Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 263
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Вова, да ви е жива и здрава Стефи.

Ичка, с времето ще свикнеш, или поне ще намираш някаква упора и подкрепа от МТ. Няма как, трябва да се понасяме. Не знам какво толкова имаме да делим, всеки случай понякога си мисля, как може толкова да не я харесвам тази жена, а така да обичам сина й, който тя е възпитала и отгледала. Това ме кара да съм малко по-смирена и да гледам над нещата.

Събуждането сутринта не помогна за съня през деня. Напротив- нервак голям, буди се от най-малкото движение или шум около него.

Момичета, Нико два дни пак започна да ми повръща много. Не знам защо, преди бях забелязала, че ако не ака, повръща- да, но сега не е така, надявам се да е инцидентно нещо и нищо да му няма.
Щях да казвам, че и зъби го мъчат, та се замислям за Хамомила вече...  Thinking

Исках да ви питам нещо, но забравих какво..  Crazy

# 451
Добър вечер!

Имам си един малък истерясъл бебешор тука, дето....толкова мрънка и врещи, че се рпинудих (аз с моите твърди възгледи срещу телевизията) да го сложа на шезлонга пред бейби тв и да има маалко мир. Засега действа, писка, радва се, говори си с героите.

За захранването на 6-7 месеца - и аз мисля така да подходя. Той става на 6 около празниците и понеже тогава ще е много суматоха, гостита, народ, сигурно ще го оставя чак за януари. Тоест на 6 и 1/2.

Толкова мога да напиша само, пак ревем.

# 452
Момичета,не съм чела и не мога да коментирам.
Влизам набързо за консултация с вас.
От вчера съм с температура,разстройство и повръщане  Confused , малчо ака по-често от обичайното за него и акото е много светло зелено и течно.Това заради моето състояние ли е?Страх ме е много да не се зарази,въпреки че почти не се занимавам с него  Sad , само го храня,баща му е поел изцяло грижата.Да не би това е да разсторйство и при него???Мирише,но не е нещо прекалено ми се струва.

# 453
  • София
Пао, най-вероятно е заради теб. И ние имахме такъв случай лятото. Лекарката тогава ми каза да пия пробиотици (линекс), и на него също да давам Биогайа ( 2 пъти по 5 капки). Пробвай, на нас ни помогна, бързо да се оправяш Hug
Чин-че и Крис има дни в които повръща по няколко пъти на ден, след това периоди в които нито веднъж не повръща, стига да не е на фонтан, според мен няма проблем Hug

# 454
Хеленче, искаш ли да ти пратя един космонавт? От Иван е, изпрала съм го, но като гледам няма да го ползвам. Свекърите ни донесоха от Франция друг за Никола и ще си ползвам него. Космонавта е съвсем обикновен - няма ръкавички и терлички към него, но все ще върши работа. Преди 5г него съм ползвала. Ако го искаш дай адрес да ти го изпратя.

Пао, бързичко да оздравяваш.

# 455
  • София
Магнетче, щеше да ми казваш за шипковия чай... Wink
Оппааа...ами давам му чист чай от шипка щом ми се стори малко по-редичко или има малко слуз в акито...да кажек в 50-60мл вода слагам пакетчето чай,после в шише с биба и така,не на веднъж а на няколко пъти през деня и не изпива цялото количество, след това забелязвам,че няма слуз и ако е било редичко се оправя.

PaO, дано да се оправиш скоростно Hug

# 456
  • Cyprus, Пловдив
Момичета и тати,здравейте !
Благодаря ви за отговорите и специално на Ана2  Hug  bouquet В крайна сметка пропуснах едно кърмене и му дадох замразена кърма,добре,че имах  Whistling
Къдрокоска,  Hug четях,все започвах да пиша,после се отказвах и така няколко пъти...
Относно това с главата...да кажем,че съм добре вече (физически) , но психически не толкова  Cry Предполагам,че се досещате за какво говоря,не знам защо някак изпитвам срам да го кажа в пряк текст,а само овъртам и мотая  Cry
Адски ми е трудно в момента,дано имам сили,заради Янис  Praynig
Трябваше в петък да водим Яни на ваксини и теглилки,но го отложих за утре,за капак обаче колата ми се развали,та не знам дали и утре ще успея да ида с колата на ММ  Confused
Много се радвам за бебчетата със показали се вече зъбчета,мамите да изпукате пуканки и да купите бяла дрешка,нали знаете?  Party
А за чая от шипки-богат е и на много витамин С,много е полезен  Peace
Мисля тази седмица да започнем със захранване  Wink
Болните да оздравяват! Пао  Hug
Лека и спокойна!  Hug

# 457
  • София
дарка, мила, дано не е това, което си мисля Confused  За първи път ли ти се случва?  Сподели, когато намериш сили Hug

ПаО, оправяй се бързо Praynig  Не мога да помогна по твоя въпрос за малчо, дано някой може да ти даде съвет Hug

# 458
Привет.
Цял ден чета и вече съм забравила кой какво писал, та ще хвърля пак един поглед назад.

Дарка, мисля, че се досещам за какво говориш. Няма от какво да се срамуваш. Ако имаш сили и искаш, знаеш че можеш да споделиш. Ако трябва и можем да помагаме с нещо, казвай. Аз лично съм насреща, каквото е по силите ми бих направила.

Пао, бързо оправяне ти пожелавам.

Отново благодаря за пожеланията и милите думи за Йоана.

# 459
Здравейте,момичета...
хич не ми се пише,но пък ви чета почти редовно.Ани е със сополи,Надя и тя хърка с носа и кашля от секретите,мен гърло ме болеше,май ми мина вече  Tired Утре ги хващам и двете и отиваме на лекар...оплаках ви се.
Днес имаме месечинка,черпя ви по този повод  Hug
Пао,давай биогайа  Peace
(някой питаше дали смекта или ентерол? - отг. - ентерол,в пъти по-добре за бебе, не действа само симптоматично,а  лекува причинителя)
Дарка,мила  Hug ако има нещо - насреща сме,кой с каквото може.
отивам да се трупясвам,лека и мека!

# 460
Здравейте...

ДаркаPraynig няма нищо срамно. Ние сме насреща, може би ако споделиш, ще ти стане по-леко  Hug

ПаО, бързо оздравяване. Според мен това при Марти е от теб.

Космонавт не съм купувала и не смятам да купувам. Имаме един подарък, но не мисля да го ползвам. Приличат на Мишелини с тях. Отделно, че никак не ми се виждат удобни за тях. Нико има хубаво зимно чувалче, с яке и чорапогащник под дънките... мисля, че няма да му е студено.

Накри, по колко бишкоти Плазмон слагаш в млякото?

Днес му взехме бишкоти и той много ги хареса, направо потреперваше и бързаше да си я напъха в устата. Те наистина са много вкусни.  Crazy

Лека вечер.   bouquet

# 461
Дарка  Hug Hug  Hug
Пао дано не е вирус и ти бързо да се оправяш. Hug Заведи го при педи непременно ако имаш съмнения, че е опасно ако се обезводни (следи и фонтана). Hug
Чин зависи и какви са количествата на повръщаното. Например Софи след всяко ядене при оригването и се връща храна. Крис до към 7 месеца му се връщаше храната. Crazy За бишкотите не знам дали не е още рано така в ръчичка да му дадеш. newsm78 Иначе да засищат много повече от само АМ. Софи литри АМ може да изпие и не е заситена ако няма бишкоти. Peace
Честити зъбчета на Кити и Динора.    bouquet
Вова жива и здрава да ти е Стефи.      bouquet
Ани при нас не са рязали, ама то нашето е католиче, та май е различно. Rolling Eyes
Иси Hug
Хелен тя Анито ти е казала ама и мен ме подсети, че имам 2, едното е 9 месеца, другото 18, ако ги искаш твой са-пиши ми на лични  Heart Eyes

И една снимка и от моя балкон, изгледа ми е към американските гробища... Mr. Green

Целувки на всички, които съм пропуснала. Hug
Лека нощ. Heart Eyes
п.с Чин ме изпревари. Laughing Зависи колко АМ поема Нико. Спомням си, че казваше че не иска повече от 180 мл или бъркам. newsm78 Аз взимам готови дози, но иначе 3,4 бисквити, но на по малко мл АМ или като за начало и 2,3. Peace

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 12:27 от nakri88

# 462
  • София
Китии, честити зъбки! Динорка, честити зъбки и на вас!  Hug Hug Hug
Бързо оздравявне на болничките  Hug Hug Hug
Аз съм добре. Ралка още сополива, ма то хремата си минава с или без лекарства за 7 дни  Crazy Капя Коларгол, удържаме положението и така....
Аз нещо не смогвам да седна тия дни и затова ме няма Rolling Eyes

# 463
Ваче, радвам се, че сте по-добре.

Накри, аз му дадох в ръчичка, но седях през цялото време да го гледам дали няма да отчупи парче. Той я ближеше и смучеше, отчупи малко парче, но веднага му го извадих от устата. Пише да се почне с 1-2. Тази вечер ще му сложа две, а за утре ще видим.
Нико ми връща два дни по-обилно, не на фонтан, но по-обилно и по няколко пъти.  Tired
Невероятна гледка Wink

# 464
чин на мен това ми се случи с Крис, едвам му извадих парчето бисквита от устата, та оттогава ме уплаши много и чак към годинка видя бисквита в ръката си. Rolling Eyes
Софи и тя си повръща ''обилно'', но и си хапва бая. Wink Не знам според мен не е проблем. При непоносимост към млякото или вирус повръщането е придружено с разстройство или запек или е както казваш ти на фонтан.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт