Последни есенни лъчи галят ЮНСКИТЕ усмихнати очи.

• 24 246
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • Добрич
Привет и от мен!
Пеперудке, купи най-обикновен вазелин и мажи с него.  Wink
Чин, дано си имала късмет!  Peace
Дарии, разпиши се!  Hug
Цвети, честит ти комп и кирилица.  Mr. Green
Тина, на патерички: Честито!   bouquet
Силви, и ние сме така: всичко когато и където поиска.  Joy
Честити месечинки на Алекс и Марто!  Hug Hug
Снощи съм спала сумарно сигурно около 4-5 часа и днес гледам като изтребител.  Mr. Green  Обаче имахме с Вихрен много хубава среща с едно форумско бебе и неговата прекрасна мама  Hug и много добре си изкарахме, та се компенсира нощ-ден.  Mr. Green Дребното сега спи, ама батко му през 10 минути е при нас в спалнята и аз не мога да заспя, дремя като мисирка само.  Joy

# 541
                                                   Добър ден.                                               

Но почти никое бебе на 6 месеца не спи 10 непробудни часа
Ааа, моето спи. Mr. GreenКато я катурна в 20 ч. та до 7-8 сабахлян. PartyПоне до сега е така.Но през деня не спи много.Мен ме устройва този вариант.

To и моето, ама малко сме тези късметлийки. Mr. Green Само ли си почна да спи цяла нощ? При мен е ''няма не искам, няма недей'' и така се научи. Joy Каза си детето така или иначе няма да ям, няма да си играят с мен, всички спят, няма накъде да ходя. Mr. Green Но да ти кажа преди спеше цялаааа нощ 12 часа от само себе си. Напоследък нещо почна да се събужда през нощта и да прави номера, ама не минават. Sunglasses До 3 месец си спеше така блажено, само веднъж е цокала нощем и то докато спи. Сега обаче и зъбки я мъчат май. Whistling

# 542
  • София
Момичета и тати, включвам се много набързо със спешен (идиотски) въпрос Embarassed

Купихме си нова пералня, като до преди това бяхме с една на 15 - 16 години. На старата нямаше контрол на обороти и никакви кой знае какви екстри, та сега с тази съм с като пълен индианец ooooh! Трябва да пусна дрехите на детето, че кошът му прелива, но нямам никаква идея как, така че да ни ги събера и прецакам ooooh! Чак сега разбирам колко свиква човек с ползването на един уред и съм като с вързани ръце сега докато я разуча. Хич ме няма с техниката Confused

# 543
Здравейте!  Wink

Благодаря за пожеланията за брат ми. Той направо си е възстановен! Щом не съм разбрала ....  Rolling Eyes Но това е хубаво. Сега следват изследвания, изкуствено са изкарали сърцето му от ритъм и е успял сам да се справи да го върне в ритъм. Върши си всичко както преди  -  и на работа и на маса! Казва дори че се чувства по добре! Дано да е така!

Рексдалия, ММ приспиваше понякога баткото по този начин. При мен не се получава. То аз никак не умея да приспивам де! Като се наложи и съм много зле. Понякога опитвам и с милване, но не става.

Бразилка, не знам каква е пералнята, но пусни ги на 30 градуса, на по ниски обороти, по къса програма като за първи път. А после може да смениш програмата и да пробваш. Аз така изпробвах на моята разни програми и си харесах една.

# 544
  • София

Бразилка, не знам каква е пералнята, но пусни ги на 30 градуса, на по ниски обороти, по къса програма като за първи път. А после може да смениш програмата и да пробваш. Аз така изпробвах на моята разни програми и си харесах една.

Мерси много Hug То е ясно, че ще падне експериментиране, но ми се искаше да е с наши дрехи, но се пада първата пералня (след пробраната) да е точно с дрехите на детето ooooh! Стискайте палци, че не ми се мисли ако стане гаф, трябва да му подменям гардероба изцяло Joy

Ани, това, което се е случило на брат ти е много неприятно, но се радвам, че вече е добре Hug Младите хора се възстановяват бързо.

Честит месечинки на Алекс и Марти   bouquet

darka, нямам думи да опиша как се чувствам, след като прочетох какво преживяваш.. Момичетата са казали всичко, но искам и аз да ти кажа, че можеш да разчиташ на мен за всичко. Знаеш и че сестра ми също е в Кипър (Никозия), така че ако мога да ти помогна някак, да знаеш, че съм насреща

Тина, честит празник и от мен, с малко закъснение. Да си жива и здрава, много обичана и щастлива  bouquet

Чин, имаш стиснати палци и от мен Peace

Ваче, дано по – бързо се оправи тази задна хрема на Малка Ралка Praynig А ти как си?

Ани2, честито за магистратурата Hug Сигурна съм, че ще се справиш Hug

# 545
ПЕПЕРУДКЕ, НАКРИ, и Дара е от спящите и спокойно прави повече от 10 часа още от 3-тия месец, затова пък през деня спи 3 пъти по 30 минути макс.

БРАЗИЛКА- памук, 40 градуса и 800 оборота ти предлагам аз!

# 546
Мами, абе как става тази работа със стерилизрането на буркани в стерилизатори? Аз имам такъв на авент за микровълнова. не си представям как става.
Бразилка, за свикването с уреди - даа...аз някои уреди направо машинално ги действам, все едно на сън. Ако ме накараш да повторя точно движенията на ръката - еми няма да мога.
Но новичкото си е новичко - честито да ти е, пък ще я разучиш.
Накри, голям късмет наистина. Но ти си била упорита!! Нашият днес направи 8 часова пауза - от 20:00 до 5:00.  Rolling Eyes Такова нещо досега не е правил. Преди 2-3 нощи имаше една пауза от примерно 7 часа, събудих се вир вода, явно голям теч е имало. Но тази нощ нямаше, странно. Аз заради кърменето реших да не настоявам да не се буди през нощта. Може би с бибата щях с малко упоритост да го залъжа и да свикне с дълъг сън. Но ме беше страх евентуално да не намалее кърмата ако не кърмя през нощта.
Pao, без кафенце и без сладко ---- герой си! Бързо се оправяй!
Пеперудка, мъка с това неядене, дано намерите бързо любимата храна или пък да се отвори апетита на детенце Simple Smile
Деска, като опра по някаква причина до помпата и само си мисля за теб, как успяваш да цедиш и то по толкова много. Явно организмът ти се е настроил към това. Аз днес бях на гинеколог и понеже там адски много се чака реших да оставя резерва едно хранене( то му и изтичаше срокът  Wink). Като се прибрах бяха минали 3 часа и трябваше да поизцедя - еми едва събрах 60 мл.

Но пък попитах за това, което ми се появяваше в корема като подутина - ако помните бяхме говорили май с Ваче, мислех, че може да е херния. Според гинеколожката ми няма вариант да е херния и смята, че е перисталтиката просто. Нямала съм мазнини там и червата като хапна нещо по-особено може би се подуват локално.

Имах май и друго да ви пиша, но айде после.

Поздравления на порастналите!!

# 547
Здравейте.
Първо да честитя месечинките на Марти и Алекс. Мами, да са ви живи и здрави дечицата.

Аз се завърнах. Имах късмет и ми се падна тема, която знаех. Надявам се да съм го взела, ще разбера в понеделник. На предния изпит имам 5-ца Simple Smile
 Нико днес е по-добре, има секрет, но значително по-малко.  Praynig Хапва добре и се усмихва. Притеснява ме, че този месец почти нищо не е качил. Тегля го 8300, а предния месец беше 8100гр

И аз да ви почерпя, днес със Слав имаме годишнина.

Връщам се да чета.

# 548
ЧИН, браво  bouquet  bouquet  bouquet

Бъдете много щастливи и се разбирайте, изненадвайте се и се уважавайте!

# 549
Чин, честита годишнина! Весел празник днес!
Браво и за изпита! Резултата е ясен!  Party

Никола днес му е много поспалив ден. Сутрешния сън спа час и половина. На разходката почти през цялото време спа - и тя беше час и половина. И сега за мое учудване пак заспа. Мислех че вече е приключил с дневните сънища.

# 550
Чин,честита 5ца,а най-вече честита годишнина.Да сте все така сладки и да се обичате мноооого!  bouquet
Сега като си говорим за спането на бебоците се сещам,че Матея малко да е гладна и не заспива или много трудно за по 20 минути само.Така,че може и да има общо с това.Ето преди 1 час я сложих да спи,спа 15 минути и се ококори.Сега и дадох да яде стабилна доза и гледам заспа на шезлонга самичка .Ще стана яда я преместя в крвватчето.Ама знае ли човек,може и нищо общо да няма. newsm78
Съншайн, стерилизатора за микровелето не става.Само тоза,който е на ток, може да се използва за варене на заленчуци на пара,както и за консервиране на буркани.(в случая пюренца) Wink

# 551
Честити месечинки на Марти и Алекс!

Чин - прекрасен повод за празник! Все така да се обичате и да ви е хубаво заедно! Браво и за изпита! Представям си колко ти е трудно и бебе и изпити!

Бразилка - честита придобивка!

Ани - дано братчето ти да е добре вече!
Днес купих книжката за снежната кралица за Бела-много ми се иска да обича братчето си и да са си близки (като вас)!....

Завиждам на мамите със спящи бебета...снощи беше доста страшно при нас и днес съм толкова недоспала...наканили сме се с мъжо днес да излизаме до кварталния ресторант за час -два(че майка ми и днес е на гости), дано е спокоен. Че напоследък с мъжо не можем и ние да си "видим" - говорим си по телефона, че като си дойдат към 19ч. с каката докато се навечеряме, ММ изгледа новините и то станало време за приспиване на малките, а с тях лягаме и ние че сили не ни остават, а и това ставане сутрин в 6.30...

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 17:05 от heberlea

# 552
  • Добрич
Чин, честита годишнина!  Hug Пожелавам ви да вървите по един и същи път и никога да не се разминавате! Бъдете много щастливи още мнооогоо години! Наздраве за вас!  Hug Heart Eyes Браво за изпита предишния и браво за днешния.  Wink
Бразилна, аз пера така: памук - 40 градуса, 850 оборота.  Wink Честито ти нов уред! Ще го разучиш, ама наистина е терсене в началото.  Laughing
Ани, много се радвам, че брат ти е добре! Браво на него, силен мъж!   bouquet
За спането - Борис как хубаво ми спеше и само се будеше в 3 през нощта да яде..., ама сега с Вих - няма.  Confused Дано пък по-натам спи повече през нощта.  Simple Smile
Вчера най-накрая се наканих да ида на преглед при гинеколога ми /той ми прави и двете секцио-та/, та всичко е ОК при мен на този етап. Пита ме за наличието на цикъл и като му отвърнах отрицателно ми вика: "На всеки два-три месеца да си при мен.", пък аз учудена го питам защо, а той: "Ами, ако си бременна, да можем да направим аборт."  ooooh! Алоуу, викам, къв аборт, ще го раждам, ако забременея, пък той ме гледааа учудено. Явно не много хора се навиват за трето секцио, знам ли...

# 553
Чин, честита годишнина.    bouquet Много щастие ви желая и само хубави моменти заедно. Hug

Да ви питам, че сега гледам туй:
http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art … t-IT/Default.aspx
Има ли го някой? Много добро ми се струва, има и книга с рецепти до 6 годишна възраст (и за Крис мога да си го ползвам).Има и това:
http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art … t-IT/Default.aspx
но цената е вече ми се струва ненормална. Shocked  Та първото е по приемливо. Мислех си че идеален подарък за Коледа, защото ще ми е полезно, пък бебешки играчки имаме много от бати. ММ обаче не е много ЗА, тъй като имало функцийте на нормален робот. Crazy Е не е вярно...

п.с Къдроске аз имам приятелка с 3 секции едно след друго и нищо и няма. Hug

# 554
Честити месечинки на Алекс и Марти  bouquet. Да са живи и здрави Hug
Чин, честита годишнина! Много любов Ви желая  bouquet. За изпита - сигурна съм, че си го взела и браво за 5-та.
Ани, дано от тук нататък всичко да е наред с брат ти и изследванията. И с майка ти Hug

Момичета, направо Ви завиждам за дългото спане на децата (те си знаят кои Grinning ). Единственото ми успокоение е, че като яде по 2-3 пъти през нощта, кърмата ми е добре. И мен като Хоупфул ме е страх да не ми намалее кърмата и не се пробвам да я залъгвам с друго. Защото тя си се буди и плаче през нощта, ако не й дам да суче.
Днес купих 3 пюрета - тиква, морков, ябълка. От утре започвам по няколко лъжички да давам. Да видим дали ще и хареса Simple Smile.

Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт