Ичка, с времето ще свикнеш, или поне ще намираш някаква упора и подкрепа от МТ. Няма как, трябва да се понасяме. Не знам какво толкова имаме да делим, всеки случай понякога си мисля, как може толкова да не я харесвам тази жена, а така да обичам сина й, който тя е възпитала и отгледала. Това ме кара да съм малко по-смирена и да гледам над нещата.
Събуждането сутринта не помогна за съня през деня. Напротив- нервак голям, буди се от най-малкото движение или шум около него.
Момичета, Нико два дни пак започна да ми повръща много. Не знам защо, преди бях забелязала, че ако не ака, повръща- да, но сега не е така, надявам се да е инцидентно нещо и нищо да му няма.
Щях да казвам, че и зъби го мъчат, та се замислям за Хамомила вече...

Исках да ви питам нещо, но забравих какво..

, само го храня,баща му е поел изцяло грижата.Да не би това е да разсторйство и при него???Мирише,но не е нещо прекалено ми се струва.

В крайна сметка пропуснах едно кърмене и му дадох замразена кърма,добре,че имах 
Предполагам,че се досещате за какво говоря,не знам защо някак изпитвам срам да го кажа в пряк текст,а само овъртам и мотая 

Утре ги хващам и двете и отиваме на лекар...оплаках ви се.
Иначе да засищат много повече от само АМ. Софи литри АМ може да изпие и не е заситена ако няма бишкоти.