Слънцето е все още тука, а Септемврийче се опитва да гука! N2

• 32 313
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Привет мами!Аз да се похваля какво момче-мъжкарче имам  LaughingДнес ни сложиха ваксините в 5 вечерта  и ги понесохме прекрасно сега даже спим Mr. GreenЕ пихме сиропче,ама беше много сладко нещо не му хареса,той е свикнал все гадости да му давам .До сега мами всичко каквото му давах го опитвах е повярвайте няма такива гадни капки,копъри,анасони и куп гадости.Това мое дете ще ме намрази. Евитка,зетко може от колики да се дере,но от инжекции и ваксини няма страх Laughing
За режима изобщо няма да говоря,че няма такъв.И нашия синковец е като всички останали бебоци.С такова настървение лапа цица и след две минути се дере до червено Shocked Минута по късно  ми се хилоти  Wink Млякото си течеа зверчето се оглежда  Simple Smile Вече знам ,че в борбата с настроенията не съм сама.
Леа,живички и здравички да сте и никакви болници  повече  Hug
За помощите ,моя мъж ги подаде и му взели 10 лв за по бързо да ги преведат е преведоха ги на 20 октомври месец по късно Mr. GreenТия са егати и мизерницте дават ти 250 взимаш 240   Shocked

# 271
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
О-о-о-о Диде,ти се появи на хоризонта.Много ми е смешен този документ за удостоверяване на родственастта.В техния случай акта за раждане не удостоверява,че си родител на детето.Те от такива от нас ако не оскубят парички как ще напълнят хазната.

# 272
  • varna
Добро утро!
Ние вчера също бяхме на ваксина.Мая се оказа истинска героиня,почти не плака,може би около минута мрънка при убождането само и това е.После през деня беше спокойна,вчера не е вдигала и температура.Аз също давах Туя и може би от нея така добре да се получиха нещата.Схемата на Туя-та ми я изписа хомеопат и е по-различна от това което майките коментират тук.Надявам се,че и реваксинациите ще ги понесе така добре,защото май при тях се проявяват  страничните ефекти(поне при сина ми беше така).

# 273
bella 666, много благодаря за линка с детските приказки!   bouquet и аз като малка много обичах да слушам касетки...

пафф, би ли споделила каква е схемата от хомеопата, моля Simple Smile

ние режим нямаме, или ако имаме, то той е толкова разширен, че по-скоро бих казала, че няма такъв Simple Smile
преди 3 седмици имаше цяла седмица, в която денят ни започваше в 4 а.м. и в 10 сутринта вече бях толкова уморена, все едно е късно вечерта;
после взе да спи до към 6.
но пък тази нощ се събуди в 4 /аз помислих, че е само за ядене/, но беше едно мрънкане до към 6, после пък един голям рев, като яде, обаче, се успокои, играхме си и преди 30 мин заспа; подозирам, че ще е за около час, най-много Simple Smile
аз се опитвам да излизаме всеки ден, обикновено от около 13 до към 16 часа; преди това сменям памперс и ядем, след това - също; и оттам насетне - каквото и когато дойде Simple Smile

# 274
  • varna
Danna,разбира се,че ще споделя схемата.Туя-та е 15 разреждане(оранжево контейнерче),дават се по 10 гранули еднократно в деня преди,в деня на и в деня след ваксинацията!

# 275
  • София
Мамита,

влизам много на бързо само за да споделя че в зала Универсиада има бейби мания и е доста интересно, повечето популярни марки на шишета, дрешки, хранички, колички, раздават подаръчета и мостри и най-вече научават се нови марки, модерни, навлизащи сега на БГ пазара. Мен особено ме касаят АМ а имаше доста такива.....Рада мрънка отивам да се гушкаме, до скоро

# 276
Тъй като скоро няма шанс да ви прочета докрай бързо да се отчета.Наддали сме 1800 гр. и сме порастнали с 5 см. за месец и една седмица CrazyМай е множко но аз съм виновна защото на първата консултация бяхме наддали 700 гр. и педито ни изкара едва ли не че го държим гладно.Ние сме на дохранване и тогава все го натисках бебо да суче ,че да се стимулирам и да минем на кърма само.Е да ама не!Педи каза увеличавай добавката!Е то и моя си е лакомичък Wink.И се подлъгах и му я увеличих,с това естествено пострада кърменето и към днешна дата моя умник не ще много гърдата/освен през нощта,когато е сънен/,защото не пуска така като най-добрия му приятел-шишето. Twisted EvilСбогувам се с надеждата си да сме само на кърма. ooooh!
Ваксини не ни биха,защото от 10 -ина дни сме със зелено ако и пуснахме изследване и ще ходим на детски гастроентеролог и тъй като имаме крусти по веждите и клепачите , а и от скоро и лишеи по бузите,педито заключи че може да сме алергични към белтъка. WhistlingТа това е засега от нас.
На всички болни мъничета бързо да се оправят Hug
А и за килограмите и апетита щях да кажа-ами срам ме е какъв апетит имам Embarassedгони ме вълчиглад и най-лошото е ,че почнах и да качвам килограми и ми се плаче,поне да кърмех изцяла нямаше да ме е яд толкова на голямата ми уста hahaha

# 277
момичета, ползвали ли сте нещо подобно и имате ли наблюдения?
аз скоро го забелязах и ме заинтригува Simple Smile

http://www.philips.co.nz/c/avent-baby-preparing-for-feeding/scf870_21/prd/

bouquet

# 278
........ Даже след 20.00 не я слагам изобщо да спи, забавляваме се до към 22.00 след което следва баня, сучене /евентуално/ и заспиване. Тя някак си е свикнала, че като влезнем в спалнята и си легне в креватчето, значи следва дълъг нощен сън  Heart Eyes. Никога през деня не я слагам да спи там, само през ноща и според мен усеща разликата.....

И Емо е така - спи в моето легло само нощем и си знае, че легнем ли там, значи ще се спи и то дълго  Laughing И по същия начин не го слагам рано да спи, понеже и ние като Джадед спим сутрин до 10:00 и през деня спи от 12:00 когато излезем до 16:30 - 17:00, когато се приберем и после хапва добре и спи още два-три часа с баба си, докато аз съм на лекции или по задачи и като се прибера от лекции към 21:30 на него му се играе с мен  Laughing той си ляга между 22:30 и 23:30, а аз след полунощ, към 1:00 обикновено. Валери, ние спим само двамата в моето легло, никой повече не мога да приема  Laughing защото аз по принцип цял живот съм спала сама на спалня и като почнаха сериозните връзки и да спя с мъж до мен, си купих легло 2х2 метра, така че да мога да си се въртя. Ама сега, нали в нас е ремонт и сме при майка ми, тук спълнята е стандартна 1,60х2,00 метра и просто няма място за трима  Laughing а и апартамента е голям - за мсеки има стая  Laughing За това Емо е в единия край, като от външната му страна има голяма възглавница, аз съм в другия. Спя на една ръка разстояние и като се размърда, му хващам ръчичката, за да се успокои и да не се събуди, както и да мога да го галя, защото той обича да му галя главата (същия като баща му  Laughing). Кърмя само легнала, защото аз заспивам веднага и като беше малък и го кърмих седнала в леглото няколко пъти съм заспивала дълбоко и се събуждам след час-два,  а на него главата му виси през ръката ми, как не му се счупи вратлето не знам.

Снощи при нас спа и племенника ми. За първи път спи на друго място без майка си (той всъщност само веднъж е спал без майка си в тях и веднъж  при нас, но с майка си и баща си, така че си му беше много стрес на детето). Първо легна в леглото на Емо и каза, че ще спи при нас, но след 5 минути стана и изчезна нанякъде. След малко станах да го търся и видях, че е заспал при майка ми. До тук добре, ама нали той нощем все още суче и като се събуди в 2:30 и почна да плаче "мами, мами", чак мен ме събуди през две врати. Отидох и легнах при него, че не искаше баба си и я блъскаше и почнах да му пея тихичко песничката за Туинкъл и след около половин час заспа милото (щеше и по-бързо, ама беше болен и още има остатъчна кашлица и тамън да заспи и се разкашля). Връщам се в мойта стая и Емо вече буден и готов да яде, ама съм го изтървала и вече разсънен, хайде и него да нахраня, да погаля главичка, да подържа ръчичката и стана почти 4:00 и чух как племенника ми пак промрънка нещо (той си се буди по 3-4 пъти на нощ да суче, нищо че е на 2 годинки почти, направо си е с режима на Емо нощем) и аз си помислих "ужас, цяла нощ, ще обикалям ту при единия, ту при другия, май най-добре да ги взимам в едно легло, то че няма да спя на толкова тясно, няма, ама поне да лежа и да почивам", но майка ми някак го успокои още преди да се е събудил и с това приключихм мъките, та поспах и аз  Laughing

anniaiki, Емо заспива почти сам като си легне в леглото вечер, без биба и в повечето случаи без да суче от мен, просто както си гледа и си заспива, най-много да му държа ръчичката, за да заспи по-бързо, но дори и да не съм в леглото, пак ще заспи.

Евитка, аз също много ги мразя тея в НОИ, за разстрел са всички там, но онзи ден реших да не се карам, а да ги излъжа и да си взема входящ номер на писмото, въпреки, че твърдяха, че няма да ми го приемат. Излъгах ги и си имам входящия номер и само да смеят да не ми платят сега, ще ги съдя.

Емо също много се лигави вече две-три седмици, но не са зъби, просот си пуска лиги детето  Laughing За плача вечер - ми той Емо по принцип не плаче, но да - и при нас от няколко дни вечер е малко по-кисел за около час преди къпането и нещо мрънка между усмивките  Laughing

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 23:26 от Tara Wilson

# 279
Леа, много се радвам, че сте добре. Нищо няма да й стане на Калинка от АБ Peace

Дана, за пръв път виждам подобно нещо, изглежда интересно.

И Тод понесе добре ваксините, но го кърмех, докато го боцкаха и почти не му се чу гласа Mr. Green После вдигна малко Т през нощта, но я свалихме с парацетамол и повече не е вдигал. Дадоха ни и Ротарикса, защото вече и тя се полагала, от 2 седмици Peace

Режим нямаме и ние, но и на мен ми се струва, че Тод е по-спокоен от кака си, пу-пу. Само държи да има някой при него в стаята. Няма го постоянното носене на ръце, което аз като цяло избягвам, защото с това повръщане, като го изправя малко повече и връща постоянно от поръчката ooooh!
Спим на леглото заедно, като се обръщам аз, когато трябва да сменим гърдите. Той е по корем и само му обръщам главата. Преди се кърмехме седнали, но се събуждаше през нощта за 1-часов купон Tired и затова сега го кърмя легнала. Понякога заспива първи и аз се обръщам да спя по гръб, друг път аз заспивам преди него и до следващото кърмене си оставам в позата, в която сме се кърмили.

# 280
Тарка, шегата на страна що не изцеди на мъничето в едно шишенце кърмичка да си цокне с биба.Това все едно си я взела от банка с майчина кърма  HugТой милия като Емко си е още бебе.
Аз като бях в болницата и в моята стая майчето с големи гърди ,с малки зърна,малката бубка гладна та се къса .А аз на другото легло цедя и хвърлям кърма.Значи идваше ми да го хвана това дете и да го накърмя аз. Hug
А за спането с мъжете  Laughingако не се лъжа искаше още деца -е искаш не искаш трябва поне един път да се жертваш  hahaha
Като върна постовете от преди хиляди месеца къде говорихме за КЕКС там доста добри изяви имаше   hahaha hahaha hahaha
Евита,защо не купи на двамата си зетя по едно костУмче ами само ни известяваш hahaha

# 281
вие да не би да си нанкате сладко-сладко Wink
защото ние от 10 п.м. се будим на всеки час-два Simple Smile
сега Саричка си разменя любезности с нощната лампа. прави едни гримаси и движения с лицевите мускули, които все едно ми казват: 'искаш да спиш, а? ама няма да спим Simple Smile'

сега сллушаме детските приказки  Laughing
няма рев, няма драма, седим си в леглото, просто не спим Simple Smile

# 282
не спим Grinning

# 283
Дана, нямах възможност да пиша повече по-напред, защото държах Бобчо с едната ръка Grinning
Разказвате за някакви режими. Ние ако имаме такъв, почва от пет сутринта, когато се будим и аз, и двете ми деца. Явно всички сме ранобудници.
Борис продължава да яде на три часа, но после заспива до мен, докато не стане ранно утро. От пет докъм единайсет, когато излизаме, може да се каже, че не спи. Задрямва за петнайсетина минути и се буди. Ако го разнасям в кенгуруто може и да поспи повече. Но правя закуска на Иво и малко ме е страх да е близо до котлони, та се налага и да постои в люлката, на шезлонга или на активната гимнастика. Обикновено си гледа и гука, но трябва през цялото време да му говоря, за да е спокоен. Ако не го правя, наддава глас и ни съобщава, че е най-самотният самотник там, дето сме го зарязали.
Като излезем, спи по три-четири часа. После хапва и ако още мога да издържам навън, спи още около един час в количката, а после правим разходка с кенгуруто или слинга. Прибираме се към пет-шест-седем, зависи, после будув отново докъм единайсет, но вечерта. Това е времето за баня, стоене на повивалника, едно от любимите му места, нещо като масажи, гимнастика, закачки с брат му и баща му. Такива ми ти работи....
И аз като Галчето смятам обаче, че е по-спокоен от брат му, независимо, че не спи много като някои бебета. Няма го това непрестанно реване, разглобената от побутване, за да заспи ,количка, обиколките до припадък да се успокои и моето невероятно изтощение.
Тара, добре тренираш с Емо и с племенника за две Laughing
Много се радвам за всички, понесли леко ваксините.
Желая ви хубав ден Hug

# 284
  • софия
Дана,аз имам подобен уред само че е на Кенууд и съм много доволна! Hug

Общи условия

Активация на акаунт