малкия разбойник, май и вие скоро ще сте със зъбки!

ВАЧЕ, наистина липсваш, стига боледувахте вече!

ТИНА- и на теб, мила, само хубави мигове и един по-разбран М  Wink
javascript:void(0);

МАМО АНИ, дано всичко е наред след ваксината! И моят доктор каза- каша, зеленчуково пюре, месо, жълтък - всичко, след 7-мия месец. ПКК и ортопед- след шестия newsm78 За плодовете, дума не издума......

# 477
Здравейте.

Мама Ани, до колкото знам, месото май се почва в този ред - пуешко, патешко, заешко. Така ни казаха на нас, не знам за телешкото.

Инсайд, на моя мъж името е пишело.
Ако даваш на обяд зеленчуково пюре, кашата можеш да я даваш следобед, примерно към 16ч. Реакцията пак ще се види.

Динора, не само на Плазмон, но те са вкусни, 4м+ и без глутен Simple Smile

Тина, честито   bouquet

Момичета, моят Нико май се разболява. След като баща му се разболя два път за един месец, не се учудвам.Снощи ми се буди,  мрънкаше, гъгнеше, а сутринта се опитва и да се закашля. За момента си диша през носа и не кашля, но май ще звъня на доФтора. Сополките са течни и ги има само като плаче.... чудя се какво да му капя в носа и въобще да капя ли?
Сега с мама му видяхме гърлото и е леко зачервено. Звънях на доктора и каза да му правя инхалации преди да си легне и да му давам Проспан 3 пъти по половин лъжичка.  Sad  
newsm78

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 10:14 от chin

# 478
Чинче, и аз така знам за месото (даже чакам домашно зайче от леля ми), ама тя сега каза да давам пилешко и телешко, аз не знам пилешкото да помага толкова за хемоглобина затова реших по малко телешко.

Дано не се разболее Нико, аз капех сребърна вода на Сиана, като имаше сополки миналата седмица, и да чукна на дърво не се разболя повече. Издърпвах каквото можех и с физиологичния разтвор.

Абе и аз не разбрах за какво става въпрос при вас, Дарка, обаче стискам палци всичко да е наред и да си силна. Пък ако споделиш може би повече хора ще можем да ти помогнем.  Hug

# 479
Чинче, и аз така знам за месото (даже чакам домашно зайче от леля ми), ама тя сега каза да давам пилешко и телешко, аз не знам пилешкото да помага толкова за хемоглобина затова реших по малко телешко.
колко съм...зле. Аз давам профилактично сребърна вода и капя в носа, а сега дори не се сетих. Това майките като се паникьосат...  Rolling Eyes
Аз не бих дала пилешко, напоследък  от прочетените неща съм на път и аз да го откажа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт